Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
kklemi, este vorba despre fina mea. Care a bagat si bani cu carul in doctora si asistente. Sincer, si nu vreau sa te sperii, dar pe mine m-a cam speriat acel spital. Am intrat si in sala de travaliu... in fine...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
musettepink spune:
Monica vad ca ai raspuns deja pana sa te intreb eu,deci din hartie cum imi inchipuiam....eu cred ca raman pe cei traditionali,asta mi-ar mai lipsi grija ca imi cad chilotii cand imi e lumea mai draga!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+LUCA
babytza spune:
Si votez si pentru pampers. Eu asta am folosit cu fetita si am fost foarte multumita. Nu a fost iritata decat cand am adus-o de la spital. Ca asistentele dormeau si beau cafele in loc sa se ocupe de copii.
Valentina 28 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
JulyMorning spune:
kid da, e jale cu motoarele astea... bine ca motoristii sunt totusi un fel de "secta" care se ajuta tare mult intre ei.
Despre bimbomarket... eu am comandat pe data de 11... vinerea... si mi-au dat un link unde pot vedea traseul comenzii. Ieri a ajuns in Bucuresti si azi dim scria ca la 8.30 a plecat pt delivery la destination. Acu astept sa vad cum se comporta partea romana Eu am facut o simulare pentru produse de vreo 1200 de euro (carutul era 509) si tot transportul ma costa 45 de euro.. daca as fi luat doar carutul transportul era 40 de euro. Intr-un final am renuntat la unele produse, factura a fost cu tot cu transport vreo 820 de euro, din care 45 euro transport. Asa ca merita sa cumperi mai multe, zic eu. Despre plata.. .eu am cont paypal, asa ca am platit cu el, dar nu cred sa ai probleme cu cardul, eu la inceput le-am dat mail sa ii intreb daca accepta, desi pe site scrie clar ca au si Romania ca destinatie, si raspunsul a fost pozitiv.
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
Fetelor, noi deja vorbim de bagajul de spital?
Eu cred ca vom mai aborda de zece ori subiectul pana va veni vremea sa plecam la spital!
Wow, ce aproape este!!! Eu parca inca nu cred, peste doua luni am puiul in brate! Voi realizati?
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 65 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaF
Fetelor, noi deja vorbim de bagajul de spital?
Eu cred ca vom mai aborda de zece ori subiectul pana va veni vremea sa plecam la spital!
Wow, ce aproape este!!! Eu parca inca nu cred, peste doua luni am puiul in brate! Voi realizati?
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 65 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
mai este tare putin.....
Valentina 28 + David
poze
babytza spune:
Angelynna felicitari pentru luna a 7 a !!!!!
Valentina 28 + David
poze
monica_dicut spune:
Mai avem putin Eva si cam tre sa-l avem in caz de Doamne fereste. Io nu ma bazez pe injineru ca va gasi lucrurile prin casa. El nu stie unde are el sosetele...ca sa nu zic de altceva d'apai sa mai stie si de ale mele
Si la cat de buimaci o sa fie si ei in zilele si noptile alea, mi-e si mila
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
denisa.g spune:
Buna fetele!!
In primul rand multumesc pt lista Musette! Felicitari pt luna a -8-a. La mai mare si sarcina usoara in continuare.
Freshanna – multumesc ca te-ai gandit la mine in discutia de ieri cu Corrina. Eu sunt disponibila oricand
Boo – asteptam vesti bune de la doctor. Mult succes.
Alina – fel pt bebe sanatos. Ce bucurie sa ai un cuplu.
.
Xor – multa sanatate
Claudina – sper ca a fost bine la cardiolog. Sa vii cu vesti bune.
July – multa sanatate fratelui tau
31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
kllemi spune:
MONICA poate sa intamplat atunci, imi poti spune la ce dr. a fost, incerc si eu sa ma lamentez, nu de alta dar al meu vreau sa spun ca este atat de impulsiv incat imi este frica sa nu iasa cu scandal foarte rau.....
27+ mami super fericita de