Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July eu zic sa desfaci cutia...sa ne pui poze...si sa il pui la loc....sau daca e ceva , raspundem noi...dai vina pe noi !!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Va scriu intai si pe urma citesc din urma ca e mult rau !!
La eco a fost foarte bine (mai putin ca am asteptat 2 ore pana sa intru ). Suntem in grafic, dupa masuratori avem 33 s + 4 z. Avem 1909 grame si stam cu capul in jos. Placenta e gradul 1 de maturare (asta la Pop acum o luna avea gradul 3 asa ca eu ce sa mai inteleg ??). Colul e 3.9, deci stam bine. Testicolele au coborat in bursa scrotala.. nu stiu ce sa va mai zic. restul e normal
Si acum marea veste : suntem programati pe 22 august la cezariana !! Va fi leu !

De preturi acum : nastere normala 6500 ron si cezariana 8500 ron. Am intrebat daca e ceva fix sau variaza si mi-a zis ca e fix. Include totul pt 3 zile de cazare la camera standard. Se poate mari pretul daca stai mai mult cu o noapte gen.. Iar rezerva VIP costa cu inca 300 ron mai mult / noapte. Am fost sa le si vad (oricum le stiam ca a nascut o prietena acolo acum 3 luni, dar m-am mai dus odata). Camera standard e cu un singur pat, tv, baie in camera, frigider .. Arata foarte bine. Si era asa frumos ca era plin de flori in fata usilor . Cred ca erau multe mamici proaspete .

Gata, ma duc sa citesc din urma

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

BOO felicitari pentru bb in grafic. Ce grasunel ai tu acolo.... Si ce putin mai ai pana o sa il ai in brate...

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

gata, am tras cateva poze, ca nu m-am putut abtine...
http://flickr.com/photos/15102875@N07/
Cainele a fost de asemenea incantat, n-am putut scapa de el, s-a tras in niste poze
andreea, laureta am luat modelul asta:
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1048&c_id=33&cf_id=40

Dupa cum vedeti, culoarea difera un pic de la site la pozele mele, ce vedeti in poze e the real deal.. adica un portocaliu spre rosu, dar mie imi place. Sasiul nu l-am mai desfacut, ca nu stiu daca il mai pot pune la loc in plastic si va trebui sa-l transport la mama pe perioada renovarilor, dar arata bine si ala

Boo felicitari!!!! Ioi, puiul tau se naste de ziua mea... Mama, mama, ce flacau va fi... sa va traiasca!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata, am culcat copila, acum ma lupt cu un pepene:)
lau, diana senx de felicitari.
july, sa-l stapiniti sanatosi! poze, poze!
lau, cum mai e inisa?
si noi am folosit-o pe suzi, pin' la 1 an:(

alexa simami

Mergi la inceput

boo felicitari pt bb in grafic!!! wow 22 august, cred ca esti f emotionata.

alexa simami

Mergi la inceput

Foarte frumos !!

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, felicitari pentru vestile bune de la eco! deja te-ai programat pentru cezariana!

July, e misto carutul, imi place mult si culoarea. Eu sunt innebunita dupa portocaliu. Acum n-am ce sa-ti urez altceva decat "plimbare placuta"

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

july, superb caruciorul, mai frumos in pozele tale decit in cele de la bimbo. sa-l folositi sanatosi!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

BOO super , felicitari pentru BB in grafic!!!Ce putin mai e pana pe 22 august, e fain ca vei avea un leut.Tu ai ales sa faci cezariana sau e indicatie la tine?
Votez si eu pentru BOBOCEI nu de alta dar pe bb nostru oricum il alintam BOBO!Nici strugurasi nu era urat , sunt fructele mele preferate.
Deci se pare pana acum ca primul BOBOCEL va fi al lu BOO.

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput