Bucurii de sept-oct 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
Darria spune:
quote:
citat din mesajul lui Sephora
acum e legat la gurita si gat si nu are voie sa vb
Dupa ce am citi acest mesaj m-am ingrozit si i-am spus Andreei ca nu stiam ca este atat de chinuit. Mi-a spus ca nu este legat la gurita si la gat. Se refereau la faptul ca daca Sebi le-ar putea vorbi..... dar nu o poate face acum din motive medicale. Este vorba despre o intarziere a vorbirii pana se face legatura os-auz.
Sa speram ca de maine o sa fie bine.
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am rectificat ceea ce scrisesem cu "legat la gurita",oricum nu cred ca asta e marea problema draga Darria,in acea seara cand am vb cu sotul Andreei asa mi-a scris omul,dar cum mi-a explicat astazi era vb de "legat la gura" in sensul ca nu va putea vb din cauza ca ptr timp de 6 luni el nu va auzi.Nu cred ca o putem lua ca pe o gresala prea mare dat fiind faptul ca Sebi e oricum proaspat operat si putea fi legat la urechi in jurul madibulei
Darria spune:
Sephora: nu am intentionat sa te supar, nici sa te contrazic si nici nu m-am gandit ca e posibil sa te deranjeze. Imi pare rau daca asta a rezultat. Stii bine ca internetul este o cale de comunicare rece, unde nu vezi chipul celui cu care vb. Doar ma blocasem cand am citit, nu stiam ca este atat de chinuit. Apoi am vb. cu Andreea si mi-a explicat ca a fost o greseala de exprimare.
pt. confuzie si sper sa nu mai fii suparata pe mine.
editat din motiv de litere puse in plus
Sephora spune:
Nu problema e ca fetele nu au spus nimic ptr ca ma stiu ca eu sunt o persoana care zic lucrurilor pe nume,omul aia mi-a zis aia am transmis.
Oricum in cel de-al doilea measj am si scris ca datorita faptului ca eram bulversata m-am exprimat mai incalcit.
Important e ca mesajul sa ne faca sa ajutam acest pui mic si sa fim alaturi de ei.
eunice78 spune:
Am vorbit cu Andreea. Am inteles ca operatia va incepe maine pe la pranz. Voi merge pe la ea marti spre seara.
Daria, multumesc pentru Pm.
xandrutza_76 spune:
Eniko draga, am citit mesajul tau si parca m-a lovit ceva in moalele capului. Bine ca Petru e ok, mititelul...
Vad ca ai rezolvat cu numarul de telefon al Andreei, ti-l trimiteam si eu daca mai era nevoie.
In alta ordine de idei ma bucur sa te vad pe la noi, te mai astept, sa stii, macar la cafeaua de dimineata ![]()
Andreea, va da un sms cand vor merge la sala, operatia dureaza intre 3 si 6 ore...
Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
maria79 spune:
Buna!
V-am citit cu placere in timpul sarcinii si dupa (pustiul meu s-a nascut pe 9.10.2006), dar am stat pe tusa dintr-un soi de timiditate...
Azi voiam sa va cer sfatul intr-o problema care ma chinuie, dar m-au socat suferintele unor mamici de pe forum si ale micutilor lor. Ma rog sa ii intareasca Dumnezeu, sa depaseasca usor aceste incercari groaznice.
Cat despre problema mea, enterocolita, poate cineva ma va putea trimite macar la ce s-a scris deja. Am nevoie disperata de asta.
Prima data baietelul meu a facut la 7 luni si jumatate. In ultimele trei luni, a avut insa trei episoade, ultimele doua cu febra si diaree, insa nu severa. Am avut cam doua zile critice, dar cu regim se rezolva in patru-cinci zile. Medicamente: nurofen (un singur medic, de la urgente mi-a spus ca nu e indicat la copii), smecta sau hydrasec, biotics, debridat sau negram, eferalgam... Urasc medicamentele, dar copilul, de frica, l-am indopat.
Nu gasesc raspuns la mai multe intrebari:
- ce e cu nurofenul?
- cand se impune antibioticul(fiind in concediu, la Sibiu, la urgenta, doctora nu s-a grabit cu debridat sau sumetrolim, pe care le aveam la mine)?
- ce analize ar trebui sa fac pentru a vedea despre ce virus/bacterie e vorba si daca e inca in organism?
- ce legatura este intre enterocolita si raceala (ultimele episoade au fost fie urmate, fie precedate la o saptamana de viroze)?
- cum recuperam kilogramele pierdute(ii plang deja de mila) si cat de repede?
Tare mult mi-as dori sa pot face comparatie cu un copil apropiat ca varsta de Razvan (la nastere a avut 3,660 kg si 52 cm, scor apgar 9)- inaltime, greutate, eventuale probleme-, desi sunt constienta ca fiecare are ritmul sau de crestere si dezvoltate.... Dar de la 1 an stiu ca nu s-a mai incadrat in grafic si sunt foarte nelinistita pentru ca medicul de familie imi spune mereu ca e in regula...
Multumesc din suflet! Sper sa ma ajutati, pentru ca nu mai am incredere in doctori.
princess spune:
Fetelor, nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne Doamne pentru Sebicut ca dupa interventia de maine sa fie totul bine si sa nu se mai chinuie! Doamne ajuta!
Eunice, bine ca baietelul tau s-a refacut, putea fi mai rau, dar a avut ingerasul lui pazitor! Despre bona, cu astfel de oameni iresponsabili nu este bine sa ai de-a face, dar n-aveai de unde sa stii! Frumos din partea ta ca vei trece pe la Andreea si Sebicu la spital! 
Andreea, fii tare si increzatoare ca Dumnezeu nu va va lasa! Multa bafta maine! Vom fi cu sufletul alaturi de voi!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Sephora spune:
Eunice Doamne prin ce ati mai trecut si voi,bine ca e totul bine acum,despre bona nu stiu ce sa zic,oricum daca era sa se intample ti se putea intampla si tie,dar una e cu tine ca parinte si una e cu un strain.
Si mie mi s-au intamplat o gramada de faze cu M in fata ochilor mei,dar parca cand s-au intamplat cand era supravegheat de alcineva mi se parea ca acea persoana nu a avut destula atentie.
Noi ne rugam ptr Sebi si o sa fim cu gandul si cu sufletul langa el,Domnul sa-l ocroteasca in aceasta grea incercare si sa-l faca bine.Sa-i dea minte si suflet doctorului care il opereaza.