Bucurii de sept-oct 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Off, Mirabela, imi pare tare rau ca trebuie sa-i faci lui David penicilina, e groaznic de dureroasa. Eu aveam 24 de ani cand am facut ultima oara penicilina si chiar si asa, mare fiind, tipam de durere

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Mirabelac spune:
Pot sa va spun ca deja stie drumul catre spital unde ne injectam si incepe sa strige: "nuuuu, doctoiuuuu" si in timp ce-i face tot intreaba "teminat?" iar la sfarsit spune si "mutumim, sanatate" numai sa scape. Pe noi ne amuza dar el saracutul e terorizat. Ieri eram la o terasa si a vazut un domn cu camasa alba si nu a vrut deloc sa mai stam "doctoiu si doctoiu".
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Roxana01 spune:
Buna, matusici!
ma bucur ca Sebi e atat de puternic si sper ca toate nenorocirile se vor sfarsi aici.
multumim tuturor celor care ne-au dat sfaturi pentru daria si victoras! m-am mai linistit dupa ce am vazut ca mai sunt bb care regurgiteaza in continuu, iar victor a luat bine in greutate (dupa ce a slabit pana la 3.550 acum are 4.300), asa ca, dupa cum ati spus voi, astept diversificarea in speranta ca va inceta cu vomatul.
cat despre dariutza, slava Domnului, azi nu a avut decat un scaun si destul de tare, asa ca suntem pe drumul cel bun.
va povesteam cu mandrie ca victor dormise 3 nopti cate 5 ore la rand, din pacate acele nopti fiind cele in care Daria a fost rau si am sta numai dupa ea. Eh, ieri seara ne bucuram ca daria e bine si deja ne gandeam ce ar fi sa dormim 5 ore pline!!!! mama, ce minune! Dragelor, ieri seara n-a mai dormit Victor!!!!

s-a trezit la 1, a mancat, s-a mai culcat la 3 pana la 4, iar la 4 a mancat din nou, dupa care tine-te bine! n-a mai dormit si a inceput simfonia! pe la 5 s-a trezit si daria, ca l-a auzit. si eu stateam cu daria, sotul cu victor. daria deja avea chef de joaca, eu eram chioara de somn. victor a adormit pe la 7 dimineata, daria pe la 7.45, pentru ca la 8 sa vina maica-mea si sa se trezeasca din nou. asa ca, inca o noapte de vis la noi in familie.
apropo de nesomn, daria avea niste cearcane foarte pronuntate dimineata. efectiv era vintie si rosie sub ochi, cu ochii umflati putin. ati patit vreuna asa ceva cu bucuriile voastre? ea de multe ori se trezeste incercanata, daca nu doarme cat trebuie. si poate sa-mi spuna cineva ce reprezinta de fapt aceste cearcane? ca pe mine m-a speriat dariutza, eu n-am avut niciodata cearcane si nici sotul meu.
va pupam
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
gonghy spune:
Ceao fetilii!
Maya mea e mai bine nu a mai facut febra,am fost la control la dr si i-am aratat analizele facute joi in urgenta la care acesta dupa ce le-a vazut ne-a dat antibiotic Zinnat 4 ml la 12 ore si cica dupa cum vede el analiza e o infectie undeva in urina,nas sau gat dar oricum tre' sa ia antibiotic.Asa ca la intoarcere din concediu ii va face toate analizele posibile si vom vedea atunci ce tratament mai trebuie sa urmeze bubulina mea.
Ma bucur tare mult de cum evolueaza starea lui Sebicu DD e alaturi de el si-l va face sanatos iar parintii lui minunati vor avea din nou zambetul pe buze si se vor bucura alaturi de puiutzul lor drag.

quote:
citat din mesajul lui Mirabelac
Pot sa va spun ca deja stie drumul catre spital unde ne injectam si incepe sa strige: "nuuuu, doctoiuuuu" si in timp ce-i face tot intreaba "teminat?" iar la sfarsit spune si "mutumim, sanatate" numai sa scape. Pe noi ne amuza dar el saracutul e terorizat. Ieri eram la o terasa si a vazut un domn cu camasa alba si nu a vrut deloc sa mai stam "doctoiu si doctoiu".
Mira imi pare rau sa aud ca si voi sunteti bolnaviori of of cand ma gandesc la cat is de dureroase nenorocitele astea de antibiotice......aveti de la noi muuuulti

si o imbratisare
calda siiii....sa va face-ti bine cat mai repede. Noi ne pregatim de
am reusit azi sa fac muuuulte treburi si prin casa si sa-i calc la Maya hainutele cat o dormit,mai am sa le bag in geamantanul ei si ne ramane pe maine sa ne facem bagajele noastre apoi via munte si mare.Abia astept sa scap de facut mancare si smotruiala cateva zile.Va

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
anangel_lexi spune:
Roxana, si Maria face cearcane destul de des, probabil cand e mai obosita. Avand in vedere faptul ca ea doarme destul de prost, e de inteles ca are cearcane.
Mira, il inteleg pe David, saracutu! Eu am facut prima data penicilina la 4 ani, venea un asistent la noi, blond si f inalt. Si acum imi mai aduc aminte cum arata. Si ani de-a randul cand vedeam pe strada un barbat blond si foarte inalt ii spuneam mamei ca e domnul care mi-a facut injectii atunci...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
princess spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur tare mult ca Sebicut a trecut atat de bine peste operatie si ca a inceput sa "zburde"! Sper ca necazurile lui sa ia sfarsit aici si sa fie un copilas fericit si sanatos!
Bravo Sebicu si bravo Andreea, mami curajoasa! 

speciali pentru trei fete de nota 20: Lilina, Alina si Eunice! Sunteti niste sufletiste, fetelor! Gestul vostru a fost minunat!
Gonghy, sa aveti un concediu frumos si vreme frumoasa! Bine ca Maya este acum ok, tratamentul sigur o va pune pe picioare!
Roxana, ma bucur pentru Daria ca si-a revenit cu scaunele si ca este pe drumul cel bun! Imi pare rau ca nu te lasa Victorasul sa dormi! Te cred ca iti este greu! O sa iti scriu un PM referitor la operatia de hidrocel a lui Rares, insa nu iti face griji pt Victoras ca poate la el nu este cazul de interventie!
Mira, pupicei lui David, saracutul de el! Cred ca il doare asa de tare! Insanatosire grabnica si sa scape de pacatoasele de injectii!
Sephora, ti-am admirat mandretea de "barbatel" in poze! Este un scump!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
xandrutza_76 spune:
Am aterizat si eu la pc pe ziua de azi...
Mira, multa sanatate lui David, imi pare rau ca ati ajuns la penicilina.
Multi pupici pentru Sebicu si Andreea!
Gonghy, spor la facut bagaje. Ma bucur ca Maya nu a mai facut febra.
Sephora, am inceput sa ma uit la poze, sunt tare faine; si Matti ce fericit e la papa in brate, dar si papa e fericit privindu-si feciorul. Asa e, nu prea am somn
adorm doar la ore mici, oricat de mult m-as chinui...
Roxana, imi pare rau ca Victoras nu a vrut sa doarma asa cum v-a obisnuit in cele 3 zile, sper sa revina la cele cinci ore legate de somnic.
Alexandrina
30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Xandrutza, te-am prins pe aici, te pupic si pe tine si burtica si ceilalti puisori ai tai! Stiu ca nu ai somn, dar iti urez Noapte buna!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Princess 
Alexandrina
30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
bunaaa,
xandruto mama, ce poze ne pui tu asa de dimineata, 
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul