Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

S-a facut frumos in Ro si sunteti toate cu bebeii la plimbare de e linistea asta pe aici? Daca-i asa frumos acolo, poate va indurati si de noi si ne expediati rapid o raza de soare.

Rox sper ca e atomica mai bine !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iti dai seama ca e cald din vreme ce-s cu laptopul la terasa;)
stau pana mi se termina bateria, vad ca nu m-a sunat sotul de-acasa....semn ca bb e binisor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui Sabina

iti dai seama ca e cald din vreme ce-s cu laptopul la terasa;)
stau pana mi se termina bateria, vad ca nu m-a sunat sotul de-acasa....semn ca bb e binisor.

Pai trimite repede si la noi o tarica de soare, ca promit sa-mi iau si eu laptopul cu mine si sa ma opresc la prima terasa !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si noi plecam joi la busteni sper sa ramana cald si soare ca ne speriase vremea daca aici a fost frig. Acum e iar cald deci Teutza poti veni la plaja Esti o scumpa si asa plinutza e tocmai bine sigur ii place lui MihneaAm vazut-o si pe frumoasa Ioana care pare mai silfida asa ca Elisa mea Oricum e mai bucalata si ne-a intrecut ca deja e in picioare, are si dintiTeodora de acum asteptam numai vesti bune despre Roxana, daaaa?Roxana sper sa se vindece rapid AlexSabina sper sa-i treaca febra lui Gheo desi e cam mare, sa nu fie vreo roseola ceva.Noi sper sa fim sanatosi ca abia astept sa ajung la munte poate ii mai reglez programul micutei ca ne-a innebunit de tot.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Io' nu stiu de roluri (adica cine aduce turta, sau ce obiecte trebuie musai puse pe tava...) ca io' n-am nici un finut.. (desi tare-mi doresc).. da' va doresc sa petreceti bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatinoooo, cand oi veni la usa ta sa te rog sa imi botezi bb2, sa nu uiti ce ai scris acum .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Marunzika, poti sa comanzi Aptamil3 de pe babypoint, dai adresa din RO, ca sa nu il carati voi de acolo. Parca am vazut ca e 16 eur cutia.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Imi facusem planul sa ma duc pe la Tutunaru dupa ce vin din concediu, sa imi spuna ce analize sa fac pt sterilet. Ei bine, socoteala mea si a ovarelor mele nu s-a potrivit, azi mi-a venit CM, asa ca sapt viitoare ma duc pe la el la spital sa vorbim. O sa fac o programare pt cand ma intorc din concediu sa mi-l monteze.

Teooooo, da un tel ca sa vorbim putin, pls!

Diseara plecam la Alexandria, canci net pana duminica. Va doresc un sfarsit de saptamana minunat. Eu ma duc sa bag un PAG ca vine tata sapt viitoare.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salut fetelor!
Scriu si eu la repezeala, nu mai am timp de nimic de duminica. Duminica si luni am fost in vizita la socrii mei la tara si am luat-o pe nepoata sotului meu la noi ca merge cu noi la mare, dar sincer nu pot sa-mi imaginez cum se descurca mamicile cu doi copii ca eu simt ca o aiu razana. Toata ziua fac curat, mancare si plimbat copii ca se plictisesc.
Maine plecam si noi la mare, sper sa fie frumoasa vremea ca abia astept sa plec. Vom merge in Eforie Nord avem rezervat un apartament intr-o vila aproape de plaja.
Aduta e bine, vesela si jucausa ca de obicei. Mai nou sta singurica in picioruse cateva secunde bune, dar banuiesc ca nu constientizeaza asta pentru ca ii dau drumul fara sa-si dea seama.
Va pupam si noi si revenim cu poze.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am admirat-o si pe Lisa de Adi , e o scumpa si am vazut ca mananca si legume, nu cu aceeasi pofta ca paine cu branzaSi la plaja e tare cool.L-am admirat si pa Andrei de Nana, e un dulcel mamico, nu ai de ce sa-ti faci probleme mai ales ca nici el nu era mare mancacios.Ajungem si noi astazi la prima plaja, sper ca e departe marea de noiVa pup, numai bine!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca

Off am o stare asa de nasoala.Si nu din cauza copilului,el nu are nici o vina eu sunt o mama rea si gata.Adimercedes imi spuneai de papa seara.Vladut mananca foarte bine si isi bea si lapticul Hipp care este specila pt noapte deci e foate satios.Eu noaptea nu-i dau papa de cateva luni.Nu ii este foame dar cred ca nu-i convine ca e in patut.Asta e crestem noi mari si nu o sa mai fim asa de mofturosi.Pupici tuturor

teo

Nici lui Tudor nu prea ii mai place in patut...si el urla...dar ii mai distrag atentia cu vreo jucarie...cateodata tine cateodata nu...asa ca...multa rabdare ...cateodata nu mai pot nici eu...te inteleg

Mergi la inceput