Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Denisa cu placere!Merci la fel!

fetelor nu stiu ce carucior sa cumparam??????Parca nu mai imi place nici unul.Voi care nu ati luat inca spre ce va orientati?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanna - ai mai fost la ginecolog? Unde nasti? Stiu ca fusesei la eco la Bucuresti dar de ginecolog inca nu stiai unde sa mergi.

31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si la cat de buimaci o sa fie si ei in zilele si noptile alea, mi-e si mila

Al meu deja e terorizat! Imi pune timid asa niste intrebari, despre cum va fi, cam cat dureaza tot (de parca eu stiu, da, baby, dureaza 3 ore si 25 de minute sau 15 ore) si el ce va face? O sa vada si alte femei pe hol? Pai ca el nu vrea sa vada pe nimeni, decat pe mine si pe medic! Si el ce face in tot timpul asta? Dar la nastere ce face cu bebe? I-l da in brate? Ii taie el buricul? E mortal, cum vrea el sa stie tot, sa faca un film in capul lui, eventual facem si o repetitie, ceva... e un scump

Deja mi-a zis ca prefera sa nasc noaptea, sa imi vina atunci sorocul ca ajungem repede la spital, nu e trafic Ca sa nu il mai enerveze si vreunul in trafic...

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Wow...Eva sotul tau vrea sa asiste la nastere ???? Ce curajos este . Felicitari !!! Al meu lesina daca vede acul....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

Wow...Eva sotul tau vrea sa asiste la nastere ???? Ce curajos este . Felicitari !!! Al meu lesina daca vede acul....

Da, vrea sa asiste si la nastere! Eu imi doresc din tot sufletul sa imi ajute Dumnezeu si sa pot naste natural; dar daca se ajunge la cezariana, va asista si la cezariana, medicul a zis ca e ok, doar ca va fi in tinuta aceea de medic! Dragul de el, a zis ca e ok! Ca vrea sa fie langa mine si sa il vada pe bebe in secunda 1!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Fetelor daca luati la spital pompa de san eu zic sa luati si un biberon just in case - eu am ramas socata cand am fost internata era o mamica care mi-a cerut o sticla de plastic taiata ca nu avea in ce sa se mulga. Si tetina low flow, in caz ca totusi trebuie sa ii dati cu biberonul sa nu se invete lenes bebe.
Suzeta nici eu nu i-as da dar voi cumpara una sa am in caz de nevoie.

Multumim mamicilor cu experienta Kid, Freshanana, babytza, Laura pentru sfaturi.

Musette da la municipal o sa nasc si stiu de la prietena mea care a nascut acum doua luni ca iti aduc bebe in camera. Ei i-a fost greu ca a facut ceza si nu prea putea sa se ridice sa aiba grija de el cand plangea, dar pe mine ma incanta ideea, si eu o vreau langa mine pe bebelina.

Kid super bouncerul ala, am gasit si la noi ceva asemanator, uite www.crazytoys.ro/jucarii/Leagane-si-Scaune-2085/Fisher-Price-91/6552/Baby-Gear-Scaun-cu-vibratii-si-consola-interactiva.html" target="_blank">aici , ceva mai ieftin decat pe celalalt site romanesc.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

PS: mi-a luat niste mingiute pe care sa le strang in pumn, ca stie ca eu cand sunt incordata si e langa mine ii cam rup mana cat de tare strang! Am facut o data asa in avion, au fot turbulente fff urate, un gol groaznic de aer, si i-am infipt unghiile in palma pana i-a dat sangele!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

piolica eu am comandat de pe b e be lusultau. ro de la Tigex. NU i-am desfacut. Cica ar fi dintr-o hartie mai grosutza si ca-s foarte practici. Anaxena de la odiseea de pepenasi zicea ca a folosit si a fost tare multumita.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

super, merci! aici i-am vazut in toate magazinele de bebelusi / gravide. cred ca o sa-mi iau si eu.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Asa....deci eu citesc iar o pagina si voi scrieti doua.
Nu mai nominalizez..felicit doar pe toata lumea care a schimbat semnatura si mai ales luna.

Piolica, am vazut si eu hainutele....ce multe!!!O sa iti ajunga ori doua luni (pana creste) ori un an...daca sunt marimi diferite..o sa faca parada modei

Eva, taticul poate asista la nastere si la Polizu sau te gandesti la Euroclinic.Mie mi s-a parut ok ca taticul sa stea la nastere cand am vazut sala de la Euroclinic..ca nu parea asa de groaznica.

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu nu ma hotarasc la patut :( vreo sugestie??

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput