Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ah si mi-am luat ceai de fenicul,chimion si anason si o sa-mi faca mama sau sotul sa-mi aduca sa beau la spital.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Biberon nu iau nici eu la spital ptr ca la noi bb nu sta cu mama in salon ci la nou-nascuti,iar mama merge din 3 in 3 ore la alaptat.Daca voi avea lapte va suge daca nu pun in functiune pompa.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Danucu, iti multumesc mult. Si de asemenea, si pentru mesajul anterior de acum 2 zile

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Anca, cu placere. Ma bucur din tot sufletul pentru tine.

29+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe mine ma imbolnaviti rau de cu toate cumparaturile. Am ramas in urma rau de tot. Da raaau. Vazuse injineru' meu aseara in pozele lui Boo ca a cumparat si hainute de iarna, si ma intreaba "noi de ce nu am luat?" Nu prea am stiut ce sa-i raspund decat ca "nu-s asa netoaica precum par". Si m-am gandit eu ca la noi in magazine inca nu au aparut cele de iarna, sunt numai haine de vara deocamdata. Si el zice "pai si fetele astea de unde au luat?". Ma gandeam sa-i povestesc despre La REdoute, despre shopping pe afara... da m-am lasat pagubasa ca era prea complicat pt el.

musette, sarumana de listuta ,e tare utila, ma apuc si io de impachetat. Ceea ce am deocamdata... adica cele 10 camasi de noapte

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Da da ceaiul de chimion e ff bun stimuleaza si lactatia.

31+bbelina
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Moni te-ai aprovizionat cu camasi nu gluma

31+bbelina
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Moni da trebuie sa schimbi cam 3 camasi pe zi ca sa faci parada prin spital cu toate 10

32+LUCA

Mergi la inceput

Vroiam sa intreb mamicile cu experienta,eu in afara de scutecele pampers am luat si de la Happy cele cu taietura speciala de buric,sunt bune de ceva???Am hotarat sa le iau la spital pe cele pampers ca e pachetul mai mic ,cele happy sunt un ditamai pachetoiul,imi ocupa tot bagajul,dar eram curioasa daca sunt ok si astea?

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

imi dau si eu cu parerea in leg cu listuta

pampers nu va grabiti sa luati pachet cu 40 de bucati nr cel mai mic. s-ar putea sa ii fie mici din prima dc bbii sunt mai voinici si va tbui sa cparati altii. eu voi lua 15 de marimea mica si 15 marimea 1. o amica a nascut acum 2 saptamani si nu avea la ea nr 2 cat ii tbuia copilului ei - si nici pe nimeni care sa ii cumpere. asa ca tineti cont si de asta

nuj dc e adevarat dar dr meu de fam a zis ca ceaiul de chimen (nu stiu dc e acelasi lucru cu chimionul) este toxic si sa nu beau nici eu si sa nu dau nici la bb. dr are 50 de ani, nuj daca e la curent sau nu cu ceaiurile, dar va zic si voua poate aveti timp sa va documentati

de compresele bioclin am auzit numai de bn. cd am nascut eu prima data nu existau (sau nu stiam eu de ele). chiar acum 2 zile o prietena mi-a spus ca a folosit la bb al ei si nu a avut rani la sani

si tot prietena mea mi-a recomandat pt bb dc se opareste la fund o crema mustella - pt eritem fesier. eu am gasit la sensiblu. a spus ca e f buna, mai ales ca bb al ei are pielea f fina si e bun si dc bb e alergic la ceva.

sa nu ma injurati dc am spus ceva ce nu va convine, dar stiti aia cu "parerea mea"

33+

AMR 49 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello, multzam de lista Musette, poate ma invrednicesc si eu sa mai cumpara ceva in afar de cele 2 vestite pachete de vata
Cm v-am zis am dat comanda la redoute, m-am riscat si apoi am vazut in lista ca am luat nu stiu ce pantalonasi de fetitza , sotu zice ca ii dam cadou, desi toti cunoscutii au baieti, am luat hainute mai groase, ploverele si chiar un urs (costum din ala gros de iarna, cu gluga, botosi si manusi) nu radeti ca era redus si la iarna nu stiu daca il mai gasesc la 15 euro sau cat a fost ,acum...ce calitate o fi...vad eu
Nici eu nu stiu ce sa fac cu pompa de san...sincert as vrea s ao am la mine, ca din fire am sanii mai sensibili si nu stiu cat de halpanitor va fi MIkul....am rugat pe cineva care e in Uk sa ne ia pompa si incalzitor auto de bibe, se pare ca a luat numai incalzitorul (nu stiu de ce ca nu cunoastem persoana...am dat si noi comanda din gura in gura )
300 felicitari pentru intrarea in luna 7
Boo si Claudinna sa veniti cu vesti bune
babytza felicitari, sa fie intr-un ceas bun logodna si lasa domne preotu...si-a facut si el numarul...ce era sa zica daca asta a invatat

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput