Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

pentru micutul Darius sa fie puternic si sa invinga toate problemele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si eu m-am rugat! Si ma rog in continuare pt micutul Darius Eduard, sa fie sanatos si puternic! Doamne Ajuta un pui mic si nevinovat!

Ma duc sa-mi hranesc fata si o sa ma rog in continuare...

Cosmarul meu a inceput tot pe 17 dar iunie. Asa ca eu sper ca deznodamantul sa fie acelasi...un Darius sanatos si luptator!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am fost si eu alaturi de voi in rugaciune, l-am rugat pe Bunul Dumnezeu ca in marinimia Lui sa faca o minune pentru un sufletel nevinovat

Camy, ne rugam in continuare pentru puiul tau si pentru tine, sa-ti dea DD puterea sa treceti si peste asta!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff vad ca nici o stire mai buna, speram sa reuseasca la tg mures sa il opereze pe puiutz si sa fie bine.
Noi am facut nani a dormit si Ari mai mult asa ca am reusit si eu sa dorm cam doua ore .
Si am facut si papa Flo a venit mai devreme am si papat si acuma program de voie pana la 7 cand incepe tura doi cu facut baitza la fete hranit pus in pat etc.
Vad ca incet incet ne incadram intr-un program cat de cat, mai greu cu papatul lui Ami ca papa ba mai rar ba mai des, acuma si colicii o chinuie deci e mai greu dar speram intr-o luna sa reusim sa avem cu totii o rutina si sa fie mai usor.
Oricum parerea mea e super cu doi bebeii, greu dar f frumos.
Boti si eu o sa o las sa mai stea si singurica nu vreau sa o invat mereu in centrul atentiei asa am facut si cu Ari de aia acuma reusesc sa fac si eu treaba prin casa ca ea stie si ii place sa se joace si singurica daca vrea ceva acuma stie sa vina sa ceara.
Aaa si ultima noutate stie culorile. Stie red, purple, pink si yellow. Si sa numere in romaneste stie doi si sapte. Si a inceput sa se exprime din ce in ce mai bine mai nou ma intreaba cand vede ceva la mine in mana what that?.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am rugat si eu pt micutul darius.doamne,fa o minune si ajuta un sufletel nevinovat!imi strangeam puiul in brate si ma rugam pt darius,gandindu ma cat de greu tb sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu m-am rugat pt puiutz, sa speram ca o sa fie bine cu el. Daca am vesti va anunt.

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ano sper sa-ti treaca mastita asta odata! uof..ca mult te mai chinui cu tzitzile alea..
struluta sper ca vei fi mai activa si la scris..si eu tot la fehergyarmat nasc! esti cumva din cluj!?
mada felicitari pt Ari! cred ca e o figura cum numara ea in romana si culorile le zice in engleza! sper sa scapti de colici repejor!

sa speram ca vom avea in curand vesti bune depsre bb Darius! Domane ajuta!

de dara nu mai stim nimic? sunisor, parca tu ziceai ca i-ai trimis sms..nicio veste de la ea?

Oana
34+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

buna fetele!
am ajuns si noi acasa din maternitate!
Micuta mea Ioana Maria s-a nascut pe 14 iulie la 9.50 dimineatza, natural, fara epidurala.
Am avut la nastere 3850 grame, 52 cm Apgar 9.

Ii doresc numai bine lui Darius! Sa fie sanatos!

Va pup

Mishuc 40+ AMR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

M-am rugat si eu pt Camy !

SUN am fost surprinsa cand ai alesw aceeasi ora, adica 19, pe care am ales-o si eu pt fetita ta in ziua cand ne-am rugat impreuna, eu cred in energiile pozitive.

MISHUC sa-ti traiasca puiul; , mare si sanatos sa fie !

ALINA MAria am si eu problema cu bebina ca nu doarme decat in brate si noaptea langa mine , deja sunt obositaaaa dar nu suport sa o vad plangand, de accept oboseala pt ca eu o rasfat dar cred ca in curand o voi lasa sa mai si planga acum ma gandesc la colici si ma pedepsesc pt faptul ca nu am suficient lapte...

Noapte buna si sanatate lui Darius pui...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Nu ma pot gandi decat la micutul Darius...sa ne pentru ei:

Doamne asculta-ne rugaciunea
Potopita de suspine
Si strigarea gurii noastre ,
Sa ajunga pana la tine.
Fata ta sa n-o-ntorci Doamne
De la noi cand te chemam,
Doamne asculta-ne rugaciunea