Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

musette, merci mult pentru lista.

eu am deschis un document word in care am copiat lista musettei si apoi, cum mai veniti cu cite o idee, dau copy/paste acolo in lista, selectia o voi face mai tirziu.

CD27, vezi cu aparatele luate din UK, ca ei au altfel de prize. tensiune e aprox aceeasi, dar va trebui sa folosesti un fel de adaptor. se gasesc si la noi, cauta prin domo/altex etc.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette saru mana pentru listuta, tare utila este...dupa cum amz zis deja incep sa cumpar pt bebe cate doua trei produse

28+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Freshana cu placere,f bine ca iti spui parerea mai ales ca ai experienta mai multa ca unele dintre noi.
Stai sa ma explic,eu am luat pampers la 43 de bucati ca asa am vazut eu ca e cel mai mic pachet,nu am vazut la bucata ca sa iau doar 15 dar daca nu-i vin lui bebe al meu nedolofan il pun pe tati sa cumpere mai mari.Sper sa nu se irite de la cele Happy,am zis ca ma ajuta cu buricul.
Ceaiul de chimen nu e acelasi cu cel de chimion si eu stiu ca astea 3:fenicul,chimion si anson sunt recunoscute pt stimularea lactatiei.O sa mai intreb niste dr daca e.

Andreea and eu nasc la Elias.Tu la municipal daca nu ma insel nu?tocmai a nascut o cunostinta acolo si a zis ca spitalul e prieten Unicef sau asa ceva si ca incurajeaza statul lui bebe cu mama din prima clipa si alaptatul ceea ce e super,nu ca la Elias sa stea bebe departe de mine,stiu ca poate mamicile cu experienta zic ca e mai bine asa dar eu acum la primul bebe vreau sa-l admir zi si noapte!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

bobocei si galusti

andreea_and multam de urari. Da, a fost si la stiri la protv reportaj, a ajuns vedeta... i-a dus tata laptop-ul sa se vada

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

hai sa va spun ce am visat eu azi noapte.

am visat ca l-am nascut pe Nedelcu. dar cum: sotul s-a intors din oras si il luase si pe Nedelcu, in drum, ca "era gata".

Nedelcu era foarte dragutza, a dat sa plinga dar i-am bagat o suzeta in gura si s-a linistit instant. apoi tin minte ca incercam sa-i dau sa suga, dar nu parea prea incintata.

si gata, m-am trezit.

dar senzatia, asa, in ansamblu, a fost grozava. de liniste si de fericire.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la mine....
va invit la un kg de prune..tot bag de dim prunee si iar pruneee
fetelor....daca mai vorbim mult de bagaj....poate ne apuca.....graba de nastere...doamne fereste
glumesc.
tre sa stam cumintele
sunt la serviciu.....ce uraaattt

carla,29+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette da intr-adevar e completa listuta ta. Bravo!!!!...si multumim
eu pentru mine nu am luat decat tampoane de san si mameloane de silicon...pentru restul de acum inainte trebuie sa umblu prin magazine
moni esti tare cu 10 camasi de noapte

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

a-propos de suzeta- voi sunteti pro sau contra ?
eu la primul bb nu am folosit suzeta ca am citit diverse opinii ca stramba dintii, ca fac copiii carii mai repede etc etc
si sunt in continuare contra

acum numai dumnezeu stie dc al doilea bb va fi ff plangacios si va fi nevoie de suzeta ii voi lua, dar teoretic sunt anti

voi ? ce parere aveti ?

33+

AMR 49 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica

Multumesc fetelor,ma bucur ca va este de folos.

Deci mi-am luat plasa cu scutecele happy.......:(((((

July cred ca Bella se numesc produsele alea pt femei din gama lor.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu am folosit suzeta la Andy in sensul ca i-o dadeam cand plangea,dar niciodata nu l-am lasat sa doarma cu ea in gura tot asa din cauza ca stiam ca are efecte nedorite asupra dintilor.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput