Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
dana81 spune:
Mie mi se intrerupe calc din senin e a 3 oara pe ziua de azi
, daca nu mai intru ceva timp sa stiti ca nu am nascut, sper sa nu mai faca figuri dar cine stie...ma duc sa sun pe cineva care se pricepe si pana atunci il inchid.PUPICI
Sa aud numai vesti bune!!!!
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR18 zile
bujo spune:
Fetele tocmai am vorbit cu Camy. Are o mare rugaminte la voi. Daca cineva are vreo relatie la Mures va roaga mult sa-i spuneti. Trebuie operat bb de urgenta acolo insa nu au locuri. Asa ca trebuie sa gaseasca cumva o intrare. I-am transmis urarile voastre. Va rog mult, daca stie cineva cum sa ajunga la Mures sa dea un semn.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
ankalaura spune:
Fetele - dupa ce am nascut-o pe Eliza am luat intai pilule - Logest (nu imi amintesc daca mai alaptam sau nu). La un an dupa ce am nascut am pus sterilet, ca tot uitam sa iau pilula. Initial am vrut sa pun Mirena, dar costa vreo 5 milioane in 2004 (nu stiu cat o mai fi acuma), plus montarea inca vreun milion... la naiba, era juma' de salar! Asa ca am pus un sterilet normal, Copper T, pe care l-am tinut pana in iulie anul trecut, cand am decis sa mai facem un bebe.
Metode "moderne" (injectii, implante, plasturi...)... nu stiu cat sunt de populare (sau testate?) la noi, asa ca nu ma bag la de-astea. cel mai probabil voi avea tot sterilet.
Nu stiu cat adevar si cata legenda este in povestea asta cu steriletul, dar eu am ramas insarcinata fara nici cel mai mic efort (dupa ce am scos steriletul) > si, sincera sa fiu, nici n-am "prestat" prea mult,... o sa vedeti voi cum e cu copil mic in casa .... adica... sex inainte de copil mic si sex dupa copil mic ![]()
A propos de bebedoi... Azi, in parc, era o fetita de 2 ani jumate, cu bunica ei. Din ce vorbea bunica cu fetita, am dedus ca va avea un fratior peste o luna. Fetita s-a apropiat de carutul nostru sa o vada pe bebe. Mai frate, dintr-o data o apuca pe Erika mea de body cu o mana si trage de ea... de a ridicat-o din carut!!!
Vai de fundu' lu' fra-su care o sa vina pe lume, daca asa s-o purta si cu el.
Imi amintesc de Eliza, cat era de intelegatoare la 2 ani jumate...
Bineinteles ca Erika s-a speriat si a inceput sa planga, eu m-am speriat asemenea.... Bine ca nu a lovit-o.
Asa ca .... fetele... nu vreau sa fiu eu Gica contra, dar sa va ganditi la toate aspectele inainte de a decide momentul pentru a-l face pe bebedoi. Daca bebeunu' nu il va accepta, o sa aiba de suferit amandoi. E mult de lucru la chestia asta, cu doi bebelusi. Si de cele mai multe ori, argumentul ca "sa creasca impreuna" e cel mai prost... 
BOTI - lasa mama lectura ca n-are bebe nevoie de asa ceva. Vorbeste-i, pune-i muzica, dar mai las-o sa se uite si pe pereti, ca apoi va astepta vocea ta mereu.
boticelina spune:
Dr_Anca daca vrei cosulet exista 2 solutii: cauti la omuletii care fac impletituri de rachita, cei care ies cu ele pe marginea drumului (daca mai ai timp de cautat) sau vezi ca pe site la babycomfort punct ro au niste cosulete f faine si ieftinute (140 de lei parca) ideale pentru ce vrei tu. Daca nu-l primeam pe asta sigur imi luam unul din ala.
Eu tin cosul fetei direct in patul meu (nu are picioare), l-am inghesuit intre groapa mea de dormit si perete si ne e foarte bine ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Bujo, Andreea (A.cicel) este din Mures, poate ea are mai multe cunostinte pe plan local. Nu are nimeni numarul ei sa o intrebam?
Eu am o singura cunostinta in Mures, da'-i artista, n-are nicio treaba cu lumea medicala 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
truli-luli spune:
M-am cutremurat cand am citit vestile despre Camy si bebe Darius. Ma rog si eu la DD sa ii ajute sa treaca cu bine peste acest impas asa cum a ajutat si ceilalti pepenasi de la odiseea noastra.
Cami
35s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
bujo spune:
Fetele, io am deschis un subiect la Ajutor Umanitar. Dupa ce e moderat, poate urmariti si voi raspunsurile in caz ca ma apuca nascutu ca sa vedem daca vine cineva cu vreo solutie.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
punca1976 spune:
DOAMNE AJUTA PE CAMY, DA-I PUTERE SI PE BEBELUSUL EI APARA-L DE RELE
SI AJUTA-L SA SE FACA BINE!!!
AnnaBaby spune:
Chiar nu pot sa cred ce se intampla in tara asta, cum sa-i spui unei mame ca nu sunt locuri la spital in conditii atat de grave si urgente??????????? Din pacate nu cunosc pe nimeni la Mures asa ca nu pot s-o ajut pe Camy decat cu multe
la DD sa fie totul bine!!!
Am ajuns si eu acasa de la dr, mi-am scos firele si intradevar nu a fost asa de greu pe cat ma speriam eu, doar a piscat putin si gata. Acum mai stau 2 zile cu pansamentul dupa care pot sa-l scot si sa fac chiar dus!!!Abia astept ca m-am saturat sa ma spal pe bucati!!
Am o intrebare despre sani durerosi si ragade - daca continui sa pun fata la sanul ranit se mai vindeca oare? Folosesc protectii pt sani dar degeaba, durerea e la fel de intensa ca si cum n-ar fi. Lafel va doare si pe voi?Folosesc si garmastan si glicerina si stau cu sanii goi prin casa dar degeaba, dupa ce suge iar rana e la fekl ca la inceput. Si nici macar nu papa mare lucru, ca dupa ce suge ea de zor de la san mai mananca si un bibe de 60, 70 ml. Azi am aflat si eu ca trebuie sa manance 90ml la o masa, a venit asistenta acasa si ne-a mai instruit un pic, da' oricum n-am retinut mare lucru. Am notat cate ceva dar nu tot.Parca eram la scoala...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul