Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

disper..iar am facut super mega mare rana la sanul cu mastita de atat chin sa-l dau la supt si apoi muls..si mor de durere,iar nu o mai las pe pishcotzica la sanul ala...o sa clachez in curand!!

ankalaura ti-am trimis pm!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Treaba asta cu rasul lui pasa imi aminteste de nasterea mea.A fost putin amuzant,cel putin pentru moasa mea pentru ca toate aratau ca o sa nasc natural,asa ca m-a frezat doar in jurul perineului...nu stia ea ca peste cateva ore trebuie sa termine treaba ce a inceput-o...
Bujo eu zic sa nu te mai stresezi cu freza...o sa te frezeze acolo...Eu nu as fi putut oricum,cred ca aveam deja padure pe acolo,dar nu au fost probleme.

Fetele cu cezariana,oare avem voie sa facem baie?Sau cand avem voie?Ca eu m-am saturat deja de dusuri...vreau sa ma relaxez putin.Daca apuc de Timea.

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

buna dimineata!
ne rugam si noi pentru Darius si Denisa........mamicilor lor sa le dea DD multa putere!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mamicile de la odiseea de sept-oct sunt alaturi de voi si ne rugam pentru Darius si DEnisa

Daca putem ajuta in vreun fel, va rugam sa ne spuneti.

Bujo, nastere usoara iti doresc maine si sa dea Dumnezeu ca Filip sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Multi dulci pentru o fata dulce.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mona, ma bucur ca in sfarsit reusesti sa scrii pe forum!!!
Multumesc mult !!! Ti-a trecut zona aceea de necroza???

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 31 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Offff Doamne ...Nu imi vine sa cred ce se intampla...
Am urmarit cu sufletul la gura toate mesajele voastre atunci cand SUN avea probleme. Am plans alaturi de voi cand lucrurile statea prost si m-am bucurat cand ati anuntat ca micuta Thea este bine... Acum plang de o jumatate de ora citind vestile proaste. Inca o mamicutza trece prin clipe negre... De ce oare ? Si sistemul nostru de kkt din Romania nu face nimik. E dureros sa vezi cum un copil este in pericol si nenorocitii astia nu fac nimik pentru a inbunatatii ce trebuie prin spitale.

Ne rugam si noi pentru Cami si micutul ei.si pentru Dara si micuta ei.

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai ana ia mergi tu la spital, nu mai sta asa
am si eu o prietena care a avut probleme si mergea la spital si rezolvau aia acolo(nu ma intreba cum)
mergi acolo la pitesti sau suna-l pe dr de la giulesti

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Buna dimineata.

Imi pare rau sa citesc asa vesti proaste despre Darius si Denisa. Le doresc sa se insanatosasca astfel incat zimbetul mamicilor lor sa revina pentru totdeauna.

35+4zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mama,ce ma enervez!iar am scris msj si l am pierdut!

CRISTINA,nu s a vindecat necroza,dar ma simt mult mai bine!nu ma mai doare asa rau,pot dormi si eu in sfarsit pe o parte,dupa 2 luni de dormit numai cu fata in sus,cu perne bagate sub sold.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pentru CAMY si DARA sa treaca cu bine peste incercari si sa vina acasa cu bebeii sanatosi.
Multumesc Boti de sfat am sa merg si prin oras sa vad daca gasesc ceva. Am vazut doar un cos micut din fas cam stupid.
Mona am intrebat si eu acum un timp de Infarix in loc de cele gratuite si nu mi-a raspuns nimeni. Tu deja ai inceput? Si eu voi opta tot pentru el in cazul bebelinei.
Va pup si sa ne auzim numai cu vesti bune!

Anca 39s cu Sara-Stefania

AMR 5 zile maxim

Mergi la inceput