Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Boo felicitari pentru bebe in grafic.....dar 22 august mi se pare asa de repede...wow!!!
July este fff frumoas caruciorul....sa va plimbati sanatosi cu el
diana sa stii ca Andrei Tudor suna foarte frumos

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Boo, felicitari pt bebe grasunel!wow, nu-mi vine sa cred, pe 22 august o sa nasti? mai e asa putin! bafta!

july, super peg perego. si eu trebuie sa cumpar scoica, va fi exact ca a ta, dar pe rosu.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
citat din mesajul lui EvaF

FELICITARI, BOO!!!

Deja ai programat cezariana? Wow!!! Ce aproape este!!!! Deja se anunta primii bobocei varatici!

Pot sa te intreb de ce ai ales sa nasti prin cezariana?

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Pai m-a programat dr pentru ca altfel raman pe afara. Adica: el pleca in concediu de pe 2 august pana pe 20. Vine la spital din 20 pana in 22 sau 23 dupa care iar pleaca la o conferinta si revine pe 30 august. Deci daca nu ma programam atunci riscam sa nasc cu altcineva.
Cezariana fac pentru ca atunci cand i-am spus ca inainte sa raman gravida aveam niste chisturi de endometrioza mi-a spus asa "atunci cand facem cezariana scoatem si chisturile" Deci nici nu m-a intrebat daca vreau normal sau nu, mi-a zis direct de cezariana. Eu n-am comentat pentru ca am zis mersi sa scap si de chisturi si sa ma curete pe acolo ca lumea. Dar am senzatia ca el e foarte pro cezariana. Cred ca ii convine mai mult.

Multumesc mult pentru galerie si pentru felicitari. Mi se pare si mie ca a mai ramas asa putin .. o luna doar

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Nausica am vazut ca ma intrebai de unde am luat lucrurile. Mobila de lemn, deci tot ce e alb am comandat la o fabrica din Sf Gheorghe. Masa de infasat de lemn natur si accesoriile (lampi, perdele, covor) le-am luat de la Ikea. Patul mic pliabil l-am luat de la Baby Comfort.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:

Pai m-a programat dr pentru ca altfel raman pe afara. Adica: el pleca in concediu de pe 2 august pana pe 20. Vine la spital din 20 pana in 22 sau 23 dupa care iar pleaca la o conferinta si revine pe 30 august. Deci daca nu ma programam atunci riscam sa nasc cu altcineva.

Lasa ca e foarte bine! Cand o sa vina pe lume puiul meu, daca voi naste la termen, deja Alex o sa aiba o luna, sau aproape, iar tu vei fi experta! O sa ne dai si noua sfaturi astora mai mici!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Boo felicitari pt bebe sanatos si grasunel !! Mai ai o luna si un pic si gata! Sarcina usoara in continuare si numai de bine

July - sa folositi sanatosi carutul!! E super dragut

31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Wow, July, super! Asta da promptitudine. Am dat si eu click la comanda...am luat bouncer-ul Aquarium, un termos de la Chicco (ca stiu ca a fost frustrant sa tot merg la bucatarie sa incalzesc noaptea apica pentru biberon- asa o pun calda de seara si doar sa ma servesc- mai e optiunea sa tineti o cana electrica de fiert apa in camera bebelului, dar deh, asta de la Chicco parea frumos si pot sa iau si biberoane in el si are si compartiment pentru mancarea solida/piureuri), am mai luat un cos de pampers (nu mi s-a parut necesar la prima sarcina si aruncam fiecare pampers intr-o punga de supermarket si o strangeam bine la gura, apoi in cos, dar tot mirosea, ufff, si mi-era lene sa merg sa il arunc direct in tomberon afara sa nu mai miroasa, sper sa scap de mirosurile neplacute).
E 150 cu tot cu transport, deci super ok, acum astept nerabdatoare comanda...

Andreea_and, intr-adevar e bun pretul...dar totusi nu e acelasi bouncer, asta aquarium e un pic mai complex ca are si un "ecran" pe care inoata pestisori etc...Mi se pusese pata pe bouncerul asta de acum 3 ani...in sfarsit il voi avea, sunt happy!

Boo, felicitari pentru bb in grafic. Si noi vom stabili cezariana la urmatoarea vizita, am emotii. Va fi fie pe 29 fie pe 30 august, depinde cand pot sa gasesc o rezerva libera sa dau un aconto ceva.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

July foarte frumos carutul, sa-l folositi sanatosi!

Boo felicitari pentru Alex grasunel, cred ca e in acelasi timp linistitor si un pic "scary" sa stii data exacta cand iti vei vedea puiul pentru prima oara. Tu oricum esti deja pregatita cu tot, presupun ca si sufleteste.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Sufleteste eu inca nu realizez. Serios acum !! Nici acum eu nu pot sa cred ca am un bebe in burta. Cred ca o sa realizez cand il vad .. poate ! oricum mi se pare incredibil cand ma gandesc ca eu (facand FIV) l-am vazut pe un monitor cand avea 2 celule ... si acum imi spune ca are 2 kg si ca i-am coborat testiculele .. cui ??? lu' ala mic de 2 celule ????
Iar de faptul ca sunt pregatita altfel, eu m-am gandit ca mai bine le iau pe rand decat sa dau o mega gaura in buget o singura data. In orice caz nu m-as fi lasat pe mana altcuiva sa mi le ia cand stau eu in spital. La cat de cusurgioaca ma stiu nimic nu mi-ar fi placut. Pana si la astea alese de mine m-am invartit si m-am sucit de nu stiu cate ori sa le aleg. ca doar sunt fecioara, nu ???

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Boo, felicitari pentru bobocelul ce va fi livrat la mami in brate peste 1 luna si un pic!
Abia astept sa apara primii bobocei si in odiseea noastra...chiar am urmarit cu emotie odiseea mamicilor de iulie-august!!!

Andreea
28+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput