Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Uff am reusit si eu cat de cat sa fiu la zi cu voi, acuma ne pregatim de nani si iar am sa pierd o multimea de pagini.
Speram numai sa avem si vesti bune de la Camy macar sa i se puna un diagnostic corect sa stie ce si cum. Uff speram ca se poate opera sau sa existe ceva tratament.
Saracul bebitz, de ce tre sa sufere?
Multa putere parintilor si ne
sa fie totul bine.
Va pupic revenim dupa nani.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
bujo spune:
Zicea ca e posibil sa-i transfere dar mai intai sa vada ce e. Off Doamne catte probleme, sa speram ca e ceva operabil.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Am venit si noi din parc (superba vremea azi), am papat tzitzi (acu' erau bune, brusc:) ), acum ea doarme, eu am pus rufe la spalat si vreau sa fac si curatenie, ca deh.
Boti avem si nuk-ul acela, cu roz. Ii place, intr-adevar. Dar Dragos ia la nimereala biberoanele. Oricum, in ordinea prefrintelor ei sunt nuk, chicco si abia apoi avent:)). Din pacate cred ca va trebui sa ma mulg serios zilele astea, ca sa-i fac laptic. Pt ca se pare ca iar am facut o mega infectie la o masea si asta inseamna operatie + antibiotic. Vedem, ea sa fie sanatoasa ca eu trec razand peste toate!:)
Dana la multi, multi ani sanatosi si fericiti impreuna!
Bujolinux gineri-miu are super personalitate, nene! Ia lasa baiatu in pace!:) M-a intrebat Ruxi pe sms de tine!
Estrella noi aveam un adaptor de priza luat chiar din state pt un aparat radio.
Mai sa stiti ca eu pe a mea cand are momente de "uitat in tavan" o las in leagan cu muzicute si se uita la papusile alea de se invart, ii mai cant si eu, mai vorbesc cu ea dar o las si in singuratatea ei. Pt ca nu vreau s-o suprastimulez dar nici s-o abandonez. Le luam incetisor, ca inca suntem pici.
Ma'c la trebi...mai viu io...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
tiberica spune:
CAMY SUNT ALATURI DE TINE CU MII DE RUGACIUNI! IMI PARE RAU SA AUD DE BB DAR SE VA FACE BINE PT CA EI SUNT PUTERNICI !

TECKY multumesc pt raspuns , stiu ca va trece ma tine putin cam 1 ora seara , dar trebuie sa fim puternice. 
PUNCA sper ca ma insel dar raspunsul tau a fost cam ironic atunci cand ai repetat ca tu ai spus in mes tau anterior ca nu ti se administreaza tratament, eu, la randul meu ti-am scris ca doar am rasfoit ce ati scris voi, fetele, dar nu am vrut decat sa fiu draguta si sa-ti descriu in amanunt ce mi s-a intamplat mie...puteai deduce ca la nastere ti se va administra antibiotic si lui bb i se vor face analize si i se va adm si lui antibiotic. Sarcina cu probleme am avut si eu si am stat zi si noapte sa ma rog la DD sa reusesc dupa ani de zile, deci banuiesc ca si tu esti o luptatoare.Te rog sa ma scuzi ca ti-am scris deviind de la mesajul tau.
Sincer, tocmai intrasem sa pun poze cu bb dar parca mi-ai taiat tot elanul. Nu stiu, dar eu credeam ca suntem un forum unde sa ne sfatuim nu sa iesim in evidenta.
Mult succes si pup fetele.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
Gini75 spune:
Sun, la multi ani (cu intarziere) pentru printesa ta! Sa fie sanatoasa si sa aibe noroc, ca frumoasa este! Ma bucur tare mult de vestile bune de la doamna doctor. Va pup pe amandoua. Imi pare rau ca ieri nu a mers netu si am ratat momentul.
Punca, eu incepusem tratament cu antibiotic pentru streptococul B, dar nu am apucat sa fac decat 4 zile, ca am nascut (cezariana). Dupa nastere am facut si eu si fetita antibiotic 7 zile, pentru a evita orice infectie.
Irda, in legatura cu actele, am uitat sa-ti zic ca in afara de cele 3 dosare, mai trebuie sa mergi cu livretul de familie(daca ai) la primarie la sector 3 (str. Parfumului). Eu stau langa parcul Titan, dar in partea cealalta, langa Piata Ramnicul Sarat. Dar sigur ne vom intalni in plimbareile noastre.
Catilin, eu am pus pe mailul de yahoo un document scanat cu actele care trebuie depuse (cred ca se cheama drepturi si beneficii pentru mama si copil), mesajul vine de la Virginia Ilie.
Gini
AnnaBaby spune:
Doamne, sper sa nu se intample nimic cu bb Darius, ar fi culmea dupa cate chinuri a mai indurat biata Camy toata sarcina!!! Sa ne rugam la DD sa se faca bine cat mai repede ca sa poata veni sanatos acasa!!! 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
bubuleana spune:
vai Camy cate probleme ai avut si acum asta, sper sa ai putere si sa se rezolve totul cu bine! Ma 

pt bebe Darius sa se faca bine, sanatos si sa-ti aduca multa fericire!
bubuleana
40+ 
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca ma mai tineti minte pentru ca ,din pacate,nu am fost prea activa in aceasta odisee dar trebuie sa stau cat mai mult timp in pat din cauza ca mi se umfla foarte rau picioarele!
Nici asa nu mi se desumfla cum ar trebui dar asta e,mai avem putin!
Am reusit sa citesc totul la zi dar de scris...
Doamne ajuta sa fie totul bine cu baietelul lui Camy!
Dumnezeu e mare si sigur ii va ajuta sa treaca peste aceasta incercare!
Felicitari tuturor mamicilor de pepenasi,sa va traiasca si sa fie sanatosi!Toti sunt absolut adorabili!
Mirela
35w 
Our little Miracle!
SunSmile spune:
Simteam nevoia sa trec la calculator...stia Dumnezeu de ce...
Sunt realmente socata! Si-mi plange sufletul pt Camy! Doamneeee, te rog eu, nu mai lasa inca un pui sa se chinuie! Si nici o mamica sa fie sfasiata de durere! Candela o am aprinsa, merg sa ma rog in genunchi! Uoooooffff
Bujo da-mi si mie nr lui Camy, te rog. Vreau s-o sun, pt ca o inteleg atat de tare....
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
the_andreea spune:
Of,Camy,Doamne ajuta sa fie totul bine.
pt bb Darius.
Andreea mami de Theona-Lucia(27.08.2002) si Flavius-Casian (18.06.2008)