Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

hai, mai fetelor, ca la tv nu-i nimic interesant. ce-i linistea asta?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

HELLo,Hello si de la noi???
Ne-ati simtit lipsa????
Noi DAAAAAAAAAAAAAA!!!
Nu ne-a mers calculatorul si am fost rupta de lume. Maine va voi povesti noutati si despre noi. Nu stiu cat voi putea recupera din urma insa voi incerca!
Vad ca voi sunteti avansati: cascaval, cremwusti......
Va urez o noapte buna si va pupam pe toti!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui crishtina

Seara buna! :P

Ma ajutati si pe mine cu un sfat?

I'am scos supapa la canuta Avent lui Robert ca sa bea apa din ea. Inainte bea doar din pahar...cu biberonul inca nu stie, cu canuta nu stia sa traga...si am zis sa ii dau fara supapa poate asa reusesc sa il invat. Acuma ma gandesc ca nu mai am ce face...cand pun supapa si vede ca nu curge se enerveaza. Am zis ca poate cand ii e sete tare trage. Da' nu vrea.Ce pot face? E bine si asa fara supapa...ca nu se uda, insa cand mergem undeva o mica natentie si e ud in geanta mea Si asa i'as putea lasa'o lui sa bea cand vrea. Acum daca i'o las el isi toarna pe burta...si nu zice nimic...se racoreste. Mai reusesc oare sa il invat sa bea din cana cu supapa?

Crishtina & Robert
09.09.2007

Crishtina, exact problema asta am avut-o si noi. Am stat o vreme pe canita fara supapa si se uda pana la piele, ca nu inghitea tot ce lua in gura, se mai juca... Pana la urma i-am pus inapoi supapa si s-a prins ce trebuie sa faca. Acum bea apa fara probleme. Si zilele astea a inceput sa cocheteze cu cana normala

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:
citat din mesajul lui adimercedes

P.S. Piciorul ala scos printre gratiile patutului imi pare cunoscut, dar lenjeria nu o recunosc. Hmmm [emoticon ce se scarina in cap] ...

Sa inteleg ca voi n-aveti Ikea?

Merci ptr. aprecieri

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, avem, cum sa nu, doar ca eu nu prea ajung sa cumpar de la ei. Lisa nu prea are rabdare la cumparaturi si atunci ma duc la mallul din zona si, de obicei, sunt val-vartej si ea doarme in carut. Adica vreo 2h, asa.

Apropos de bb2, eu zic sa te bagi, ca doar ai ajutor de nadejde .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Buna dimineata si de la noi. Vad ca azi nu se inghesuie nimeni sa dea cafeaua, asa ca ma ofer eu sa o prepar - veniti de luati ce va pofteste inima (cafea la ibric, expresso, capucino, ciocolata calda, cacaua...)
Noi iar am reusit sa disparem ca "magarul in ceata" cam de multisor, dar organizarea nu e punctul meu forte. Am reusit insa sa mai citesc printre picaturi de ploaie, mi-am facut si testul carpatinei (am stiut raspunsul la cel putin 3 din cele 5 intrebari).
Noi suntem disperati, vecinul de langa noi a decis sa-si faca renovari capitale, asa ca a plecat omul de acasa si a lasat o echipa de muncitori care in fiecare zi (de vreo luna a inceput treaba) ne chinuie cu bormasina. Simt ca nu mai am aer de nervi, nu au nici un program, nu respecta nici o ora de odihna. Colac peste pupaza au inceput de vreo 2 saptamani si un vecin de la parter aceeasi chestie, asa ca suntem asaltati din 2 parti.
Cel mic insa e bine, creste frumos. A venit in sfarsit Zana Maseluta si pe la noi si ne-am trezit intr-o buna zi cu un dinte in gura. Acum se pare ca se pregateste al doilea dinte (de-ar iesi fara sa stiu si asta, tare bine ar fi).

Moldoveanco vreau sa-ti zic ca si al meu a avut cam aceleasi toane ca si al tau, de fapt inca mai face fitze dar parca nu asa de rau ca inainte. Metoda mea a fost diversiunea. Cand incepea sa caraie ii aratam o jucarie care canta sau il luam in brate si ne uitam la tutu afara. Trageam de coada toate animalele cantatoare. Cu biberonul eu m-am invatat nu i-l iau din gura nici dupa ce a terminat laptele, il las pe el sa-si dea seama ca nu mai e nimic inauntru si trage un pic in gol, dupa faza asta il arunca el.

Al meu bebe a inceput sa faca figuri la baie, nu-i mai place clatitul pe cap si nu stiu cum sa rezolv problema asta. Desi la bazin e cuminte, ii place in apa, facem si scufundari, acasa a inceput sa planga la clatitul pe cap. De fapt nu plange se vaita si tipa. Offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Tot io... dar din greseala am apasat pe butonul trimite.

Vroiam sa va intreb, in special pe cele care stati in Militari, nu va intereseaza mersul la o sala de sport? Pe mine m-a motivat foarte mult Teodora cand am vazut ce frumos a slabit. Asa ca m-am apucat si eu de treaba: cu masaj anticelulitic si mers la Pilates. Eu stau in zona Uverturii si merg la o sala recent deschisa in zona Veteranilor. Mi-ar placea sa mai am si eu colege de suferinta. Pe la sala sunt niste domnisoare tinerele care se vaita ca au burta si celulita. Eu la varsta lor nici nu stiam ce e aia?!

Pupam si noi bebelusii bolnaviori, le dorim sa se faca bine. Fug ca s-a trezit seful si ma cheama la ordine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
carpatina - sa-ti "infloreasca" trandafirasul si sa fie sanatoasa, ca frumoasa si desteapta este cu siguranta!
miaunici - felicitarile mele pentru vointa.eu nu ma urnesc!
azi plec la brasov, maine merg la o nunta acolo.abia astept sa ma destrabalez nitel fara balauri!
cu masajul merge bine, zic eu...e destul de cooperanta, si sta cu atelele noaptea..nu face scandal.vom vedea peste o luna la control ce progrese avem.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui miaunici
Am reusit insa sa mai citesc printre picaturi de ploaie, mi-am facut si testul carpatinei (am stiut raspunsul la cel putin 3 din cele 5 intrebari).

Ai raspuns si la intrebarea 5? Daca da.. imi zici si mie raspunsul?

Bine ai revenit!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina , Bernix , Adimercedes va multumesc pt raspunsuri. Cu cana normala a baut primele dati apa, insa nu stie cat sa ia in gura si mai da pe afara. Acuma cu canuta asta mi se pare ca bea mai bine. O sa mai incerc cu supapa, daca nu reusesc ma dau batuta...si o sa ma laud ca am baiat mare

Carpatina ai o fetita super frumusica. Sa va bucurati de ea si toate progresele ei.

Noi zilele astea, adica saptamanile astea ne uimim pe zi ce trece cat de multe invata si stie sa faca. 5 pasi a facut de mai multe ori. Dus de manutza cara dupa el un bidon gol...si e tare incantat ca e mare si il poate duce.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bernixo, da' unde stau parintii tai de v-ati hotarat sa-i rupeti turta cu aproape 1 luna mai devreme?

Io' nu stiu de roluri (adica cine aduce turta, sau ce obiecte trebuie musai puse pe tava...) ca io' n-am nici un finut.. (desi tare-mi doresc).. da' va doresc sa petreceti bine!

=====================

Mergi la inceput