Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vad ca tot vorbiti de mancarica.Vladut,multumesc lui Dumnezeu papa absolut tot ce-i dau,,nu refuza nimic mi se pare un picut cam grasan iarIncerc sa pun cateva poze sa-i vedeti sunculitele

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca

Melania,cum mai e Tudorica,a scapat de bubite?

teo

Da e f bine...multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca

Vad ca tot vorbiti de mancarica.Vladut,multumesc lui Dumnezeu papa absolut tot ce-i dau,,nu refuza nimic mi se pare un picut cam grasan iarIncerc sa pun cateva poze sa-i vedeti sunculitele

teo

Bine ca mai avem si bebei mancasiosi sa echilibram balanta
Tudor papa bine acu dar el e fixist...face pasiune pt cateva feluri de mancare si vrea numai dalea sa pape si cam la 3 saptamani isi schimba gusturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Unde s-a ascuns vara? A ramas pitulata ca la noi nu mai ajunge si rochitele raman in sifonier :(

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Aptamil 1 si 2 am vazut eu azi in farmacia City. nu stiu daca nu aveau si nr 3 sau daca nu se gaseste, dar daca vrei si mai e timp, pot intreba maine!
Aptamil abia a aparut in Romania.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bernix, Gh e f bine acuma.
tare ciudata viroza. Nu are bubite.
Sim, la voi cum a fost infectia urinara? avea alte simptome in afara de febra?
doctorii din familie mi-au ras in nas, cica e mai mult moda cu inf urinara....dar f f ciudat un bb febril fara simptome, nu? si care mai si mananca de sparge tot ce-i dau.recunosc ca nu prea stiu sa gatsc i nu l-am trecut la mancare de avansati...ba ii isez destul de temeinic cu mixeul felurile principale|(fructele si legumele cu carne)

Myral, sa ma suni, da? iei nr meu din lista.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Ce este cu linistea asta ??????????????

Se pare ca azi dau eu ,macar sa beau si eu cu voi ca singurica nu-mi vine sa o beau....am uitat sa va spun ca tati al nostru este plecat in delegatie.

duminica placuta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Cecilia, bine ati revenit!felicitari pentru progresele lui Cristi. Sa stii ca si Antonia se mai trezeste noaptea, in general o trezire pe la 3 si pe la 6 dimineata, dar mai sunt si nopti in care se trezeste mai des.

Sabina, pupam pe Gheo, bine ca a scapat de febra.

Maruntzika, mie dr. mi-a recomandat incaltaminte usoara pt inceput, si apoi incaltaminte obisnuita cu putina taloneta. La primii pasi am avut niste ghetute f usoare cu talpa flexibila, iar de o luna am trecut la sandale obisnuite.

Antonia merge din ce in ce mai bine, afara merge numai de o manuta sau si singurica-o las pe la nisip. Iar prin casa tot asa fie se tine de mine sau de mobila, dar face si cativa pasi singurica.Ar merge incontinuu daca s-ar putea si protesteaza cand o pun in carut.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

I-am admirat si pe Mirunica si Cristian la Sibiu, tare frumusei amandoi si se vede ca s-au distrat impreuna.

Poze

Mergi la inceput

La multi ani mamicilor sau taticilor ce sarbatoresc azi ziua onomastica-Ilie,Iliana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

Buna dimineata,

Ce este cu linistea asta ??????????????

Se pare ca azi dau eu ,macar sa beau si eu cu voi ca singurica nu-mi vine sa o beau....am uitat sa va spun ca tati al nostru este plecat in delegatie.

duminica placuta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Merci de cafea,tare bunaaa..

Mergi la inceput