Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
dma2007 spune:
sun sunt convinsa ca e foarte dureros!
pe mine maicutele de la manastirea mea de suflet m-au batut la cap toata sarcina sa ma spovedesc si sa ma impartasesc si asta cu botezatul, mereu imi zic, daca am vreun dubiu sa botez BB ca daca nu e pacatul meu
acum sper sa nu ma intelegeti gresit, dar cum am auzit si de thea eu asta am zis: botez ca ajuta copilul(dupa ce am vb cu tine si mi-ai zis ca ati botezat fata eram sigura ca se face bine)
camy si dara da-le Doamne putere sa lupte alaturi de
lor, si ai mare grija de darius si denisa 
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Neata!!!!
Am aprins si eu o lumanarica pentru Darius !!!
M-am gandit toata seara la CAmy si bebelusul ei...Doamne sa fie bine!!!
Struluta, bine ai venit!! Mai ai si tu putin pana o sa iti ti puiutul in brate...NU te lasa dominata de ganduri negre..
Boticelina a avut aceasi problema ca si tine, lichid amniotic putin...doctorul i-a recomandat repaus la pat si sa bea multe lichide.
Mada , felicitari!Ari, progreseaza pe zi ce trece...cred ca e super ca vorbeste deja in 2 limbi..![]()
Mishuc, bine ai revenit!!! Felicitari pentru Ioana Maria!!! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa aiba o viata plina de bucurii si realizari!!!
Offf!!! Si Denisa Maria, fetita Darei are in continuare probleme!!!
ca DD sa o faca bine..Ma voi ruga si pentru ea...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 31 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dma2007 spune:
cristina sa-ti traiasca sotul, sa aveti parte numai de fericire si de ani multi petrecuti impreuna, si desigur BB mihaita sa va aduca numai bucurii
(am intarziat cu urarile pt ca inca sunt socata de fetele astea)
M.A.
34s+!
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dma2007
cristina sa-ti traiasca sotul, sa aveti parte numai de fericire si de ani multi petrecuti impreuna, si desigur BB mihaita sa va aduca numai bucurii
(am intarziat cu urarile pt ca inca sunt socata de fetele astea)
M.A.34s+!
surpriza
![]()
MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
Stai linistita, multumesc mult!!...si eu sunt socata!!! Aseara i-am povestit si sotului de problemele de la odisee ca m-a vazut ca sunt cam abatuta ....
Ma rog in continuare pentru Camy si Dara sa le ajute DD si sa isi vada puiutii acasa, sanatosi...
Offff!!! Merge tare prost forumul asta

Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 31 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
neatza!
sper sa avem vesti bune azi de la Camy!
..si ne
si pt bebelina lui Dara! Doamne ajuta ca bebeii sa se insanatoseasca repejor!
mishuc bine ati revenit acasa! refacere grabnica! asteptam o povestioara si niste pozici cand ai timp!
struluta cred ca deja ai scapat de moderare! de obicei cam dupa 12 mesaje esti LIVE!
deci esti din SM...ai fost cumva la cursul asta diun iunie de nastere in 2?
pt. datele contului de pepenasi...ar trebui sa-ti activezi PM-ul de la profil personal, si iti trimit eu ID si parola!
anka merci de parerile legate de cele necasre
Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
monalac spune:
sunt socata!chiar aseara i am trimis un msj darei,dar nu mi a raspuns...ea a nascut la pantelimon si acum o luna m a sunat sa ma intrebe cum e pe acolo...of,doamne,era atat de optimista...
asa cum spune si sun,avem o odisee tare zbuciumata...eu stiu cel mai bine,dar din fericire,am suferit eu si nu puiul meu..daca am putea alege...
ma rog la dumnezeu pt darius si denisa..
monalac spune:
BUJO,eu stiu ca tb sa fii rasa proaspat,sa nu fie deloc iesite firele,nici macar 2mm.
ANNA,unde am nascut eu,nu se mergea la alaptat de la 12 la 6 dimineata si nici nu le dadea supliment.
bebe codrin plange f mult ,dar de la 22 la 5 doarme.zic mersi si asa,ca sa poata dormi si cris.
monalac spune:
trimit msj scurte,ca altfel le pierd.
fetelor,voi in afara de espumisan,sab simplex si debridat,mai folositi si altceva impotriva colocilor?ca am vazut la farmacie si alte produse,colic baby,gripe water,dar mi e frica sa iau sa nu carecumva sa provoace diaree.ca suflu si n iaurt de cand bebe a facut diaree de la eferalgan.
alta intrebare/v ati gandit ce vaccin alegeti?eu m am gandit la infarix,ca nu vreau sa mai aud de cele gratuite.
blueeyes2003 spune:
Imi pare foarte rau ca inca un copilas are probleme!
Doamne,e cumplit!!!
Maica Domnului sa ocroteasca aceste suflete nevinovate,bb Darius si bb Denisa Maria si sa fie totul asa cum ar trebui,sa fie sanatosi si sa-i bucure pe parintii care i-au asteptat cu atata nerabdare!
Multa putere parintilor sa treaca peste aceasta grea incercare si multa incredere in DD!
Mirela
36w 
Our little Miracle!
monalac spune:
CRISTINA,la multi ani pt sotul tau,sa fie sanatos!
MISHUC,felicitari!si multa sanatate bebelului!
mie azi mi a venit ciclu si nu pot iesi afara pt ca imi curge garla.o fi de la trompele legate?ca nu stiu daca v am zis,am ales sa mi fie legate si trompele in tp operatiei de cezariana.cred ca am luat o decizie cam fara sa gandesc,in sensul ca nu m am documentat sa vad efecte secundare,dar atunci am fost fortata de imprejurari si de dr care mi a spus ca orice sarcina ulterioara imi pune viata in pericol.si adevarul e ca la cat am tras,no way!