Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Camy mult curaj si incredere in Dumnezeu!
Nu va parasi El un ingeras de copil!
pentru bebe Darius!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
AnnaBaby spune:
Ah, si mai am o intrebare: voi va confruntati cu lipsa poftei de mancare? Mie nu-mi vine sa mananc decat piersici si nu ar trebui ca poate nu-i fac bine ariciului. Chiar si dr mi-a zis mai devreme ca-s cam palida. Am reluat elevitul de azi, poate are vreun efect. De unde sa fac eu lapte daca nu mananc? Si mai ales nu beau decat apa, si ar trebui alte lichide cica - lapte, ceai, compot neindulcit etc. Ca din apa chioara nu cred ca iese lapte hranitor...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
flo1980 spune:
Anna eu stiam ca nu e bine sa bei mai mult de 250 ml lapte, poti consuma derivate, in special branza.
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
oanasm spune:
m-a socat si pe mine vestea despre Darius, sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa lupte sa se faca bine! iar parintilor muulta credinta 
zic si io ca anna ce tara de kakat avem...cum adica sa zici ca nu sunt locuri..cand e vorba de un caz grav....din pacate nici eu nu cunosc pe nimeni in Mures...
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
bujo spune:
S-ar putea sa ajunga totusi la Mures printr-o cunostinta. Sa speram ca ii ocroteste DD si se face bine Darius.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
oanasm spune:
anna bun venit acasa! Ioana e faina de tot, sa va traiasca sanatoasa si papacioasa!
marina fff fain caruciorul! sa-l folositi sanatosi si la cat mai multe plimbari!
cam atat am retinut...azi am fost la plimbarea cu Ada S (colega de odisee..si vecina
)..in sfarsit ne-am cunoscut asa..face to face..e o draguta de tot, si bb1 la fel! ea in 25 va avea cezariana..la Baia Mare
Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
oanasm spune:
bujo deci se duc la mures..Doamne bine ca au gasit pe cineva!
pentru Darius si parintii lui sa treaca cu bine peste toate
Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ladymina77 spune:
Trista veste care ma lasa fara cuvinte,
Eu sunt din Tg Mures ,am dat cateva telefoane la mai multe cunostiinte printre care si o verisoara din institutul de boli cardio,este in concediu dar m-a ajutat cu niste sfaturi.
Cami trebuie sa vb cu medicul neonatolog din Bv.Acela la randul lui sa trebuie sa sune la TG muresla sectia pediatrie cardiovasculara unde Dr sef este d-na Toganel,sa spuna disgnosticul copilasului,sa ceara internarea lui aici,si apoi dupa cateva invetigatii aici se va ocupa de bebelus dr.Suciu Horatiu .Oricum am inteles ca nu sunt locuri chiar la operatii pt ca se asteapta mult timp cu programari insa daca vine la periadtrie cardio este tinut sub obs si in functie de gravitatea malformatiei se i-au masuri.Si mi-i s-a spus ca trebuie banuti....Va rog sa-i transmiteti care aveti nr de tel a lui Camy.
Cam atat am putut face.Doamne ajuta-l pe bebe Darius
mina
mobriq spune:
Ma rog si eu pt bb Darius ... Doamne-ajuta sa fie bine si sa ajunga la medici competenti si cu suflet!
Azi am fost la control la moasa, care avea si o moasa-ucenica de data asta, toate-s bune din ce se vede. Am avut chiar o ecografie surpriza (pt ca moasele nu fac decat prima eco de datare a sarcinii), ca sa se convinga ca pozitia lui bb e asa cum au dedus-o din palpare. Cica lichid e suficient dar placenta e cam jos - nu-mi fac probleme pt ca ecograful respectiv era cam antic si oricum nu se vedea mare lucru. Saptamana viitoare ma intalnesc - in sfarsit- cu un medic ginecolog. Bafta mea ca am nascut prin cezariana prima data
.
Apropo de wrap, voiam sa va arat un alt mod de lagare aici : http://www.peau-a-peau.be/port_meham.htm . Mi se pare fain pt bbeii mici, abia astept sa probez.
Monica
35+ si Eduard (05.04.04)
anaxena spune:
fetelor va anuntz ca am reushit!!!
Mastita pt a 3a oara!!!innebunesc!!ajutatzi-ma cu ceva ca eu imi tai tzatzele si le arunc pe geam!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii