Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
freshanana spune:
musette eu la primul bb am patit-o rau cu happy sau orice altceva in afara de pampers, asa ca am hotarat sa cotizam la profitul lui pampers cei 2 ani cat va purta copilul scutece. rau adik s-a oparit, s-a iritat de la alte scutece
poate al meu era mai sensibil, dar nu ma mai risc acum la al 2lea sa iau altceva
in alta ordine de idei in af de produsele pt san bioclin ati folosit cumva gelurile intime. sunt bune ? ca am vazut pe site si ma intreb dc or fi si alea bune
33+
AMR 49 zile !!!
puiutz
freshanana spune:
am uitat sa multumesc pt lista musette
m-am apucat si io ca o nesi sa o comentez fara sa zic saru-mana
33+
AMR 49 zile !!!
puiutz
andy.p spune:
Am vazut si eu scutece di acelea taiate special ptr buric,le puteti folosi pana ii cade buricutzul si pana se vindeca.Apoi sunt la fel ca celelalte.
Fresh are dreptate cu scutecele luati si si ca nu stit ce greutate va avea bb.
Ptr fundic eu am folosit mereu Lanozinc o crema cu Zinc care e ff buna,adica la Andy i-a fost perfecta de fiecare dat cand facea rosu la fundulet.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui danucu
Saptamana viitoare am o conferinta in Germania (Baden Baden) si voi fi plecata pentru cateva zile, profit de asta si iau si cateva zile libere inainte si ne oprim in Strasbourg, am vrea sa vizitam si Heidelberg. Sambata dimineata plecam si ne intoarcem vinerea viitoare. Cand ne intoarcem avem o cununie civila la niste prieteni unde eu sunt martor, va fi si Sarbatoarea Cartierului la noi si dureaza 4 zile, in plus e chiar la 2 pasi de casa noastra, asa ca pana la sfarsitul lunii o tinem numai in party-uri . Pe 30 iulie ma voi intoarce la serviciu.
Danucu, merci Felicitari pt 30 saptamani!
Cand ajungi in Strasbourg, sa mananci o inghetata la Frenchie (sunt les meilleurs) poate iei Cannelle+After8(j'adore ) , si sa te gandesti la mine! Doamne, ce dor imi e de Strasbourg! Si sa te plimbi pe strada Hannong, acolo am stat noi, e in centru, cam pe langa Virgin si Homme de Fer!
Te poop!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 65 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_and spune:
mamici de bobocei! De cand va tot citesc si nu mai ajung la capat, umpleti pagina dupa pagina.
Laura ma bucur ca fetita ta e bine, chiar daca e putin mai micuta, asa sunt fetitele, delicate. Felicitari pt schimbarea prefixului!
300 felicitari pt schimbarea semnaturii, esti in luna a 7-a! Bafta maine la doctor!
Xor sanatate multa, ma bucur ca ne mai scrii.
Claudinna bafta la cardiolog, sa fie totul bine.
July bine ai revenit, imi pare rau de fratele tau, chiar l-am vazut la stiri pe dobitocul care l-a lovit, cred ca despre el era vorba. Succes cu mutatul si amenajarile!
Andreutac bine ai revenit de la mare! Ce bine ca te-ai odihnit.
Piolica vazut hainutele, sunt superbe, si pozele tale dealtfel, esti o mamica tare simpatica si dulce! Dar crezi ca apuci sa imbraci bebelina cu toate hainutele alea, ca mi se par tare multe...poate doar daca ai luat diferite marimi.
babytza felicitari pentru logodna si Casa de piatra! Tare preotul ala cu consumatul casatoriei , bine ca ati reusit sa faceti logodna pana la urma.
Musette felicitari pentru intrarea in luna a 8-a! Super lista ai facut, o sa-ti fur si eu din ea ca am atat de multe si mi-e greu sa le sintetizez acum. Pot sa te intreb la ce spital nasti?
Nausica ma amuz de fiecare data cand vorbesti despre Nedelcu, super nume i-ati gasit, vezi sa nu ramana asta ca Vasile la Felicic.
Monica subscriu si eu la lista de apel, unde sunteti fetelor?
Boo hai cu vestile bune de la eco!
31+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
iepurila spune:
July, multa sanatate si refacere rapida fratelui tau.
Adaugati si votul meu pt Bobocei. Cel putin argumentul lui Felicic ( ) a fost definitiv pentru mine.
Eu, iepurica 25+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
JulyMorning spune:
Moniq daca si tu esti in urma...
Eu in afara de comandat mobila, carut, cantar, termometru de camera mai am ceva hainute.... si in rest nimicutzaaaaaaa... Am liste in schimb si eu
Ma rog, mie pt spital cica nu-mi trebe nimic.
Cu pompa la fel m-am gandit si eu, daca voi avea nevoie il voi pune pe al meu sa cumpere atunci. Si nici biberoane nu voi cumpara, vreau sa stau cat mai departe de tentatia de a alapta bebelina altfel decat natural.
musette stiu si eu scutecele alea decupate de la happy, nu stiu cum sunt, insa celelalte produse de la astia sunt o nenorocire (am un lapsus acum, nu-mi amintesc cum se cheama firma). Am zis ca eu nu mai cumpar nimic. Am luat ultima oara niste dischete demachiante, pentru ca erau putin mai mari decat cele de la nivea si dupa ce m-am chinuit de 2 ori le-am aruncat... efectiv se desirau, se desfaceau in doua straturi, nu stiu cum sa explic... Si tampoanele mi s-au parut o porcarie, betzisoarele pentru urechi se indoiau, se desfacea vata de pe ele... sper ca la scutece sa fie mai buni..
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andy.p spune:
Fresh sa stii ca acuma mi-am amintit ca si Andy avea o problema cu alt tip de scutece decat Pampers.De fiecare data cand la schimbam se oparea de mama focului....asa ca recomand si eu Pampers.
andreea_and
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Buna dimineata!
Piolica am vazut poze cu tine radiezi ca de obicei....iar spitalul....e super!!!!!
Azi intram in luna 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si raportez ca am bagajul de spital gata!!!!!!!!!Mai putin bephantene dar ala il iau zilele astea!!!!!!!!!Sper totusi sa nu nasc asa repede!
saru'mina si un mare pt tine.
wow, felicitari pt luna a opta, cred ca esti in al noualea cer!
32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
freshanana spune:
si eu ma supun majoritatii
dc e bobocei - asa sa fie. suna fain
33+
AMR 49 zile !!!
puiutz