Bucurii de sept-oct 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Ma scuzati, azi nu ofer micul dejun, sunt amarata, asa rau imi pare pentru Sebicu si parintii lui...
Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
CristinaGoji spune:
Neatza!
Triste vesti am citit despre Andreea si Sebicu
Din pacate eu nu am reusit sa merg la banca sa pun banuti, dar sper ca luni sa reusesc totusi sa ajung si eu la BT. Nu pot decat sa-mi imaginez ce greu le este parintilor...dintr-un copil sanatos practic, sa ajunga cum a ajuns, si astea din vina unor medici nepriceputi. M-am intristat si eu tare mult...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
princess spune:
Neatza, fetelor!
Sunt ingrozita de ceea ce am citit! Imi pare atat de rau pentru acest sufletel nevinovat care se chinuie atat de mult! Imi inchipui cam cata durere este in sufletele parintilor lui Sebicu! Totusi eu am incredere ca DD il va ajuta sa se faca bine si sa scape de toate chinurile, sa se poate bucura de copilarie! Andreea, suntem alaturi de voi, ne rugam pentru insanatosirea puiului tau! Doamne ajuta!
Sephora, iti multumim ca ne tii la curent cu situatia lor! ... Bafta cu inaugurarea magazinului si acomodare usoara la cresa puiului tau!
Dupa intalnirea de ieri cu pediatra lui Rares, hotararea noastra este in proportie de 99% pentru operatie. Sunt destul de mari riscurile de a nu il opera, complicatiile care pot aparea nu sunt deloc de neglijat!
In concluzie, la sfarsitul lui august vom face analizele si apoi mergem la Budimex pentru operatie! Intre timp ne vom face concediul, si chirurgul si pediatra asigurandu-ne ca nu este nicio graba, nicio urgenta, dar bineinteles sa fim cu ochii pe el (suntem la curent cu toate simptomele care ar putea sa ne ingrijoreze).
Va pup pe toate si va doresc weekend placut!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
gabitzica spune:
M-a intristat foarte tare mesajul Sephorei... sper din suflet sa reuseasca opereratia lui Sebi luni si sa se rezolve odata si problemele lor.
lilina spune:
salutare
am si eu IN SFARSIT net acasa, adica s-a reparat buba
am vazut mesajele voastre legate de cazul lui Sebi, ce sa mai adaug si eu ??? ca nu mai e nimic de adaugat, mi se rupe sufletul ca acest copilas sufera atat de mult si pe langa el si parintii lui care probabil se simt neputinciosi in fata unei astfel de probleme
eu ma rog la DD ca Sebi sa se faca bine, sa ii reuseasca operatia si sa fie sanatos. cred ca e ingrozit de medici si spitale si ca aceasta experienta isi va pune amprenta asupra lui, dar mai cred ca aceste probleme pot fi remediate, se poate merge cu el la logoped si psihoterapeut, dar poate totusi nu va fi cazul...pt.ca nu e o problema din nastere, ca la copii care nu vorbesc din cu totul alte motiv...in fine, intelegeti voi
zic asta pt.ca stiu situatia verisoarei mele, v-am mai povestit eu, cea cu baietelul de 6 ani care nu vorbeste (pe cand avea 2 ani s-a taiat la mana si l-au cusut pe viu si a fost socat)....dar uite ca desi parintii lui abia acum il duc la doctor, copilul e bine, a inceput sa vorbeasca si cred ca totul va fi ok si cu el
hai ca m-am lungit tare mult, ideea e ca trebuie sa fim optimisti, sa nu disperam, nici Andreea, nici sotul, si sa luptam cum putem ca acest copil sa se faca bine
sunt ravasita complet, imi imaginez ce e in sufletul lor 
si eu am trait in ultimii ani momente de groaza din diverse motive, stiu cum e sa simti ca iti fuge pamantul de sub picioare, ca nu se intampla decat necazuri si ca nu se mai termina, dar toate astea nu sunt decat niste peioade trecatoare, care ne fac sa fim mai puternici, asta cred
noapte buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
xandrutza_76 spune:
quote:
citat din mesajul lui lilina
hai ca m-am lungit tare mult, ideea e ca trebuie sa fim optimisti, sa nu disperam, nici Andreea, nici sotul, si sa luptam cum putem ca acest copil sa se faca bine
sunt ravasita complet, imi imaginez ce e in sufletul lor
si eu am trait in ultimii ani momente de groaza din diverse motive, stiu cum e sa simti ca iti fuge pamantul de sub picioare, ca nu se intampla decat necazuri si ca nu se mai termina, dar toate astea nu sunt decat niste peioade trecatoare, care ne fac sa fim mai puternici, asta cred
noapte buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
M-ai uns la suflet, Lilina!

Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Princess, va tinem pumnii in august, o sa fie ok! Pana atunci un concediu frumos va doresc.
Eu am reusit sa ma intalnesc vineri cu Lili, am fost cu copii la Mc`Donalds; chiar m-am distrat, am intrebat acolo ce-mi recomanda sa iau si mi-au zis "un sandwich, sau un desert"; pai eu cu atat nu ma satur
Mi-am luat un meniu si o inghetata... Din pacate nu stiu ce a avut Narcisa, de unde era destul de cumintica la intalneli au apucat-o toti maraicii, nu-i convenea nimic, o tenta doar paharul cu suc al lui Lili; asa ca ne-am imbarcat in taxi si fuga acasa (totusi am stat vreo ora jumate in oras). In stilul asta cred ca ne pierdem toti pretendentii ![]()
Lili e ok, acelasi program super aglomerat; iar Mathi e un scump, sa vedeti ce frumos striga dupa Lili "mama"; s-a acomodat la gradi, e cel mai mic de acolo, dar toti il simpatizeaza (nici nu ar fi greu, nu?). Am pucat sa fac o singura poza, asa ca nu am ce sa va arat.
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Abia astept ziua de maine, sper sa vina cu niste vesti bune despre Sebicu. Le tin pumnii, da Doamne sa fie totul bine!!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Fetelor, un mesaj de la Andreea si Sebicu (il gasiti in mailul comun)
"Dragele mele, pentru nu pot intra pe forum m'am gandit sa va trimit un mail. Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru noi.viata ne,a incercat destul de puternic si a atins ceea ce iubeam mai presus de orice,puiul meu.Dimineata am fost la biserica si ne'am rugam,am impartasit piticul si am plecat incarcata cu credinta si speranta ca ziua de maine se va termina cu bine si SEBI ne va demonstra din nou ca este un Luptator. Acum am mari emotii.astept sa vina ziua de maine.operatia va dura undeva la 3 ore,dar poate ajunge si pana la 6.Totul in functie de cat de raspandit va fi colesteatomul.medicul daca la inceput a avut mari retineri si a recunoscut ca ii vine greu sa creada ca este real acest diagnostic,avand in vedere k nu a mai fost copil atat de mic cu diagnostic asa grav ne'a dat multe sperante k va fi bine. Peste 6 luni vom veni iar,atunci va fi facuta timpano'plastie,refacerea timpanului si implantul osicular modelate in
scopul reabilitarii auzului.... Eu sunt bine,chiar daca imi este greu singura aici si oboseala incepe sa se arata voi rezista oricat va fi nevoie,numai sa stiu ca SEBI va fi bine...Inchei acesta postare imbratisandu'va pe fiecare dintre voi si fiecare bucuri care ne umple sufletele de fericire prin tot ceea ce fac ei.Andreea si Sebicu"
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
eunice78 spune:
Buna!
Nu am mai intrat de o vesnicie pe aici....dar de cand am inceput serviciul stau extrem de prost cu timpul si numai probleme am avut.
In primul rand vreau sa o felicit pe Alexandrina pt bb 3, si pe fetele cu bb 2, am citit cate ceva pe diagonala. Sa va traiasca, sa va bucurati de bbei.
Am intrat insa in primul rand ca sa imi confirmati ca baietelul Andreei va fi operat la Budimex. Eu nu o cunosc, dar am mai citit pe forum despre ei si stau cat de cat aproape de acest spital, asa ca as putea merge la ea sa o ajut cu cate ceva. Imi dau seama cat de greu trebuie sa le fie. Deci, daca aveti niste date de contact...
In alta ordine de idei, noi suntem in cautare de bona dupa patania asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121509
Petru si-a revenit, insa a fost un an ff greu pt el, inainte de accident a fost si operat la ochi..asa ca suntem satui de spitale.
Toma e bine, e groaznic de capos, pe toate vrea sa le faca singur. Nu mananca decat singur si va dati seama ca mananca des ca nu are rabdare sa stea la masa cat sa se sature, si cand mananca e jale..manacare pe o raza de trei m in jurul lui. Se chinuie sa pescuiasca totul din farfurie in lingura apoi pana la gura varsa jum pe el. Daca il incalt eu urla..se descalta si se incalta singur..Ma bucura pe de o parte ca e asa independent dar cand ma grabesc..nu e nici o distractie. A inceput sa vorbeasca binisor, ziua sta in chilotasi.
Acum sunt la socrii ca nu am cu cine sa ii las pana nu gasesc bona. Cu soacra mea face ce vrea. Nici pe olita nu vrea cu ea, dar pe Petru il asculta. Asa ca responsabil in absenta mea cu olita e Petru
, il ia de mana si il duce la olita.Iar Toma se conformeaza.
Imi e asa de dor de ei..dar nu am ce sa fac.
Cam atat deocamdata.
Deci, daca stiti cu dau de Andreea..as putea sa merg pana la spital sa ii iau mancare, apa..stiu eu de ce mai are nevoie..nu stiu daca ea are pe cineva in Bucuresti.Si sigur sta cu copilul in spital..
O duminica linistita va doresc!