Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Maria, asteptam pozici cu voi.
Lexi, si eu parca imi amintesc de Cosmi a lui Monique, cu rotavirusul...
Mira, imi pare rau de concediul vostru, sper ca David e ok.
Eniko, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la Andreea, si ca te-ai intalnit si cu fetele; ma bucur sa aud ca Sebi a papat si era activ, Doamne ajuta!

Alexandrina 30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Intru repejor pt ca am multa treaba.

Doamne ajuta!! sa fie Sebicu bine, sa fi reusit operatia.

Roxana
....du-te la Victor Babes daca nu isi revine Daria( este spital de boli infectioase). Fetele au dreptate. Cosmi a facut enterocolita cu rotavirus si mi-au pus-o pe picioare in 24 ore, ce-i drept m-am internat cu ea si m-am dus de cum a debutat. Cum a pus-o pe perfuzie a inceput sa elimine tot ce avea ....a avut cred 10-15 scaune in ziua respectiva nu pot sa-ti descriu cum aratau. Daca nu te duci: hidrateaz-o bine, da-i ceai de menta, sticksuri in prima zi regim alimentar dupa... inca citeva zile bune. Medicamente: smecta, debridad si cam atat. Noua ne daduse 0.5 ml de gentamicina oral parca, dar fara prescriptie medicala nu te sfatuiesc. Pupici.

xandrutza am facut o bunatate de tarta cu visine duminica.

Intru mai tarziu poate ma mai eliberez.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Uf ce bine ca e totul bine la Sebicu!Suntem alaturi de tine micul nostru luptator....

Maria bine ai venit,entero noi n-am avut asa ca tac.

Mira sper sa fiti bine cu totii si care saraca ai asteptat atata concediu asta,chiar imi pare rau.

Xandruta da vad ca nu prea ai somn!

Roxana imi pare rau sa aud asta de nepotica,nu stiu ce sa-ti zic noi am suferit de constipatie in cateva randuri,kaka moale nu prea.

In ultimul timp vad ca numai mesaje d-astea,tare mi-e mila de bietii copilasi care sufera si sunt bolnaviori.

Mergi la inceput

Avem si noi ceva pozici proaspete
vreo 20 bucati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu e neaparat problema ca am ratat concediu, problema e de sanatate, David a facut rosu in gat si diaree, cred ca avea ceva de acasa dar n-am stiut, pe drum a vomat in masina, am pus-o pe seama ca are rau de masina, probabil de la vant si apa s-a agravat si a facut febra mare si tot tacamaul... nu trecea cu nici un antibiotic, pana nu i-a facut injectabil nu i-a trecut, nici acum nu suntem bine, facem Penicilina cu Gentamicina intramuscular, e terorizat saracul de durere... sper sa terminam azi injectiile si sa continuam pe gurita.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza,
off cati copilasi bolnaviori, ii pup pe toti sa se faca bine

ieri seara am fost cu Itzy si Vladone la spital la Sebi, dar eu nu am mai urcat cu Vladone. Ne-am vazut cu Eunice, o tipa super fina si draguta, care ne-a promis ca va intra mai des pe forum

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mira offf, imi pare rau ca micutzul face injectii intramuscular. Multa sanatate.

Mi-a scris Andreea, Sebi e bine si alearga prin salon, trebuie sa se tina dupa el, sa nu se loveasca. Doamne ajuta, sa aiba reface cat mai usoara.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Nici nu-mi vine sa cred ce luptator si curajos e Sebicu! il pupam dulce si ne rugam la DD sa auzim numai de bine de acum inainte!
-ici multi pentru eunice, lilina si itzy!
Cate bucurii bolnavioare! imi pare tare rau, multa sanatate le doresc si refacere rapida!
Mira imi pare rau ca ati ajuns la dureroasa penicilina
Roxana, cum e Daria? Gonghy, dar Maya?
Ignatica felicitari pentru nota de la examen si iti tin pumnii sa gasesti un loc bun.
Sephora, nu se vad pozele.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Acu se vad.Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sephora, foarte frumoase pozele voastre! Se vede cat de mult ii place lui Matti la bunici!
Ma bucur mult ca Sebi se simte bine dupa operatie. Doamne ajuta!
Mai vroiam sa spun ceva dar am uitat. Revin.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput