Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
struluta spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o colega de odisee activa la "citit" ...din pacate nu si la scris!...si asa de-abia tin pasul!...felicitari tuturor...este un loc cu totul special
.
Am sa scriu rapid mai multe mesaje ca poate scap si eu de moderare si ma "activez" si eu la scris!
Simona
36+
Bogdan Victor
SunSmile spune:
Mina multumim. O sa-i transmitem, numai ca acum venise medicul si nu mai putea vorbi!
Fetelor, am o rugaminte la voi, pt ca sunteti cele mai inimoase! Haideti ca la ora 19 sa ne rugam toate in acelasi timp pt Darius! Puterea atator ganduri pozitive il va ajuta cu siguranta!
Camy plangeee...
Tare o inteleg. I-am zis sa planga, sa planga pana nu mai poate. Si sa se roage. Sigur Dumnezeu o sa ne auda. Ii spuneam si lui Bujo...ma uit la ingerasul meu si il rog pe Dumnezeu s-o lase si pe Camy sa-l priveasca dormind, mancand, zambind...
Fatidica zi de 17...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
bujo spune:
Ladymina, Camy a zis ca sunasera deja de la maternitate sa vada ce si cum si le-a zis ca nu sunt locuri. Si au zis astia de aici ca sa incerce sa gaseasca o relatie ceva ca sa ajunga cu bb pana maine acolo. Si a zis ca e posibil sa ajunga prin niste cunostinte.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
struluta spune:
Datele noastre pentru a aparea si noi in listuta de la inceput:
DN: 24.10.1980
UM: 02.11.2007
DPN: 08.08.2008 -
- Bogdan Victor - voi naste in Ungaria la Fehergyarmat cu Dr. Kanyo Andras
Multumim!
estrella80 spune:
Offf!Citesc si parca nu imi vine sa cred!!
Sa speram ca pana maine vor putea sa plece la Tg mURES!Si ca va fi tinut sub observatie cum trebuie ca sa se ia masurile care trebuie!!Saracutza Camy!!Mi+e o mila atat de ea cat si de cel mic!!
Sun de cand am aflat vestea de la Bujo m+am rugat pt ei doi, ca de altfel toate fetele de aici de pe forum!Suntem alaturi de ea si de micutul ei.... si ne vom ruga in continuare!!!

37+
estrella80 spune:
Annaxena din pacate eu nu te pot ajuta cu niciun sfat!!Poate fetele care au anscut deja sau cele care sunt deja la al doilea bebelush! Offf SI TU.... nu mai scapi o data de mastita asta!!
37+
estrella80 spune:
Chiar ca fatidica zi de 17!!!
Dar Dumnezeu nu ii va lasa!!!Trebuie sa fim optimiste si sa ne rugam pt ei!! 

37+
struluta spune:
continuam...
FELICITARI PENTRU TOTI PEPENASII SI MAMICI!
SA BINECUVANTEZE DUMNEZEU TOTI INGERASII CARE S-AU NASCUT SI CARE ASTEAPTA LA RAND!
Ma 

rog la DD sa-i dea putere la micutul ingerash Darius sa lupte si parintilor multa, multa credinta...
Doamne...e strigator la cer...cum nu au locuri???????????

...e o urgenta...daca se vor trage nspe mii de sfori vor aparea locuri din senin??? Vai, eu cedez psihic cand aud asemenea chestii...
Doamne ce m-am intristat

... si asa eram necajita rau...am fost si noi la ecograf azi si deja a 2 sapt la rand imi tot zice medicul ca e mai putin lichidul amniotic, el cica sa nu imi fac griji ca nu e grav...dar eu totusi
... a mai avut cineva asemenea problema?...eu deja nu mai rezist...am trecut prin infern la inceput...Doamne
...sa-mi tin si eu odata ingerasul meu in brate si sa stiu ca e totul ok cu el!
Simona
36+ cu
Bogdan Victor
Alina Maria spune:
Doamne fetelor ce citesc eu acum despre Camy , offf nu imi vine sa cred , ma rog la Doamne sa fie totul bine .
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru zilnic la voi , dar sunt super aglomerata si timpul trece f. repede si nu reusesc sa fac tot ce vreau eu .
Vroiam sa va si intreb daca oi lasati bb. sa planga si sa adoarma singuri sau ii ajutati voi sa adoarma , ori la san sau in brate .Rayan nu vrea sa doarma singur , e obosit si tot degeba , doar la mine vrea sa adoarma si parca nu mi se pare asa de o.k.
Anaxena tare naspa cu mastita asta , nu stiu ce sa-ti spn nu am patit asa ceva , sper sa iti revii cat mai repede .
Mona ce curaj pe tine sa incerci acel wrap , eu nu as putea .
struluta spune:
Oanasm: am vazut ca ai scris ca te-ai intlnit cu Ada_S si ca ea va naste in Baia Mare...in listuta de la inceput apare ca trebuia sa nasca si ea la Fehergyarmat cu Dr. Kanyo cu care voi naste si eu...nu stii, s-a intamplat ceva?...scuze, dar eu sunt tare paranoia
Intrebare: BB-ii vostrii sughit? Eu il simt destul de des ca sughite...chiar si azi cand am fot la NST sughitea de zor!
Simona
36+ cu
Bogdan Victor