Bucurii de sept-oct 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
princess spune:
Neatza, matinalelor!
Ce frig este afara, dar ce bine! Mai respiram si noi putin dupa zilele de canicula!
Sa aveti o zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Mirabelac spune:
Multumim tuturor pt urarile de sananate, de ieri am inrerupt injectiile si am trecut pe antibiotic oral. In schimb D e cam somnolent si slabit, desi nu are anemie, i-au iesit analizele bune, nu stiu de la ce.
De ieri m-am deranjat si eu la burta, probabil acelasi virus.
In rest toate bune si frumoase, asteptam concediu din august sa mergem la munte, macar acolo sa fie bine.
Vreau sa va spun ca mi se confirma din ce in ce mai mult ca eu sunt aia care atrag tot raul, mi s-a tot spus asta si asa este, eu sunt mai negativista de felul meu si prapastioasa, de cand am luat biletul la mare m-am gandit sa nu se imbolnavesca copilul si chiar asta s-a intamplat, tot ce se intampla rau este in prezenta mea... ba cade copilul, ba se ineaca... cu sotul n-a avut probleme, chiar si la ultima injectie la care eu n-am fost n-a plans mai deloc, probabil ma vedea pe mine terminata toata si-i transmiteam si lui... trebuie sa fac ceva sa gandesc pozitiv ca nu e bine...
Va pup!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna!
Xandrutza, multumim pentru micul dejun!
Eu sunt ff intoarsa pe dos. Dimineata cand sa ies din camera, s-a trezit Maria. Mai fetelor, atat a putut sa planga dupa mine...ca pana la urma am inceput si eu sa plang in baie, o auzeam perfect. Se daduse jos din pat si batea cu manutele in usa si striga "maaamiii, maaamiii", efectiv mi s-a rupt inima de mila ei. La un moment dat, de la atata plans, incepuse sa-i tremure vocea
Abia a reusit sotul s-o calmeze. 15 minute a plans si a tipat intr-una dupa mine. Groaznic ma simt! Nu sunt buna de nimic, abia astept sa ajung acasa, s-o iau in brate...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
princess spune:
Of, of, Lexi, cred ca ti s-a rupt sufletul! Dar pana acum nu te-a mai vazut Maria plecand de acasa? De ce a reactionat asa? Imi pare tare rau! Explica-i de ce pleci si unde pleci si poate in timp se va obisnui cu plecarile tale! Ma gandesc cu groaza ca mai am putin si ma intorc si eu la munca!
Mira, eu cred ca esti prea severa cu tine! Sigur ca nu e bine sa vezi totul in negru si sa te panichezi, insa eu consider ca o mama nu poate fi indiferenta la anumite situatii. De ex. tu te-ai gandit ca David se va imbolnavi la mare, dar copiii in mare parte se imbolnavesc atunci cand schimba clima, mediul! Era firesc sa iti pui problema asta! Si eu sunt panicoasa din fire si cam "gri" la optimism, dar de obicei ma aduce sotul pe linia normala!
Ce liniste este pe-aici! Unde sunteti fetelor?
RARES are ...
xandrutza_76 spune:
Princess, eu-s prin zona; dar nu cred ca stau mult, ca mi-e cam somn.
Mira, nu-ti mai fa atatea ganduri negre, eu zic ca daca e sa se intample ceva se intampla oricum, indiferent de ceea ce gandim noi. Nu te mai gandi ca tu atragi tot raul, cred ca e bine sa incerci sa fii putin mai optimista.
Lexi, imi pare rau ca a plans Maria dupa tine asa de tare.
Fetelor, ma bucur ca va place ce va ofer eu dimineata.
Alexandrina
30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
offf mira, multa sanatate va doresc
ce-or mai face Mexxa si Sebi ?? stie cineva ?
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Princess, s-a mai intamplat si altadata ca Maria sa se trezeasca in momentul in care eu plecam, dar niciodata parca nu a plans atat de mult si atat de tare. De spus ii spun zilnic ca trebuie sa merg la servici dar ca ma intorc seara la ea orice ar fi.
Azi n-am mai stat asa mult pe mess, asa ca nici pe Andreea n-am prins-o, deci nu am noutati momentan.
Ce-am fost eu intoarsa pe dos de dimineata, dar acum sunt si mai si. N-am avut ce face si m-am apucat sa citesc un subiect la "Adoptia...", se numeste "Desfierea?" M-am cutremurat, efectiv. Noua ni se pare greu acum cu copiii, ca sunt nazbatiosi si se catara peste tot si fac tot felul de boacane. Dar citind subiectul acela mi-am dat seama ca de fapt e floare la ureche sa te ocupi de un copil de varsta alor nostri decat de unul adolescent. Mi-e groaza de perioada cand si Maria va avea acea varsta. Cred ca abia atunci ne vom putea da seama cu adevarat in ce masura am fost sau nu niste parinti buni pentru copiii nostri...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
princess spune:
Lexi, poate a avut si Maria o zi mai proasta, cine stie?
O sa isi revina, stai linistita!
Ai dreptate, educatia si formarea personalitatii unui copil mi se par cele mai grele probleme cu care ne putem confrunta ca parinti! E mare lucru sa stii cum sa iti ghidezi copilul in viata!
RARES are ...
eunice78 spune:
Buna ziua tuturor!
Eu acum am ajuns acasa si ma pregatesc sa plec!
Lilina, est ff draguta, multzumesc pt aprecieri, cat despre promisiune..voi incerca.....
Am vb eu cu Andreea la telefon: Sebi e tot activ, mananca bine insa e plictisit, nu mai sunt singuri in salon, spatiul mic... Azi ar fi avut voie sa iasa afara dar fiind f urat nu a avut cum sa il scoata Andreea. A mai zis ca luni ii scot firele si ca azi i-au schimbat si branula, dimineata la schimbatul bandajului e mai greu. Asteapta si ei sa plece acasa, spera sa nu mai stea mai mult de o saptamana.
Alexandrina, cum e a treia sarcina comparativ cu primele? Nu ca m-ar bate vreun gand...![]()
Multa sanatate bbeilor bolnaviori si si mamelor lor.
Eu plec la concert la Metallica, sotzul meu e mare fan..si la ce vreme e ...presimt ca voi avea o seara apocaliptica.
tanima_i2002 spune:
Buna seara tuturor!
Intru si eu pe fuga. Rares e plecat la plimbare cu tati prin magazine ca la ce ploaie este afara nici un caine nu l-ai scoate, iar eu am ramas sa ma odihnesc.
Am intrat special sa vad ce fac Sebi si Andreea si ma bucur ca totul a decurs bine. Sunt niste adevarati luptatori.Doamne ajuta si de acum inainte numai de bine sa auzim.
Imi pare f tare ca nu mai reusesc sa fiu activa, dar sarcina merge f greu, uneori mai sangerez desi dr a zis ca e ok si sangerarile nu sunt din uter nu pot sa nu ma panichez, imi aduc aminte numai de stresul si pataniile colegei noastre de odisee Ale si ma rog la DD sa nu patesc ca ea. Raul de dimineata din primul trim se prelungeste pana seara tarziu, nu vomit dar mi-e rau continuu, am probleme cu respiratia, am facut o gramada de analize si momentan nu gasesc cauza, ma sufoc si respir f greu, mai ales seara, noaptea dorm f prost, toata noaptea trebuie sa rod ceva ca mi-e greata asa ca stau cu mancarea la cap.
Rares e un nebunic si nu mai pot sa ii fac fata, noroc ca o am pe mama aproape, din pacate nici ea nu prea mai e in forma, tensiunea si medicamentele ii fac probleme, iar caldura a dat-o si pe ea peste cap, dar am mult ajutor si din partea sotului.
Cu scuzele de rigoare ca nu pot sa scriu mai mult urez la toti puiutii bolnavi insanatosire grabnica.
Roxana, Rares a regurgitat (chiar vomitat uneori) pana la 7 luni. Cauza....Nu o stiu nici in ziua de azi. I-am dat si debridat si degeaba. Multa sanatate lui Victoras puiul mic.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)