Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui crishtina
Seara buna! :P
Ma ajutati si pe mine cu un sfat?
I'am scos supapa la canuta Avent lui Robert ca sa bea apa din ea. Inainte bea doar din pahar...cu biberonul inca nu stie, cu canuta nu stia sa traga...si am zis sa ii dau fara supapa poate asa reusesc sa il invat. Acuma ma gandesc ca nu mai am ce face...cand pun supapa si vede ca nu curge se enerveaza. Am zis ca poate cand ii e sete tare trage. Da' nu vrea.Ce pot face? E bine si asa fara supapa...ca nu se uda, insa cand mergem undeva o mica natentie si e ud in geanta meaSi asa i'as putea lasa'o lui sa bea cand vrea. Acum daca i'o las el isi toarna pe burta...si nu zice nimic...se racoreste. Mai reusesc oare sa il invat sa bea din cana cu supapa?
Crishtina &Robert
09.09.2007
Cam asa am patit si io cu canitele astea. Pana la urma am desfacut capacul si i-am dat sa bea direct din paharutul de plastic, ca unui copil mare, si a mers. Bea apa din pahar ca oamenii mari de vreo luna. Canita cu supapa o folosesc la transportat lichide si-i scot capacul sa bea cand ii e sete.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
Moldoveanco, fac io cinste ca am de ce. Cat am tras si io juma de tigara, domnul a rasturnat raftul cu dvd-uri si cd-uri, unele le-a scos din cutie si le-a rontait, unele doar le-a batut cu pumnisorul....
a papat piure legume si a adormit satisfacut ca a mai reusit o nazdravanie in lipsa mamei. Ce sa le facem ? totu-i nou pentru ei, acu' daca eu n-am urcat rastelul ala pe sifonier consider ca nu-i vina copilului, el e curios de orice....l-am luat din maldar si a inceput sa urle.....rau de tot, da' s-a calmat rpd ca l-am dus pe balcon in brate sa traga de rufele de pe sarma.
pu o br rc, Timisoreana, hai noroc !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Din motive de-astea de rasturnat, trantit si altele, io n-o las deloc singura pe Degetzica, i iau peste tot cu mine. Cand pregatesc mancarea sta in scaunul de masa. Mi-e frica de ce poate face in lipsa mea si prefer sa nu risc.
.............................................................

bernix spune:
moldoveanco, cred plansul asta neconsolat, daca nu-i ca cu motiv temeinic, e o faza prin care trec. Acu' vreo luna credeam ca o iau razna nu alta. Urla Degetzica din orice si nu stiam cum s-a mai impac. Ma simteam haituita de propriul meu copil si-mi venea sa dezertez din meseria de mama.
Ac' vad ca s-a mai potolit. Si dr. mi-a zis ca e o faza si cu plansul asta si-o sa treaca si uite ca a avut dreptate.
Hai, curaj, si incearca sa-l distrezi si sa ai mereu glume, faze, jucarii noi care sa-l scoata din starea de iritare si sa-l calmeze.
bernix spune:
Ana, voi ce mai faceti?
Cum mai sunt copiii? Tu ai inceput serviciul?
laviniaN spune:
Am terminat si eu in sfarsit cu licenta si ca sa ma laud putin am luat 10,asa ca tre sa dau de baut....cine doreste o bericica ,un coniac sunteti invitatele mele.
Cu vacanta am ramas in plop,nu am avut timp sa ma ocup si am ramas fara bilete pt turcia,unde doream noi asa ca m-am reorientat pt anul asta litoralul Romanesc...bineinteles pe unde am mai gasit si aici...mai precis din 19 august la Saturn,om vedea cum a fi.
Nu ma stresez prea tare,o sa treaca repede 10 zile si vrem sa ne oprim si la munte...Busteni,Predeal sau Sinaia.
daca stiti cumva locatii de cazare bune in aceste statiuni doresc informatii.
saptamana viitoare vine sotul dupa noi mai mergem vreo 3 saptamani la bratislava apoi ne intoarcem din nou pt vacanta si rezolvat unele probleme.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
laviniaN spune:
Mirunica nu e prea bine mi-a facut rosu in gat destul de urat ,mi-a dat doctorita si augmentin pe langa panadol desi nu prea am vrut sa-i administrez antibiotic.
laviniaN spune:
Pup toti papanasii si mamicile lor...am reusit sa vad cateva poze din vacante...SUPERBE.
daca o sa am maine timp o sa pun si eu cateva poze.
va doresc o seara frumoasa si linistita.
bernix spune:
Ne-am hotarat azi ca week-end viitor, fiindca vin si parintii mei la Breaza, rupem turta Degetzicai.
mamicile de bb2, imi spuneti si mie, va rog, cam in ce consta si ce presupune operatiunea asta? Cine, ce sarcini are?
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui laviniaN
Am terminat si eu in sfarsit cu licenta si ca sa ma laud putin am luat 10,asa ca tre sa dau de baut....cine doreste o bericica ,un coniac sunteti invitatele mele.
Cu vacanta am ramas in plop,nu am avut timp sa ma ocup si am ramas fara bilete pt turcia,unde doream noi asa ca m-am reorientat pt anul asta litoralul Romanesc...bineinteles pe unde am mai gasit si aici...mai precis din 19 august la Saturn,om vedea cum a fi.
Nu ma stresez prea tare,o sa treaca repede 10 zile si vrem sa ne oprim si la munte...Busteni,Predeal sau Sinaia.
daca stiti cumva locatii de cazare bune in aceste statiuni doresc informatii.
saptamana viitoare vine sotul dupa noi mai mergem vreo 3 saptamani la bratislava apoi ne intoarcem din nou pt vacanta si rezolvat unele probleme.
Felicitari, licentiato!

bernix spune:
Bey, acu cand am si io timp si chef de scris nu mai zice nimeni nimic?

Robert