Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
andy_galro spune:
fresh te inteleg ca si la noi e la fel....eu pt carucior am facut un drum la CJ la Baby-expo...of, of
29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Eva,Angelinna,Andy galro,Anca multumesc mult! nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici,imi amintesc si acum cum la fiecare consultatie ma rugam sa fie totul bine cu bebe si cum de cate ori mergeam la toaleta ma uitam sa nu am sangerari......recunosc am fost mai panicata dupa sarcina pierduta.....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+LUCA
musettepink spune:
AndyP si eu am ovulat mai tarziu si pana la un moment dat tot asa bebe era mai micut dar pe parcurs a recuperat,asa ca stai linistita!
32+LUCA
anca81 spune:
Musette, multumesc mult pentru raspuns Cam la asta ma gandeam si eu, in plus eventual ceva crema pentru sani. De compresele Bioclin am citit si eu ca sunt bune. Iar cu pompita...nici eu nu sunt decisa, cel mai probabil daca am nevoie il trimit pe al meu sa-mi cumpere, deja e pus la curent cu modelele de pe piata. Oare nu ar trebui si un biberon pentru bebe?
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica
danucu spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
DEci am facut recensamantul din nou
Declar lipsa la apel cam de multicel pe urmatoarele:
Giulianna, Xor, AndreeaUK, clau_geo, ramoncza, a_rose, Monyca.C, NOCOM , danucu, Nerantula, rain_lover, Anis, zambetmic, elyia, preety, banu si gargaritza.
Fetele, va rog dati un semn. Speram ca sunteti bine.
Monica, eu v-am mai scris acum 2 zile, nu mult ce-i drept.
Eu sunt bine astazi, acum doua nopti mi-a fost foarte rau, am avut greturi, dureri de cap, nu puteam respira. Banuiesc ca e din cauza ca dorm pe spate si pozitia asta restrictioneaza fluxul de sange, imi e tare greu sa dorm pe partea stanga desi incerc ma trezesc tot timpul tot pe spate. Am stat o zi acasa si m-am odihnit si acum vad ca a trecut.
Duminica am fost la masaj prenatal, mi-a facut asa de bine, ma dureau toti muschii saptamana trecuta si dupa masajul asta miraculos chiar nu ma mai doare nimic. Va recomand daca aveti ocazia.
Saptamana viitoare am o conferinta in Germania (Baden Baden) si voi fi plecata pentru cateva zile, profit de asta si iau si cateva zile libere inainte si ne oprim in Strasbourg, am vrea sa vizitam si Heidelberg. Sambata dimineata plecam si ne intoarcem vinerea viitoare. Cand ne intoarcem avem o cununie civila la niste prieteni unde eu sunt martor, va fi si Sarbatoarea Cartierului la noi si dureaza 4 zile, in plus e chiar la 2 pasi de casa noastra, asa ca pana la sfarsitul lunii o tinem numai in party-uri . Pe 30 iulie ma voi intoarce la serviciu.
Astazi voi merge din nou la cursul prenatal, o voi intreba pe kinezista ce trebuie sa fac ca sa se intoarca bebe cu capul in jos ca simt tot timpul capusorul in partea stanga, langa buric. La mine burta e destul de joasa.
Bebe e foarte activ saptamana asta, simt miscari aproape tot timpul, inainte abia misca din cand in cand, in special dimineata si seara.
Anca, voiam sa-ti spun ca ma bucur pentru tine si Carla ca sunteti bine si cresteti frumos. Sa speram ca va fi asa pana pe la 38-40 de saptamani.
Eva, ti-am admirat burtica frumoasa la mare, iar Boo voiam sa-ti zic ca bebe are o camera foarte frumoasa.
Va pup pe toate si ma duc sa citesc putin din urma (capitolul precedent l-am pierdut si din pacate nu am timp sa-l recuperez).
p.s. maine vom avea 30 de saptamani.
29+
Baby inside
andy_galro spune:
eu cred ca ne mai trebuie in bagaj o pereche de sosete pentru perioada travaliului( la unele femei li se face foarte frig atunci), si neaparat sa avem cu noi apa, ceai si ceva de rontait ca am inteles ca te apuca foamea imediat dupa nastere. (astea de obicei se pun in bagaj chiar inainte de plecarea de acasa).
29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
Musette super lista !In legatura cu pompa de sani asa cum zice si Anca daca e nevoie al meu deja stie ce model asa ca...nu o cumpar pana atunci.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Danucu, iti multumesc mult. Si de asemenea, si pentru mesajul anterior de acum 2 zile
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Musette, multumesc mult pentru raspuns Cam la asta ma gandeam si eu, in plus eventual ceva crema pentru sani. De compresele Bioclin am citit si eu ca sunt bune. Iar cu pompita...nici eu nu sunt decisa, cel mai probabil daca am nevoie il trimit pe al meu sa-mi cumpere, deja e pus la curent cu modelele de pe piata. Oare nu ar trebui si un biberon pentru bebe?
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititicaDoamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
Creme aia de san garmastan am inteles(tot de la curs) ca e amaruie si ca lui bebe nu-i place la gust si de aia am renuntat la ea si am inlocuit-o cu acele tampoane Bioclin.Biberon nu vreau sa iau la mine ca sa nu-l folosesc ,eu sunt disperata sa-l alaptez si oricum unde voi naste eu am inteles ca ii indoapa pe bebei asistentele cu biberon asa ca au ei,iar pompita ma gandeam sa o am la mine ca in caz ca bebe e satul de la indopatul asistentelor eu sa ma mulg ca sa stimulez laptele inca din primele zile sa nu astept sa ajung acasa.
32+LUCA
musettepink spune:
Andy galro am pus sosete pe lista ca eu sunt tare friguroasa la picioare si nu cred ca o sa umblu in papuci fara ciorapi prin spital decat daca e f cald.
32+LUCA