Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, foarte frumos carutul. Sa il stapaniti cu totii sanatosi

Boo, felicitari pentru grasun si ma bucur ca totul e bine. Si ma bucur si ca preturile sunt cele pe care le zisesem si eu...deci la cezariana nu e in plus...parca nu era destul.Si mie mi-au placut toate florile alea din usi

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumim de urari, fetelor... acu mai tre sa imi recuperez si neuronii pierduti, sa pot sa-l montez ... in viitorul apropiat, nu chiar azi...

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, am vazut si eu hainutele....ce multe!!!O sa iti ajunga ori doua luni (pana creste) ori un an...daca sunt marimi diferite..o sa faca parada modei
28+
bebe David

sint pina la 9 luni, daca e sa calculez cite am pe transe de virsta nu sint deloc multe (eu am primit si de la o cumnata de-a mea, mi-a facut cadou cind am fost in franta + soacra-mea mi-a luat cite ceva). si astept si un colet din canada de la o alta cumnata cu hainute de la fetita ei :)

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, BOO!!!

Deja ai programat cezariana? Wow!!! Ce aproape este!!!! Deja se anunta primii bobocei varatici!

Pot sa te intreb de ce ai ales sa nasti prin cezariana?

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

July felicitari , frumos tare, sa-l stapaniti sanatosi!!!
Eu navighez pe site-uri cu nume de BB, puteti sa radeti ca mai putin pana nasc si acum schimbam numele lui BOBO!!!!
Tati vrea neaparat TUDOR cica ii place lui!!!
Soacra cu CALIN a iesit din discutie!!!sper....

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya, Laureta
Boo felicitari ptr bb in grafic si sanatos.Wow 22august
July sa-l folositi sanatosi,e ff frumos.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

kid, tu esti comoara la casa omului. super sfaturi! merci mult de tot!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

kid, tu esti comoara la casa omului. super sfaturi! merci mult de tot!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut, incerc sa incropesc un raspuns pe masura ce mai spicuiesc capitolul anterior, pentru ca nu vreau sa uit.

babytza felicitari pentru logodna. Sper ca pot sa zic de acum.> Casa de piatra ! Si o nunta frumoasa.

Mami de alexa, felicitari pentru baietel :) Va faceti o familie mare si frumoasa.

Boo, andy_g, piolica, eva frumos ca v-ati facut proviziile pentru bebe!

bitzaa[/b[ ce bine ca ai avut drum ushor si ca ai net asa de repede acasa! Acum sa vedem cum va acomodati cu Romanica din nou, e o trecere destul de trista de obicei. Dar poate la voi un va fia sa, din cate am inteles chiar va doreati mult sa ajungeti acasica

[b]iepurila
rozul e o culoare dragota si vesela, e pacat sa o legam de niste prejudecati. Personal, ani de zile am mers numai pe negru, alb, crem, si si bleumarin, apoi am adoptat o explozie de culori vii. Numai ciclam mi-as lua pe mine daca as putea :) Oricum un lucru aveti toate dreptate, un poti face o garderoba din lucruri de o singara culoare, e tristt.

[b]Mamica de Andy si mica printzesa [b] am vazut ca ai fost separata! si ma bucur ca a trecut. Sa nu te indoiesti ca e totul bine cuc opila ta. EU imi doresc sa fie micuta, poate nasc mai usor astfel; copiii recupereaza f bine dupa nastere. Cei mici se maresc intr-un stil… sa-i vezi ce mancaciosi sunt!

Revin mai tarziu… ati umplut alte 18 pagini…

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Boo,super..inseamna ca mai e un pic pana iti vezi leutul
July superrrrrrrrr caruciorul ! sa-l stapaniti sanatosi si plimbari multe cu bb

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput