Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva asa am citit pe aici ca se cere la spitalul unde nasc.Normal ca nu-i voi face eu baie,asistentele ii vor face,iar daca ai produse dermato cosmetice ii poti face baie de la inceput cu ele,eu faza cu ceaiul nu am auzit-o/citit-o.

Kid cred ca la mine te refereai cu bagajul nu la Monica,deci mai multa moartea pasiunii zici??????mai multa sa fie atunci!Merci.Pana la urma la Elias imbraca bebeii in hainute sau ii face sarmalute?ca am auzit ambele variante si nu stiu care e cea buna.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor
Iata-ma si pe mine, o zi da o zi ba, dar incerc sa va citesc si sa nu pierd nimic, totul este interesant si de retinut ce se vb. pe aici
Aseara am fost si eu la un control, ca era dr. mea de garda si acolo cat am mai asteptat-o pe dr, am intalnit un viitor tatic care cica de dimineata "rupea holurile spitalului" asteptand sa se nasca odata odorul,era asa de stresat saracu' imi era o mila de el si mai era si sg. nu avea si el cu cine sa imparta stresul prin care trecea, deja ma uita cu jind si imi punea o groaza de intrebari in legatura cu nasterea: "asa de mult dureaza? dar de ce?" etc si se mai uita la baiatul ala........mi-a venit sa rad, parca il vedeam si pe al meu la fel....

27+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aaa, doctorita mea mi-a vorbit de ceaiul de anason si chimion, ca i-a zis sotului meu: "draga, dormi tu cu ea in rezerva la spital, dar te trimit de cateva ori pe zi acasa sa ii faci ceai de anason si chimion, ca stimuleaza lactatia!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

S-o iau pe rand sa nu uit:

1. Chiloti moartea pasiunii io mi-am luat de unica folosinta 6 perechi. Ati folosit vreuna din mamicile cu experienta????

2. Suzete am luat si eu 2. Daca le voi folosi sau nu, nu stiu, voi vedea la fata locului

3. CU pompa de san la fel dar mie mi-o da o prietena ca nu a folosit-o si nici nu o va mai folosi vreodata (din pacate)

4. Legat de scutece, la fel stiu si eu de la cumnate si prietene. Oricat ne-au enervat astia de la Pampers cu relama lor, tot sunt cele mai bune.

5. Nu stiu ce prosopel sa iau pt bebe in spital ca oricum il spala asistentele...

6. Biberoane la fel, faza nasoala a fost la fina mea ca i-au dat unele cu o tetina naspa, care curgea foarte mult si bebitza dupa aceea era lenesa la san. Ea a nascut la Cantacuzino si nu aduceau nesimtitele alea bebeii la alaptat...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kid, merci! am inceput nestingul, nu gluma. abia astept sa vina si mobila, e ca a lui Boo, de la acelasi nene din Sf. Gheorghe!

in ceea ce priveste chilotii 'moartea pasiunii', cum sint aia de unica folosinta? vad ca aici se recomanda aia. aveti vreo idee?

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

monica, vad ca am scris mesajul aproape in acelasi timp, cel ref la chiloti de unica folosinta.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MONICA,cand a nascut cumnata ta, ca acum deja mai speriat ca si eu tot acolo o am pe dr.?????

27+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna fetele

Musette felicitari pentru luna a 8 a !!!

Votez si eu pentru BOBOCEI!!

Fetelor, fiica mea a stat cu suzeta pana la 2 ani si jumatate si dantura ei este impecabila,asa ca fara frica. Daca o cer evident. Nu toti copiii o accepta si nu toti parintii sunt de acord cu folosirea ei.

As mai face o completare la lista de spital . Pansamente pentru buricutzul bbelusului. Se gasesc in farmacii. Sunt speciale pentru asa ceva si se dezlipesc usor fara a maltrata burtica...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

piolica eu am comandat de pe b e be lusultau. ro de la Tigex. NU i-am desfacut. Cica ar fi dintr-o hartie mai grosutza si ca-s foarte practici. Anaxena de la odiseea de pepenasi zicea ca a folosit si a fost tare multumita.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica am auzit si eu de chiloti de unica folosinta dar din ce sunt???????Eu imi imaginez ca sunt ca dintr-o hatrie mai rezistenta ceva nu stiu si mi-e frica ca se rup usor si ramn cu dansa in vant.Sunt nebuna nu??????din ce sunt mamicutzo?Eu mi-am luat obisnuiti dar recunosc ca mi-am pus si cativa tanga poate poate reusesc sa-i port ca astia moartea pasiunii nu am mai purtat de 10 ani.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput