Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

necroza a prins coaja ,iar cand coaja se rupe,sunt zone unde ramane ca o gaura,dar sunt optimista si cred ca va fi bine pana la urma.ar tb sa mai merg la un control,dar cu cine sa mi las copiii?
oricum,vor mai trece cel putin 2 luni pana se va vindeca,dar eu zic ca e spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANAXENA chiar de ce nu te duci la un dr sa te vada, parca ma doare pe mine de cand te aud chinuindu-te...sa nu faci ceva mai grav, ia cupilu si fugi la un dr.....

37 si

CLARA ANDREEA

AMR17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui monalac

mama,ce ma enervez!iar am scris msj si l am pierdut!

CRISTINA,nu s a vindecat necroza,dar ma simt mult mai bine!nu ma mai doare asa rau,pot dormi si eu in sfarsit pe o parte,dupa 2 luni de dormit numai cu fata in sus,cu perne bagate sub sold.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Mona, ma bucur sa aud ca esti mai bine...

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 31 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele, si io m-am tot gandit la Camy si la bb. Am vb acum cu ea si sunt pe picior de plecare la Tg. Mures. Dar sunt o gramada de formalitati. Bb are transpozitie de vase mari si din cate am auzit este operabil, insa important e sa ajunga acolo ca sa vada cat e de urgent si daca poate trece sau nu peste lista de asteptare. I-am sugerat sa-l boteze pe Darius si a zis ca oricum intentionau sa faca asta cand ajung la tg. Mures. Nu dormise, era si pe calmante si era extenuata saraca. Sa speram ca o sa mearga totul bine si ca ajung cu bine la Mures.
Ma rog si pt Dara si puiutu ei

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mona ma bucur ca esti mai bine
poate ar trebui sa vb cu medicul care te vede sa mergi cand este de garda ca sa poti lasa copii cu sotul( poate chiar ai noroc si il gasesti de garda sambata sau duminica)

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

multumim de vesti bujo
bine ca se poate opera!Doamne ajuta sa ajunga cu bine la mures!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nu mai sunt buna de nimic dupa ce am citit si de problema fetitei Darei...

sa fie ocrotiti de suferinta micutii Darius si Denisa si sa se insanatoseasca !

Kimmy la mine pe foaia de instructiuni dupa cezariana scria ca putem face baie si sauna la 2 saptamini de la operatie, in cazul in care nu am avut infectie (supurare) de nici un fel.

Bujo aici de multi ani nu se mai rade automat nimeni inainte de cezariana, fiindca incizia se face oricum peste linia parului pubian.

Monalac nu cred ca are legatura cu legarea trompelor...Nu vreau sa te sperii, dar exista cazuri de sarcini cu trompele legate...Chiar aici pe forum este o fata minunata, Simina, care a ramas gravi dupa 2 cezariene avind trompele legate...(si ea avea risc mare si tot asa i-au zis ca-si risca viata daca va face a treia operatie, insa a mers cu Doamne Doamne inainte si a fost bine).
Nu stiu de ce in Romania nu se prea practica, insa cel putin aici astia considera vasectomia mai sigura decit legarea trompelor...

Anaxena sper din suflet sa reusesti cu alaptatul...La odiseea de sept-oct este o fata extraordinara, Anis, care acum e la al treilea bebe si a avut si ea niste probleme mari de tot cu sanii, tot cu rani si mastita, la al doilea bebe.Poate doresti sa discuti si cu ea?

Narcisa, Biri, nimic nimic?? Sper ca sunteti amindoua bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu nu am mai scris de foarte mult timp, dar va citesc destul de des...foarte multe care deja au nascut, multe fetite si eu ma numar printre acele mamici care vor avea fetita si mai sunt cele cu ceva probleme, dar Doamne Doamne are grija sa fie bine totul.

Eu sunt programata la cezariana pe 4 august, abia astept sa nasc sa-mi vad pitica...care este intr-o agitatie continua, nu mai are stare.

Vroiam niste sfaturi de la voi:

- nu unghii date cu oja, nici la maini, nici la picioare?
- epilare totala? oricum asta fac mereu...este nevoie sa ma epilez si pe burta, am ceva puf
- as vrea sa ma vopsesc inainte? am voie?

Nu-mi mai vin in cap alte chestii, dar daca mai stiti voi de altele va rog sa-mi spuneti.

Multumesc!

Bufi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Clabur imi pare rau, dar ciar nu am vazut ce ai scris. Ieri am fost la control la dr. si mi-a zis ca daca nu nasc in urmatoarele 2 saptamini, pina pleaca in concediu imi face cezariana. Oricum s-a mirat foarte mult cind m-a vazut ca era sigur ca nascusem deja pina acum. Deci in concluzie ar trebui sa imi schimb DPN si sa trec 1 august

36 si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mariana te intrebi de ce la noi nu se practica vasectomia? Pt ca barbatii de la noi sunt foarte orgoliosi si nu accepta astfel de metode invazive asupra bijuteriei lor. Sa sufere tot femeile ca doar ele sunt obisnuite.

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput