Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
citat din mesajul lui freshanana

a-propos de suzeta- voi sunteti pro sau contra ?
eu la primul bb nu am folosit suzeta ca am citit diverse opinii ca stramba dintii, ca fac copiii carii mai repede etc etc
si sunt in continuare contra

acum numai dumnezeu stie dc al doilea bb va fi ff plangacios si va fi nevoie de suzeta ii voi lua, dar teoretic sunt anti

voi ? ce parere aveti ?

33+

AMR 49 zile !!!

puiutz

Contra!!!!!!!!dar am observat cu bucrie printre bebeii cunostintelor ca le refuza,adica nu vor suzeta neam......ceea ce m-ar bucura sa faca si al meu!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea_and

Piolica vazut hainutele, sunt superbe, si pozele tale dealtfel, esti o mamica tare simpatica si dulce! Dar crezi ca apuci sa imbraci bebelina cu toate hainutele alea, ca mi se par tare multe...poate doar daca ai luat diferite marimi.

hainutele sint de la 0 luni pina la 9 luni, asa ca mai am de luat!!!!! am gasit super reduceri la Zara si H&M , era si pocat sa nu iau (cele mai multe sint pt 6 luni).

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Apropos de suzeta, eu zic sa fie una acolo just in case, cumnatii mei nu au vrut nici in ruptul capului sa ii dea lui bb suzeta si bebe are 5 luni si suge degetul de mama focului, asa incat si-a deformat un picut gingia si nici nu mai vrea suzeta acum
Intreba cineva despre patut ieri, vopsit sau nu, niste cunoscuti care au nou nascut au comandat patut de lemn de fag, evient nevopsit si cand a ajuns mirosea intr-un mare fel, a lemn, dar foarte puternic, asa ca a trebuit sa cumpere lac (ecologic parca au zis) si sa il vopseasca in 2 straturi

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva ce site era ala de la care ai comandat si sunt super draguti???????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si eu sunt contra suzeta! Cand eram bebe am refuzat biberon si suzeta nici nu se mai discuta! Ma inroseam toata cand vedeam tetina aia minunata! Sper ca fi-miu sa semene cu mine! Am auzit si eu ca stramba dintii!

Nici eu nu iau pompa de san, cica exista la spital, oricum. Daca vreau mai tarziu, iau, daca nu, nu! Ma gandeam sa iau poate doar sa umplu un biberon pe zi daca am sanii prea plin (visez!) si, astfel, ii dau si lui tati placerea sa il hraneasca o data pe zi dar cu lapte matern din biberon! O sa vrea si el sa se simta util!

Musette, ma uitam la lista ta, e asemanatoare cu a mea, desi eu am mai trantit si alte chestii perso pe acolo (cred ca si tu!!) si am vazut sampon+ sapun pt bebe! Ce faci cu ele? Doar nu iti imaginezi ca ii faci TU baita si cu atat mai mult cu sampon in primele zile. In toate studiile sta scris ca in prima saptamana nici nu trebuie facuta baita, e inutil, parintii fac de drag, pentru ei mai mult! In spital, oricum il vor imbaia asistentele, indiferent ca va sta cu tine in rezerva, iar acasa, eu stiu ca primele baite se fac cu ceai de musetel! Copilul se infasoara in prosop si se toarna ceai cu ibricul, incetisor asa! Si ii place tare, am asistat si eu la o baita asa! Mai ales ca el are pielea asa fina la inceput, si cojite in cap, si musetelul e cicatrizant.

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

JulyMorning, sanatate multa fratelui tau, sa se refaca rapid. Intr-adevar, mie mi-ar fi frica cu mtoorul, sunt f f multe neamuri proaste prin Bucuresti si n-au pic de mila de motociclisti...Si sotul meu cocheta cu ideea de a-si lua motor si (sper) eu ca l-am convins sa nu...Stiu ca mi-ar placea si mie, dar poate daca ne mutam intr-o tara mai civilizata, aici te omoara cu zile...
felicitari pentru achizitiile de pe bimbomarket, inteleg ca ai comandat acolo si au venit la usa? In cat timp? Am ochit si eu un bouncer (am eu o pata, ce vreti...), pe asta http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=871&c_id=153&cf_id=158 si as vrea sa il comand. Cu tot cu transport vine 90 de euro (dar poate comand mai multe si macar platesc trasport pentru toate).
Iata pretul gasit in Romania pentru acelasi bouncer
http://www.newbabymilk.ro/produs58/Fisher-Price---Rainforest-Bouncer---Balansoar.htm ma rog, asta e cu padurea tropicala si ala e cu acvariul, dar e acelasi principiu si acelasi pret, afara...E ok cu comanda, cu cardul cu tot, nu ai avut probleme?

Boo si Piolica, v-am admirat pregatirile...Boo, ai conceput o camera superba pentru printisor! Imi place la nebunie. Pio, sunt f frumoase hainutele, bravo!

Monica, f buna listuta ta, am un singur comentariu: pune mai multi chiloti "Moartea Pasiunii" , o sa ai maaaarre nevoie de ei. Pentru ca vei schimba cel putin 4 pe zi, asa ca...In rest pare completa. Lasa tu acasa un pachet de servetele si ia doar 20 de buc de pampers, daca mai e nevoie o sa aduca sotul de acasa. Stramba din nas asistentele alea daca vii cu ditamai geamantanul de concediu

PS: Nu uitati camera foto, aparat si telefon mobil. Cu telefonul legat de gat va lasa si in sala de nasteri, geanta cu de toate sta in siguranta la tati, o aduce el la salon sau la ATI. Ah, si e cald, cald rau in spital, mai ales ca va fi vara. Impachetati si niste body-uri cu manecuta scurta. Si nu refuzati camasile de noapte oferite de spital, chit ca sunt oribile...In prima zi e mai safe asa, altfel o veti arunca pe a voastra...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

Eva ce site era ala de la care ai comandat si sunt super draguti???????

chic bébé

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 65 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eu am luat 2 suzete dar le voi folosi doar in caz de urgenta...adica daca bebe plange prea mult si eu nu mai am nervi

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am vazut ca sunt reduceri si la Miniblu si Krido Kids intre 30 si 50%...nu am intrat in magazine ...doar ce am vazut din masina.

Cat despre suzeta am sa iau una si daca o vrea ok daca nu nu.

28+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de suzeta, eu nu prea stiu ce sa zic. eu mi-am supt degetul la greu (am luat un streptococ nasol in spital si a trebuit sa ma opereze si sa stau la greu in spital. mama saraca, cind ma auzea plingind, imi baga un degetel in gura ca sa ma calmez), asa ca ajunsesem sa-mi fac basici la deget.
faza cea mai tare a fost cind am ajuns acasa - imi sugeam degetul si o tineam pe mama de ureche cu mina cealalta, asa ca a fost cam greu sa scape de mine!

eu o sa iau o suzeta, just in case!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput