Buna,
denisa.g,
, nu stiam ca si tu esti din Cta, am aflat ieri de la Freshanana, scuze, lansam invitatia si catre tine...A-propos, mai e cineva din Cta?
Boo, foarte frumoasa camera bebelusului tau, felicitari. Sa fie sanatos "ala mic de 2 celule" (mi-a placut mult metafora) si sa va bucurati de el!!
Eva, am remarcat ca ai spus azi ceva de genul ca nu iti vine sa crezi ca in maxim 2 luni vom avea boboceii in brate...si pe masura ce citeam, faceam ochii din ce in ce mai mari, ca ASA E!!! Si cand am mai auzit-o si pe Boo ca in aproximativ o luna si putin are programata cezariana.......nici eu nu realizez pe deplin ce mi se intampla, pe cuvantul meu. Dar Dumnezeu mi-e martor ca imi doresc puiul asta mai mult decat orice pe lume si deja il iubesc cu toata fiinta mea, dragul mamei
!
Anca, sper ca te simti mai bine.
Freshanana, salutari si ti-am raspuns la PM.
Pe maine,
32s5z
Mihnea Cristian
Boo, ce frumos, cele doua celule au ajuns acum la 2kg...sa fie sanatos ca norocos sigur e cu asa parinti. Prietena mea cea mai buna e fecioara, asa ca am inteles perfect cum e cu lucrusoarele
.
Kid felicitari pentru achizitie, intr-adevar e mai smecher bouncerul de la italieni, ma mai uit si eu pe site-ul lor si daca mai gasesc ceva iau si bouncer de la ei, momentan astept sa-si faca timp sotul sa vedem cum e cu carutul, il luam de-aici au ba. Oricum am zis si mai demult, sigur voi lua bouncer de la fisher price, e must-have
.
Ma bag eu sa fac capitol nou?
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Salut tuturor!Eu sunt Adriana. O gravidutza in 28 de sapt din Satu Mare.Sper sa treaca rapid moderarea primelor mesaje sa putem vb in timp real!
AdrianaSM