Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Va zic pa pana marti, azi am o zi plina de sedinte, in weekend musafiri+de invatat... luni liber...

Sa va gasesc sanatoase si voioase!

Multumim de aprecieri la adresa trandafirasului.

P.S. Moldoveanco, ia d'aici soro, ca ieri nu ti-am mai dat (ca-ti daduse papanasho si-am zis sa nu fie prea mult )

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Duamna Mihailescu.. cum a fost ieri la restaurant?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:
citat din mesajul lui devylla

azi am facut pe modelu'...si-am ajuns pe la 11 noaptea acasa,de

Pai ce nevoie am de-atata carte...imi schimb meseria...

Ceva poze nu vedem si noi? Haide... te rogggg..
De carte o sa ai nevoie in continuare.. ca doar tre' sa stii cum sa administrezi pogonul de bani pe care o sa-l castigi din modeling
Somn usor!

p.s. Multumim de aprecieri

=====================

Pozele le astept si io cu nerabdare.Cand vin iti dai seama ca am sa le pun sa ma laud
Iar apoi...nu ma incanta treaba cu modelingu'...imi este ca o eclipsez pe Columbeanca si faima mea(aia pe care sigur as avea-o)

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata! Puppi a devenit matinala rau, iar acum baga nani!

Ieri am tras o fuga 20min pana la prietena mea si desi sotul era langa ea a reusit sa-si dea cu usa peste deget, iar acum e putin umflat si rosu.

Si, mai are si niste cosulete pe nas, se inrosesc si se cam umfla si apoi raman mititele; am fost la pediatru, care s-a uitat 2sec pe ele si-a zis ca nu crede ca e bacterial, crede ca-s de la caldura dar "totusi" mi-a dat crema antibacteriala....prea usor s-a decis la crema, fara alte teste; i-am dat putin cu ea desi are o caruta de contraindicatii, sper sa fie bine.
Luni avem revizia de 1n la nici 11 luni :)

Yaia zile insorite si linistite va dorim.

carpatina un pt trandafirasul tau dulce!

bernix nici eu nu stiu ce-i cu turta, mi-a spus doar nasa (care-i din Iasi) ca eu trebuie sa le dau 2 colaci si ea sa-i dea fetei unul, dar mai mult nu stiu. Si noi am vrea sa avem mai mult contact cu alte mamici si bebici, dar nu prea ne iese, asa ca stam mai mult singurele si uneori sunt si eu cam tensionata, dar stiu ca nu are cine ma ajuta si-mi revin rapid.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Unde s-a ascuns vara? A ramas pitulata ca la noi nu mai ajunge si rochitele raman in sifonier :(

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Oare mananca Puppi prea mult?
Are 2 mese de lapte/zi - dimineata si seara- apoi mananca 200-290g fructe cu iaurt/quark si o masa de cca 220g legume+carne.

Na ca la inceputuri imi era teama ca manaca prea putin iar acum o suspectez ca mananca prea mult !

Ma retrag acum, ca prea vorbesc singurica-n dimineata asta!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Ce incaltaminte cumparati pt bebei? Cea care sa tina glezna fixa, ori papucei din piele moale, sa fie ca desculti? Am sa intreb si eu luni dr si apoi cumpar, ca pe aici parerile sunt impartite.

Noua ne-au zis sa luam numai d'alea care tin glezna fixa... da' cica sa-i punem pantofi numai cand chiar merge.

=====================

Mergi la inceput

quote:

In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(

Stiu cum e.. si eu am facut-o asta iarna,.. si culmea a fost ca nici nu l-a mai vrut.. si am schimbat la Humana.. asa ca a trebuit sa caram si inapoi
Macar acum nu mai car si sterilizatorul sau alte alea.. doar carutul si biberoanele. Plus rochitele

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna.
sunt la busteni, in centru, afara la o masa rosie de plastic, conectata la un hotsopt si beau cola de nervi.
gheorghe are febra de 2 zile, a inceput cu 39.1 si de atunci e sub anti termic. mananca ingrozitor de bine pt un copil bolnav.Suge de asemenea f mult.# Deci sunt tare curioasa ce-o fi avd...daca mai continua asa cred c fac un drum pana la capitala, deocamdata am primit indicatii telefonice sa stu linistita.
Bernixule, turta e un obicei care nu are cine stie ce semnificatii(in nici un caz mitul si turt NU sunt relogioase, deci cine sare peste chestiile astea sa stie ca nu au de-a face cu biserica|)
pur si simplu nasa (la noi nasa nici nu era in tara, a fost o prietena) rupe o turta (un aluat de pandispan) este capul copilului, dupa aia copilu alege de pe tava 3 obiecte (sau inainte, nu mai stiu)# asta e tota filosofia\;)))
la mot in loc de turta se taie niste par. obicetele sunt ce vor parintii, nu va faceti proibleme cu prostiutele astea;)))
Dupa ce terminati cu sarbatorile, veniti la busten:) evident, daca e Gh perfect sanatos.

Cristina, nu invata decat prin perseverare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:

Stiu cum e.. si eu am facut-o asta iarna,.. si culmea a fost ca nici nu l-a mai vrut.. si am schimbat la Humana.. asa ca a trebuit sa caram si inapoi
Macar acum nu mai car si sterilizatorul sau alte alea.. doar carutul si biberoanele. Plus rochitele

Noi inca sterilizam bibele dupa fiecare folosinta si tetina 1x/zi si tare as vrea sa iau sterilizatorul cu mine, insa e la microunde si la hotel n-am cum sa-l folosesc, asa ca renunt sa-l iau cu mine. Dar incalzitorul de sticle/borcanase tot tre' sa-l car. Si noi mai luam si patul pliant si portita plianta si scoica si carutul si, si.....
Si nu inteleg de ce se aduce in Ro doar Aptamil nr 1 si 2 si 3 nu?! Dpa 2 ce beau bebeii? Tre' sa schimbi laptele dupa??

Iar rochitele sper macar acolo sa le folosesc; aici e o vreme de numarat bani ori mai bine de facut bb2, dar e sotul la munca ! Deja la cate am de carat pt Puppi nu mai am loc de nimic pt noi, poate doar de costumul de baie !

Sabina sanatate lui Gheo! Cum e vremea la munte? Ieri era frig rau, spunea mama. Nici nu vreau sa ma gandesc la vree rea, plec de aici de la ploaie si frig si acolo e nins pe munte !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput