Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 20
mariana_1976 spune:
Ankalaura, aici nu ne recomanda sa dam cu nimic pentru "criza hormonala" a fetitelor.Spun ca trece de la sine...
Struluta eu am avut lichidul amniotic putin (AFL = 6) la a treia sarcina si bebe mai era si in pelvina.In ultimile saptamini oricum se mai imputineaza lichidul...Hidratarea (cam 2l de apa pe zi) ajuta.Ce nivel au constatat ca avea lichidul tau?
bujo spune:
Am primit mesaj de la Camy: In 30 min plecam. Sa va rugati pt Darius Andrei. Se pare ca pana la urma au vrut sa-i puna si un nume sfant. Doamne ajuta

bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Ma bucur ca bb Darius si Camy pleaca la Cluj, poate ii ajuta DD sa treaca peste acesta incercare grea!!! 
Azi noapte ariciul meu si-a luat lumea in cap - de la 2jumate pana la 6 nu a vrut deloc sa doarma si vroia numai in brate, ca altfel plangea...

. Noi ne-am culcat pe la 12 deci practic am dormit 2ore jumate...Abia la 6 a adormit, dupa ce am lasat-o in patut plangand, si am reusit si noi sa atipim din nou pana la 9... Daca are de gand sa faca asa de acum inainte am incurcat-o 

Am impresia ca a prins smecheria cu luatul in brate, oricat am zis eu ca nu voi face greseala asta!!! Dar ce sa fac daca plangen nu pot s-o las asa...
Acum doarme din fericire de pe la 10 jumate, am apucat sa fac si eu putina ordine prin casa, dar numai lucruri usoare care nu implica efort...Asa ca tot mama o sa vina sa-mi puna rufe la spalat, sa faca curat, sa-mi aduca mancare etc. Si eu poate reusesc sa recuperez putin din somnul pierdut...
Bufi eu am avut toate unghiile date numai cu lac incolor, de altfel eu asa le port mereu. Despre epilat - eu m-am ras singura cu o zi inainte numai ca la baza burticii, acolo unde face pliul si unde o sa fie taietura nu prea reusisem eu, asa ca m-au ajustat ei. Iar de vopsit eu am facut-o cu vreo 2 saptamani inainte de nastere, ca nu mai suportam parul decolorat!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Uff ce de-a probleme la noi la odisee. Ne rugam si noi pt bebeii Darius si Denisa sa se faca bine sa nu mai fie pb si pt parinti sa fie puternici.
Anka colicii aici zic astia ca pana pe la trei luni poa sa dureze. La Ari nu am avut pb da acuma asta mica se cam chinuie de ex a apucat-o azi dim la 4 si atata a plans si s-a chinuit noroc cu Infacolul ca am marit doza de la 0,5 la 1 ml si e mai bine macar elimina din aer. Ziua e mai ok ieri de ex vreo doua ore a plans is s-a chinuit speram si noi sa treaca cat de rapid.
Legat de criza genitala aici se zice sa nu faci nimic sa lasi ca trece de la sine noi asa am facut si la Ari am curatat normal nu am pus comprese sau ceva si a trecut.
Cristina da e tare fain cand o vad cum vb ea.
Ce sa zic avem fata mare.
Vai si mai am azi si maine si scapam de igal, va dati seama? Finally... Duminica o sa fim singurele abia astept sa ne relaxam si sa ne facem noi programul cum ne place. Oricum sapt urm am vb cu Flo si in weekend samb facem curatenie generala ca igalul nu m-a ajutat mai deloc in domeniul asta si nu suport cand vad faianta toata patata si plinta plina de praf si geamurile asa patate.![]()
Iar duminica vrem sa ne apucam de laminat sa mai cumparam ce mai avem nevoie si sa punem laminatul sus pe hol si in bai ca pana la botez sa mai terminam maruntisurile astea.
Acuma sa vedem cand vin canapelele ca au zis astia maxim 6 sapt deja au trecut creca veo trei si nu au dat nici un semn am zis sa le dau un telefon sa vad ce si cum.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
mariana_1976 spune:
Bujo, ce tare ai fost la faza cu "bijuteria lor"....
Sotul verisoarei mele (tipul e american) si-a facut chiar reversie la vasectomie.Din fericire efortul i-a fost rasplatit si au reusit sa aiba un copilas dupa operatie...
Vreau sa zic ca nu stiu cum este cu aspectul exterior al inciziei in Romania, dar aici, sincera sa fiu, mi se pare facuta cam sus...(sau oi avea eu bikini prea joshi?)
andy_galro spune:
fetelor ma scuzati ca intervin asa.....am inteles ca Darius si Camy vor veni la Tg. Mures la operatie....eu sunt chiar de aici si as vrea sa-i ajut cat pot....am ceva cunostinte si vreau sa vb sa-i bage mai repede la operatie...dar am nevoie de mai multe date? ce are exact micutul???? din ce oras vin ei???
orice info ma poate ajuta sa-i ajut si eu la randul meu
D-ne ajuta !! 

30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
mcoca spune:
Anka, nici aici nu se face nimic pentru "criza". Mi-au zis la spital ca are mameloanele un pic umflate, dar ca e ok si atat. LA pasa o spal normal, fara nimic in plus. Mai are inca putina chestie alba, dar o sa treaca incet, incet. Nimeni nu mi-a zis sa o inlatur de acolo (si la spital ne-a invatat sa-i facem toaleta).
Vicky si
Maya (27.06.2008)