Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Sephora

Eunice ,oricum daca era sa se intample ti se putea intampla si tie,dar una e cu tine ca parinte si una e cu un strain.

Imi pare rau sa te contrazic, dar in aceleasi conditii nu se putea intampla cu mine. Pentru ca eu nu traversez NICIODATA prin loc nepermis, chiar daca merg 1 km in plus (am avut un accident de amsina si mi-e destul de frica de masini) si in afara de asta tin copilul de mana cand merg pe strada cu el. Daca e sa se intample ceva rau se intampla dar..aici a fost muulta neglijenta.
Bona a facut oricum multe greseli:
1. a traversat prin loc nepermis
2. nu l-a tinut de mana
3. nu m-a sunat. Eu am fost sunata de un cadru medical care m-a zis "Doamna aveti un copil X? Va rog sa va prezentati la spital, copilul a fost lovit de o masina, e la terapie intensiva si urmeaza sa fie dus la chirurgie." Si a inchis. Nu tb sa va spun ca am facut 1 ora pana la spital, ora in care nu am stiut daca el traieste sau nu.
4. Nu a intrat cu el in spital, desi putea si trebuia sa o faca. Iar Petru a stat singur o ora jum pana am ajuns eu. In acest interval i s-au pus perfuzii, i s-a luat sange, i s-au facut radiografii etc.
Pe de alta parte nici nu stii in cine sa ai incredere: langa noi era un copil de 4 ani pe care l-a lasat mama cu bunicul. Bunicul a plecat de acasa iar copilul s-a aruncat de la etajul 4. Iar in alt pat, un copil lasat cu bunica, a tras pe el o oala cu ciorba clocotita. Parintii si salvarea au aflat dupa 4 ore si jumatate!!!

Alexandrina, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Maria, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje, pentru ca esti moderata, sa te putem citi in timp real.
In ceea ce priveste enterocolita noi nu am avut probleme pana acum, dar sigur o sa primesti raspunsuri de la alte mamici.
Pe prima pagina gasesti link-ul catre Paginuta Bucuriilor; acolo gasesti un tabel facut de Mira, unde a trecut date referitoare la inaltime si greutate, trimise de mamici, poate te inspiri de acolo. Totusi, fiecare copil are ritmul sau propriu de dezvoltare si poate, asa cum spune medicul vostru, Razvan e ok si nu aveti motive de ingrijorare.
Kilogramele pierdute (sunt multe?) probabil cu o alimentatie variata si un program de odihna bine pus la punct poate le recuperati; desi acum au loc si cresteri in inaltime... Nu stiu ce sa zic...
P.S. Enterocolita si raceala: o fi fost niste viroze respiratorii cu manifestari abdominale, am avut asa ceva cu cea mare, am stat si internata in spital.
Eu zic sa astepti si parerile altor mamici.
Te asteptam la noi, cat de des poti intra pe forum

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor.
Io mis necajita de mor,azi iar am tras o tura de plans.....de fapt toata ziua am avut lacrimi in ochi ca iar a facut puiu meu febra 38.6 si pe la 11 eram la o prietena acasa ce e dr rezidenta in ultimul an,sa se uite la Maya in gat sa vada cum se mai prezinta.
Zice ca e fooooooarte putin rosu si ca s-ar putea sa faca febra asta de la canini maine ne-a trimis ea la o conferentiara cica tare buna de la Luis Turcanu sa o consulte de-a fir'a par,eco si toti -ii care mai trebuie facuti ca joi ar trebui sa ne carabanim si daca Maya e tot asa mai plecam in fras.
N-am mancat azi decat 2 felii de paine cu vinete si atata nu pot sa mananc cand imi vad puiu bolnavior.Da treaba sta ca ea e tare activa,are o energie in ea de ma doboara si pe mine si pe Clau.
Dimineata am bagat urgent 5 ml de Panadaol si 1 supozitor de Novocalmin si a scazut repede febra dar cine stie ce fras ma mai asteapta la noapte sau maine.Asa ceva n-am patit niciodata de cand o am pe bubulina mis daramata ca de 1 saptamana face febra si nu-i dam de cap.Ea e cu manuta uneori in gura si se apasa jos la un canin care nicidecum nu vrea sa sparga gingia,oare de la aia sa fie???????
Azi dimineata m-o bufnit plansul ca nu stiam pe cine sa mai sun sa o vada pe fata si ma vede Maya plangand la care ea:
-Mamiii nu pingi!
Oooofff cand am auzit-o mai tare m-o luat ca o si venit langa mine sa-mi stearga lacrimile de pe obraji.
Merg sa-i fac lapticul si sa o culc si io sa bag apoi ceva la matz ca ma c-am ameteste prin capatzana plus ca am starea asta ca numa as plange in continuu.......

Andreea draga mea voi fi alaturi de voi maine cu gandul si sa de-a DD sa iasa totul bine si sa va bucurati de puisorul vostru.

Eunice nici nu am cuvinte pentru ce vi sa intamplat dar pot sa ma rog pentru voi si sa va face-ti bine.Doooaamne cate necazuri pe fiecare din noi....

Eu intru la voi si tot ma plang de nu mai pot si altii au necazuri si mai mari decat ale mele....da asa simt eu ca mi mai bine sa ma descarc aici cu voi,sa plang sau sa rad impreuna cu voi.
Sper ca nu va suparati pe mine,sunt tare
Noapte buna!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eunice la asta ma refeream si eu,ca poti sa-i lasi si cu perosne gen bunica,bunic,sora care clar nu i-ar face rau niciodata,dar se intampla.Eu l-am lasta pe M intr-o zi 2 ore cu tatal meu si cand m-am intors acasa avea ditamai umflatura in frunte,julitura plus vanataie,erau impreuna a alergat in curte si a cazut direct in cap asa ca nu e de condamnat eu nu i-am spus tatalui meu o vb ptr ca-mi cunosc copilul si stiu cat e de zvapaiat iar tatal meu e in stare sa-si dea viata ptr el.
Femeia respectiva e de condamnat ca nu te-a anuntat,ca nu a intrat cu el.
Mie mi se intampla sa traversez pe unde nu e zebra ,ai mei au casa pe E 85 ca sa ajung la masina trebuie sa traversez ditamai strada mereu plina de masini.Nu o cunosc pe femeia cu pricina sincer ati vb,dar eu una asa gandesc.
Cand se intampla astefel de cazuri cu strainii ati vine sa urli si sa-l strangi de gat,sa-i dai afara (ma refer la bona),dar nu cred ca sunt oameni care ar putea face intentionat asa ceva.
Insa ma gandesc cu groaza la ora petrecuta pana ai ajuns la spital,biata cred ca te-ai gandit la tot ce-i mai rau posibil,Doamne fereste de asa intamplari!
Bine ca acum e bine si sa dea Domnul sa nu mai treceti prin astfel de peripetii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Am reusit sa ajung si eu acasa, am plecat la parintii mei miercuri, imediat dupa examen. David isi revenise cu bubitele, iar sambata au inceput sa apara din nou. Si cred ca am descoperit alimentele problema, alunele si nucile. Acum e din cap pana in picioare (la propriu) plin de urticarie. E un cosmar, sper din suflet sa nu ma insel in privinta alimentului nociv, ca altfel o iau de la capat cu diversificarea zau. Il trec pe lapte si incep sa introduc alimente noi ca in zilele de bebelusenie, e un chin pe care nu il doresc la nimeni. Are bube in cap, pe talpi, la subsoara, nu mai spun de burtica, spate, picioare. Il mananca, stau noaptea si il ung cu mixtura mentolata, propolis sau alte unguente. Cam asta despre noi. Eu maine aflu rezultate examenului.

Sunt cu sufletul alaturi de Andreea si de Sebi, toate rugaciunile merg spre ei, sa reuseasca operatia maine.

eunice nu imi vine sa cred ca ati trecut prin asemenea situatie. Multa sanatate lui Petru, sunt inca socata de ce s-a intamplat si ce ar fi putut sa se intample. No comment, si eu as schimba bona. Doamne, nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca va trebui sa ii explic bonei in septembrie ca trebuie sa traverseze strada pe zebra, asta mi se pare in firea lucrurilor. Groaznic.

Princess imi pare rau ca toate deciziile medicilor merg spre operatie. Multa sanatate lui Rares.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Ignatica sanatate multa lui David si sper ca asta sa fie cauza (adika alunile si nucile).
Gonghy sanatate si voua sa treceti cu bine peste febra.
Princess imi pare rau ca trebuie sa ajungeti si voi la operatie,sa dea Domnul sa decurga totul bine si sa va faceti repede bine.
Andreea sunt alaturi de tine,asteptam noutati si Domnul sa-l supravegheze pe Sebicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

maria79

- ce e cu nurofenul? Nurofenul se da ca antitermic numai daca face temperatura
- cand se impune antibioticul(fiind in concediu, la Sibiu, la urgenta, doctora nu s-a grabit cu debridat sau sumetrolim, pe care le aveam la mine)? eu i-am dat sumetrolin si debridat si pt.ca nu i-a trecut vreme de 5 zile pe tratament i-am dat si antibiotic
- ce analize ar trebui sa fac pentru a vedea despre ce virus/bacterie e vorba si daca e inca in organism? nu stiu, nu i-am facut analize
- ce legatura este intre enterocolita si raceala (ultimele episoade au fost fie urmate, fie precedate la o saptamana de viroze)? pt.ca este sensibilizat dupa o asa boala, are imunitatea scazuta si contacta tot felul de boli
- cum recuperam kilogramele pierdute(ii plang deja de mila) si cat de repede?

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eunice, imi pare rau ca ati patit asa ceva, si pe mine ma inspaimanta gandul ca se pot intampla astfel de patanii cand Vlad nu e cu mine. Nici eu nu as mai putea sa tin acea bona, pt.ca nu as mai avea incredere, as sta tot timpul cu gandul ca se poate intampla ceva rau. Multa sanatate ii doresc puiului tau.

multa sanatate lui Sebi, ma rog astazi la DD sa iasa bine operatia

gonnghy multa sanatate pt.Bucuria ta

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Andreea, Sebicu, ne gandim la voi, va suntem alaturi! Asteptam o veste buna!

Gonghy, sanatate Mayei. Se poate ca febra sa fie de la canin; sau, ma mai gandesc si la vreuna din bolile copilariei... Sper totusi sa fie caninii.
Ignatica, sanatate lui David. Sper sa fie nucile si alunele de vina, sa nu o luati de la capat cu diversificarea.
Apropos de bona, eu ma intreb cum s-ar simti copilul stand in continuare cu bona care la un moment dat l-a neglijat si din cauza care a suferit asa un accident?

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare tuturor, adineauri am vorbit cu Andreea si a inceput operatia, era disperata saraca, plangea de nu mai putea, m-am apucat si eu de plans instantaneu, va dati seama ce e in sufletul ei, doamne fereste, nimeni sa nu treaca prin asa ceva.

Doamne, te rog ajuta-i sa fie bine si sa reuseasca operatia, sa se faca Seby sanatos.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput