Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff greu mai merge forumul asta numai site-ul asta merge asa deci nu poate sa fie netul meu vinovat. Ma chinui sa modific in lista aia de vreo 40 de min.
Struluta esti pe listutza.
Ella am modificat.
Mishuc bine ati revenit sunteti si voi pe listutza. Poate ne dai si data ta de nastere.
Nici o veste de la Camy? Uff de ce tre sa treaca lumea prin asa ceva? Speram sa auzim vesti bune si ne in continuare pt bebe Darius.
Oana multumim mai e asa simpatica, cum incearca ea sa vb si zice cuvinte bine ca acuma numai culorile alea le zice si orice e de alta culoare tot asa ii zice prefera purple.
Oricum a zis tati ca vrea sa ii faca la fetita un catalog, o sedinta din aia foto sa avem amintire ca e super la varsta asta si am zis ca o sa ii facem si lui Ami tot asa pe la 2 anisori.
Ok noi ne retragem la un dvd ca am terminat de imbaiat printesele dorm amandoua sa ca profitam sa ne uitam la un film si apoi nani ca mami intra iar in tura de noapte. Dorm in papuci efectiv. Da na creste printesa si trece nu?
Pupici multi si sa speram ca o noua zi va aduce vesti bune.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

In sfarsit am ajuns si noi acasa,
Bujo mai stii ceva de Camy?
Am reusit sa vb mai pe indelete cu verisoara mea(ea este instrumentara chiar in institut la copii)dar mi-a zis ca nu depinde de ea deloc ...a sunat vreo 4 colege sa intrebe si toate zis ca asta e procedura.Oricum daca ajunge la pediatrie e pe maini bune.Printre altele mi-a zis ca sunt mamici care depisteaza de la 7 luni ca au prb cu bebelusii si isi fac proramare din momentul in care afla.Doamne fereste pe toatta lumea.Ce ma intriga cel mai tare este faptul ca desi este printe cele mai bune institute din tara daca nu primul ,exista doar un singur cardiolog pediatru.Tot fata asta imi spunea ca a fost plecat in concediu si in acea perioada nu s-a operat..Ce ziceti?Romania...
Oricum speram sa fie bine bebe Darius,am inteles ca mai intai daca ajunge la tgm ii se fac niste investigatii si chiar cea mai grava malformatie care ar exista se opereaza la minim 2 sapt de la nasterea copilasului.Sa speram ca nu e nimic grav insa
Ma rog pt sanatatea lui Darius.
37+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Off...tot nu am scapat de moderarea mesajelor...iar vor apare peste un secol...

Oanasm: sunt si eu din Satu Mare, de jumate de an ne-am mutat peste granita...la 10 km!
Mada_mxm: multumim!!!
Revin cu intrebarea: a mai avut cineva lichid amniotic putin???...sunt stresata rau de tot cu chestia asta

Pot sa primesc si eu datele pentru contul comun de poze sa-mi delectez si eu privirea cu pepenasii

...oare cand o sa imi apara mesajele?

Simona
36+ cu Bogdan Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele nu mai stiu nimic de Camy, atat doar ca incercau sa ajunga chiar in seara asta la Tg. Mures pt ca aici nu pot sa faca altceva decat sa-l mentina stabil. Sa speram ca o sa mearga totul ca pe roate.
Fetele care ati facut cezariana, v-ati mai epilat? Ca io m-am ras acu cateva zile si nush daca sa mai repet. A crescut putin dar daca nu mai are importanta nu m-as mai epila ca si asa am facut-o pe bajbaite.
Va doresc noapte buna si sa speram numa la vesti bune. Doamne ai grija de bb Darius

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Doamne nu-l lasa la greu pe bb darius!te rugam!

cum am mai scris si mai devreme poate daca nu gaseste locuri la tg mures sa incerce la cluj sau la iasi( e adevarat ca la tg mures ar fi cel mai bine, ei sunt cei mai pregatiti pt operatii pe cord)
eu cred ca daca merg acolo nu-i lasa nimeni afara

sun poate o convingi tu sa boteze baiatul, ca sigur se va face bine dupa botez

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Am intrat sa vad ce vesti mai sunt de Camy si bebe Darius.
E bine ca merg la Tg. Mures.
Doamne ajuta-l pe bebe Darius sa se faca bine
Am ochii plini de lacrimi, nu pot sa cred ca i se poate intampla asa ceva unui copilas nevinovat.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

si eu sunt de aceeasi parere gini: refuz sa cred ca unui BB i se poate intampla asa ceva

of mai fetelor, zici ca ai facut toate eco ca totul e ok si cand colo surprize la tot pasul..
sa avem incredere in Dumnezeu, el e mare!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ma rog si eu alaturi de voi la Bunul Dumnezeu pentru baietelul lui Camy!Nimeni nu merita sa treaca printr-o astfel de durere!Trebuie sa fie bine!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma!

Bujo, eu ma o ceza la activ si stiu ca trebuie sa fii complet epilata pentru ca exista riscul sa se infecteze daca ramane vreun fir de par pe acolo.

Mirela 35w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mesaj de la Dara:

"Bebelina se pare ca are o problema la trahee sau laringe. O sa ne trimita luni la Budimex. Acum papa lapte de la mine prin gavaj, ca sa nu se desatureze de oxigen. Rugati-va si pt fetita mea."

Eu nu stiu zau...avem o odisee asa zbuciumata! Dar eu cred ca Dumnezeu ne-a adus impreuna cu un scop. Suntem un grup puternic si o sa reusim sa invingem orice obstacol din calea puilor nostri, nu?

Tiberica pai si eu cred. Si atunci probabil ca am ales inconstient!

Monicule i-as spune maine dar mi-e cumplit. Pt ca stiu cum am reactionat eu cand mi s-a recomandat asta. Dar ii voi spune...la noi acolo, in taina botezului, a stat miracolul!

N-o sa uitam vreodata...preotul la capul ei, mama (care a fost nasha) langa el cu o lumanare in mana, eu cu Dragos in lateral, plangand in hohote si sustinandu-ne unul pe celalalt. In spate toate asistentele si toate doctoritele, cu lacrimi pe obraji. Thea era complet sedata. Si in momentul in care parintele a spus "Se boteaza roaba lui Dumnezeu Teodora Patricia", a ridicat manutza stanga, asa cu toate firele alea. Si atunci am izbucnit in hohote de plans dar am stiut ca Dumnezeu ne da un semn!

TREBUIE sa fie bine si pt Darius! Si pt Denisa!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt shocata de ce se intampla cu bbeii noshtri

off Doamne,ajuta-i pe totzi cei neajutoratzi!!

sunt sigura ca totul o sa fie bine!!

noptitza buna Camy si Dara, o sa adorm cu voi in gand si cu Dumnezeu in suflet!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput