Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
citat din mesajul lui mandarinutza

I-am admirat si pe Mirunica si Cristian la Sibiu, tare frumusei amandoi si se vede ca s-au distrat impreuna.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani de Sf. Ilie!

Noi ne pregatim sa plecam pe Valea Nandrului,ca e fain afara, si vrem sa ne mai bronzam un pic
Am pus poze din concediu aici daca vreti sa ne vedeti.

Va pupam si va dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

danuta, superbe poze, Cristi si Mirunica se inteleg tare bine, cred ca tb sa va vedeti mai des.

Mandarinuta, multumim, vad ca si voi sunteti plimbarete si va place mersul pe jos, felicitari si voua( sunt in urma rau cu cititul, chiar daca ai scris ca merge Antonia nu am citit, recuperez din mers noutatile).

Legat de incaltat, eu lui Cristi i-am luat niste sandalute cu talonet, care sa-i tina glezna si sa aiba talpa moale, dar le-a distrus( s-a tocit talpa si s-a dus cusatura....)acum tb sa-i cumpar altele, mai avem unele din piele care sunt ok, dar talpa e cam tare si nu prea poate sa mearga bine, parca taraste piciorul, asa ca maine tb sa caut alte sandalute.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui NanaMotoc

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Unde s-a ascuns vara? A ramas pitulata ca la noi nu mai ajunge si rochitele raman in sifonier :(

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Aptamil 1 si 2 am vazut eu azi in farmacia City. nu stiu daca nu aveau si nr 3 sau daca nu se gaseste, dar daca vrei si mai e timp, pot intreba maine!
Aptamil abia a aparut in Romania.

Nana mai e timp, venim abia pe 10 august, insa mama deja a facut comanda la farmacie si apoi i-au spus ca ei nu au decat Aptamil 1 si 2 si parca Pre, insa 3 nu, iar in supermarket a intrebat si au verificat in calculator si tot pana la nr 2 au.

Sim imi spusesei sa comand de pe babypoint, e si asta o solutie dar cred ca pt 2 cutii de 800g n-o sa fie tragedie sa le iau cu mine si sper sa-mi si ajunga :)

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am ajuns si noi acasa, scriu repede ca am de treaba.

Sabina, a avut doar febra, fara nici un alt simptom. Manca f bine, urna nu mirosea, nu avea alta culoare. Moda sau nu, a iesit in uroculturi si am scapat greu de ea.

Marunzika, daca e vorba doar de 2 cutii nu e bai, dar daca vrei sa comanzi de la babypoint sa iti iei o marja de o sapt pt transport.

Revin mai tarziu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Seara buna!
Spusesem ca va voi povesti despre noi, deci: avem 7 dintisori, am inceput sa mancam neblenduit, ne place f mult mancarea de oameni mari cu putina sare si condimente usoare, insa nu prea des, mancam covrigi uscati la greu, cand ne enervam dam cu capul si muscam, mergem de manute, suntem f nervosi.
Chiar voiam sa va intreb daca ai vostri fac urat cand ii puneti in carut. Cris pur si simplu se arcuieste si zici ca se scurge, abia reusesc sa-l asez si atunci fortat. Dc ati precizat anterior aceasta problema imi cer scuze insa sunt in urma cu cititul.
Ieri am fost la botez la nasicul mic si azi la mir. Asa ca afost dat peste cap cu programul de somn.
Va pupam si LA MULTI ANI ILIILOR!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Sim ma bucur ca ati scapat de minunatia aceea de e-colii.....ce a patit Stefan la deget??????? chiar nu am apucat sa citesc prea mult din urma.

poze

Mergi la inceput

Andreea, am avut si noi problema aceasta cu statul in carut, nu vroia si gata, daca il puneam fortat plangea, asa ca am renuntat sa-l fortez, impingeam impreuna carutul ...si-a revenit singur dupa vreo 2 luni.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

buna seara si de la noi.
In sfarsit am ajuns acasa. Dupa 2 zile de mers cu masina (in scurtele pauze pe sosele o plimbam pe Eliza de manutze ca sa oboseasca nitel, ca altfel nu era chip sa o tin in scaunul de masina ) am ajuns acasa aseara la 12 noaptea.
Am reusit sa citesc capitolul acesta si am auzit ceva despre infectie urinara. A mea nu mai vrea sa stea deloc, dar deloc! sa ii pun Pampersul. Se arcuieste si se rostogoleste, si daca reusesc sa il fixez trage de el sa il dea jos. Cred ca maine dau si eu un telefon la pediatru si fac o programare, ca ceva sigur o deranjeaza .

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineta tuturor!
Intii de toate la multi ani bebelusilor sarbatoriti zilele acestea!!!

Sanatate multa bolnaviorilor!!!

Imi pare rau sa aud de accidentul nefericit al Alexandrei. Trebuie ca a fost tare dureror!!!! Mult curaj si refacere usoara little princess!!!

Ne-am intors si noi de la mare.

Daria s-a simtit excelent. S-a balacit cu multa placere in apa destul de rece, a fost incintata de nisipsi a mincat mai bine ca niciodata.
Ne-am descurcat cu piureuri si iaurturi pentru bebelusi, crealele, obisnuite, laptele si borcanele cu meniuri (care nu ii plac deloc) pe care cind incepea sa le refuze ii puneam restul in biberon.

De la masa noastra nu am indraznit sa ii dam decit diferite feluri de piine. In schimb noi nu ne-am abtinut de la nimic. Dupa ce ca nu am plecat slabi, am revenit cu vreo doua kilograme in plus!
Bufetul a fost excellent! Am avut chioar si o seara cu bucatarie asiatica (erau multi oaspeti japonezi) si ne-am indopat cu sushi, sashimi, salate de taitei japonezi si dulciuri minunate.

Plaja nu a fost chiar la inaltime. Nu era greblata mecanic dar destul de “aerisita”.
In schimb piscina a fost minunata. Eexista si jacuzzi si baie sarata in interior dar nu era permis accesul copiilor sub 14 ani.

Tratamentele si procedurile aveau preturi foarte mari comparativ cu orice tara europeana sau clinica Anna Spa de la noi din oras.
(Sim la Anna Spa au preturi super OK si au aparatura performanta.)

Daria a dormit bine, ne-am facut programul dupa al ei si chiar daca nu a fost o relaxare totala am stat toti trei impreuna aproape fiecare moment din zi.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput