Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
Scrisesem un mesaj lung dar l-am piersut. Cred ca din cauza reclamelor.
Ziceam ca Daria a devenit foarte vorbareata in acest sejur alaturi de noi.
La restaurant cauta mereu copiii din priviri si dialoga cu ei pe un ton vessel si ridicat!
Daca luam masa devreme si nu erau copii in jur cauta fixa cu privirea si examina pe un adult de la o masa alturata, il coplesea cu zimbete si nu de putine ori saracul nici nu mai putea minca pentru ca trebuia sa sustina dialogul de priviri zimbete si giumbuslucuri.
Era complimentata mereu chiar si in lift, in trecere pe strada, la orice dugheana sau magazin.
La un moment dat devenise un pic annoing pentru noi dar ea atit astepta!!!
Pe de alta parte cred ca vacanta i-a intirziat un pic evolutia motrica. Nu am lasat-o sa se ridice cit ar fi vrut de teama microbilor sau accidentelor.
Am observat ca se poate ridica chiar daca patul are doar salteluta, ca merge numai in patru labe, nu se mai tiraste si ca incearca sa se catare.
Am uitat sa va spun am venit aproape la fel de albi cum am plecat. Daria a stat doar dimineta si dupa-amiaza la soare si am prins si doua zile innorate.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Teo, eu am gasit o rochie foarte draguta la un magazin "normal" din Constanta. M-am plins eu ca imi trebuie o rochie pentru o nunta din septembrie.
Eu zic ca e interestant sa incerci si la magazinele mai mici, important e sa gasesti ceva cu care sa iti stea bine nu neaprat sa fie foarte sofisticata.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonaiani
buna seara si de la noi.
In sfarsit am ajuns acasa. Dupa 2 zile de mers cu masina (in scurtele pauze pe sosele o plimbam pe Eliza de manutze ca sa oboseasca nitel, ca altfel nu era chip sa o tin in scaunul de masina) am ajuns acasa aseara la 12 noaptea.
Am reusit sa citesc capitolul acesta si am auzit ceva despre infectie urinara. A mea nu mai vrea sa stea deloc, dar deloc! sa ii pun Pampersul. Se arcuieste si se rostogoleste, si daca reusesc sa il fixez trage de el sa il dea jos. Cred ca maine dau si eu un telefon la pediatru si fac o programare, ca ceva sigur o deranjeaza.
papanashaEliza (06.09.07)
Ramonaiani, nu cred ca are ceva urinar. Si Lisa o ia din loc la schimbat de scutec. Ea nu prea sta pe spate, nici ca bb nu ii placea pe spate, statea cu scarba si numai pt ca nu avea de ales - poate tii minte ca ziceam ca ziua dormea doar pe umar, sus si se trezea imediat ce o puneam pe spate in patut sau oriunde altundeva. Sa revin. La schimbat de scutec si Lisa se arcuieste, se rostogoleste, plange cand o pun sa o schimb si nici macar nu apuc sa ii dau pantalonii jos ca ea a si plecat deja, sa nu vorbesc de sters, mai ales daca are kki
. In general o mai pacalesc cu cate ceva in mana: jucarii, mobil, peria ei de par, periuta de dinti, scutec curat, punga de servetele umede (fericirea ei sa scoata cate 3-4 si sa le fluture in aer, ba chiar le baga si in gura), ii cant, mai nou ii fluier si uite asa schimb scutecele. CAnd o schimb noaptea mise pare nenatural ca e asa moale :P ca ziua am parte de lupte si rezistente serioase. Noi am facut urocultura acum vreo 2 luni ca plangea noaptea la pp si totul e ok.Nu cred ca e fiziologic, mai degraba psihologic, pt ca reusesc sa o pacalesc. Incearca si tu sa vezi cum te descurci.
Aaa, si mai citeam undeva ca incep sa stie ca au si ei lucruri, invata ce inseamna posesia si imi spunea un prieten ca baiatul lor plangea la schimbat de scutec si tragea de el sa nu i-l ia :P
Bafta

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatudquote:
citat din mesajul lui adimercedes
Isabeluta, merci pt raspuns. Eu tot astept sa treaca, dar inca nu am scapat. Si tusesc de zor din cand in cand si de 2 zile iau Strepsils. Cred ca e ceva viroza. Sper numai sa nu ia si Lisa asa ceva.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Strepsils e frectie la picior de lemn
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Melaniatud, o fi, dar simt ca mi-a ajutat cat de cat, mi s-a "rupt" tusea si parca nu ma mai tine asa in gat. Am stat cateva zile pe panadol, dar dupa ce mi-am revenit cat de cat, am renuntat. Avusem capul cat o banitza, deci cred ca a fost ceva raceala/viroza. Trece ea. Cred ca in cateva zile scap. Si apoi mergem la schi
Lisa

) am ajuns acasa aseara la 12 noaptea.
Eliza (06.09.07)