Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Offf! sunt atat de bulversata Camy ma rog pt Bebe Darius, sa sa insanatoseasca si sa fie ceva tratabil!

Doamne, cat a suferit Camy in sarcina, speram ca macar acum sa iasa soarele si pe strada ei

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns punca1976 spune:

NEATA FETELE!!
AM RAMAS SOCATA DE TIBERICA...SCUZA-MA DAR NU A FOST NICI PE DEPARTE INTENTIA DE A IESI IN EVIDENTA ..SAU DE A TE RANI.
AM FOST IERI LA DR SI MI-A SPUS CA INTR-ADEVAR BEBITA E MAI MICA, ARE 2,700 KG LA 38 SAPTAMINI APROAPE, DAR E OK, LICHID AMNIOTIC NORMAL, PLACENTA NORMALA..DE ASTA IMI ERA CEL MAI FRICA MIE...RAMANE SA VEDEM DACA MAI CRESTE PINA MARTEA VIITOARE, DACA NU IMI VOR PROVOCA NASTEREA.MI-A MAI VENIT INIMA LA LOC...
PUP TOATE FETELE SI MA ROG PT CELE CU PROBLEME..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma.

Domane saracuta Camy cat de incercata e de soarta!DD e mare si o sa il ajute pe ingerasul Darius.Sper din suflet sa fie ceva minor si sa se rezolve cat mai repede

Am mai pus o poza pe picasa cu Timea.Nu ma satur s-o iubesc si s-o privesc cat e de inocenta si frumoasa,si si cuminte pe deasupra.Singura problema e ca e cam constipata de la formula.Nu ajuta nici Baby Drinkul...

Magda si Ralu bafta multa,nastere usoara si bebelasi sanatosi si papaciosi va doresc !

Fetelor mi-e groaznic de dor de voi!Va pup pe toate gravidute si mamici eroine!

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui monalac

am scris nu stiu cate msj si le am pierdut.s a defectat calc,dar o sa ne luam altul nou cat de curand.acum au adormit baietii si scriu repede,sa va anunt ca a nascut miha miha,o fetita de 3kg,cezariana,apgar noua.se numeste leia maria.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Am gasit mesajul asta scris de Mona!!!

Mihamiha, felicitari!!!Refacere rapida si mult laptic pentru bebelina!!!
Leia Maria, bune venit pe lume, puiule!! Sa fii sanatoasa, cuminte , papacioasa si sa aduci multe bucurii parintilor!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 32 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua!Am intrat sa va salut !
Ma rog ptr bb Darius !CAMY fii tare !
Noi suntem bine ,am fost la contro de 1 luna!
Alex e grasut ,la nastere avea 3050 am iesit cu 2910 iar acum are 3890 si 50.5 cm.
MADA imi treci si mie Apgar 10!
Imi pare rau ca nu sunt prea activa dar atunci cand doarme Alex mai fac treaba prin casa sau stau la taclale cu parintii
Peste 3 sapt vin in tara ,abia astept!
Fetelor care ati nascut cum stati cu kg?
Eu tot tanc sunt!
Va pup pe toate!
S a trezit Alex!Am plecat

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doamne ajuta-i pe CAmi si bebe Darius!!!!

MAda, de micro-pilula aia hormonala vorbeam. Asa mi-au spus puericultricele, ca are infleunte asupra alaptatatului, si eu cum am lapte din belsug .. ma gandeam sa nu risc nimic.

Boti, maica-mea ii pove la MAya cate in luna si in stele. E ok sa-o vorbesti. Eu nu sunt asa experta in povestiri. IN plus ma gandeam ca poate nu ar fi rau sa faca chestii si singura ....

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI MIHAMIHA, SA TE BUCURI DE BEBITA LEIA SI SA VENITI SANATOASE ACASA, CU LAPTIC MULT SI FARA COLICEI

Am terminat si eu prajiturica si acusi m-as apuca de ceva mancare dar nu prea stiu ce..

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine cu puiutul lui Camy!
Pt.Ralu si Magda:sa aveti parte de nasteri usoare!
Map LA MULTI ANI!
Rontzy nasol cu colicii!
Anna si eu m-am speriat la inceput cand am auzit-o pe Ralu stranutand de 3 ori consecutiv si dr mi-a zis ca se curata caile respiratorii.Stai linistita ca stranutul si sughitatul sunt absolut normale in primele 3 luni de viata!
Tiberica pe mine ma speria mama ca daca mai plangeam pierdeam laptele si m-am potolit repede.Eu nu plangeam mai mult de 5 min in fiecare seara.Incearca sa te gandesti la altceva decat la ceea ce te face sa plangi.
Ella eu am dat 11 kg jos din 18.Mai am 7 dar se pare ca de 2 zile nu am mai dat jos nici un gram desi am renuntat la fainoase,dulciuri,grasimi si sucuri acidulate.
Sun,Mada,Boti,Cristina

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

deci nu pot sa cred. mi se pare absolut nedrept ce se intampla! si ma gandeam ca acum camy a scapat de toate grijile....
sa ne rugam sa se faca bine bb Darius...
ma intreb, oare la ecografii nu s-a vazut nimic?

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 19 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mihamiha felicitari! sa -ti traiasca bb Leia!

eu in sfarsit azi am primit caruciorul.....dupa o saptamana de peripetii. sunt f incantata de cum arata. ma duc sa pun poze cu el pe picasa

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 19 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput