Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
dr_anca spune:
Doamne ajuta pe Camy si Fecioara Maria sa aiba grija de bebe Darius.
[ ruga]
Deci asa Boti cu cosul ma gandeam eu. Dar e asa de frumos ce conteaza ca e mai vechi.
Anca
39s cu
Sara-Stefania
AMR 7 zile maxim
mariana_1976 spune:
Doamne, cum se poate asa ceva?
sa se gaseasca o solutie si sa nu sufere micutul Darius.
MissJJ spune:
Cristina ms.
Boti uite www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=1500001001&productId=1500141895&langId=-1&engine=froogle&keyword=Ocean Wonders Rock and Play Aquarium Gym" target="_blank">asta e gym-ul care il avem noi, pe Ari a distrat-o f mult timp, gym din ala normal clasic nu am luat ca inainte nu aveam loc tare mult si asta fiind mai mica il suiam sus pe pat intr-un colt si ma intindeam si eu langa ea. Speram sa aiba la fel succes si la Ami de pus nu il pun pe jos pt ca mi se pare totusi prea rece pt ea asa micutza, cand va fi mai mare pun pe jos ca sa nu se rostogoleasca. Dar acuma pun gym-ul pe canapea si pun doua scaune langa just in case sa nu o traga Ari jos sau ceva da oricum nu o las singura in ala si oricum nu sta ea tare mult in el da cat sta tot o distreaza e ceva diferit canta f frumos si e distractiv si cand creste bebe se lasa bara mai jos ca sa stea bebe in fund si sa invarta de cercul ala ca de un volan sa se joace.
Bine nu e safe daca stai sa te gandesti cum o pun eu dar stau cu ea deci nu o las singura mai incolo o pot muta pe jos.
Mariana aici tot ce este legat de contraceptie e gratis, de inelul ala nu am auzit aici, adik nu e pe lista care mi-a dat-o moasa, mi-a dat un leaflet din ala.
Bujo uff saracutza Camy
sa fie totul bine si sa nu fie f grava pb.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
dana81 spune:
Offf ce veste neplacuta, cat mai are de tras fata asta oare??? Sunt socata si plang...nu-i corect

SA DD CA BEBE DARIUS SA POATA FI TRATAT SI SA SE INTOARCA CU BINE ACASA !!!
NU MAI AM CUVINTE
Multumescfetelor pentru urari
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 18 zile
the_andreea spune:
Hello,fetele,remember me?
In primul rand un
special pt Camy,felicitari pt bb Darius.
Felicitari tuturor mamicilor pt bb-i nascuti in ultima luna!!!!
Diarux, multumesc pt poezioara
.
Sun, multa sanatate pt micuta luptatoare.
Boti,
ca ti-ai adus aminte de mine.
Noi suntem bine.Casian e cumintel in general,acum,la o luna,a inceput sa isi faca cat de cat un program.Noaptea doarme 4-5 ore legat.Lapte nu am avut mai deloc de data asta si imi pare atat de rau,daca nu statea si sotul cu mine acasa cred ca ma "depresam" rau de tot.Am incercat de toate si ceaiuri si bb la san cat de des si pompa.Dar cand am vazut ca ma storceam si ieseau doar 10-15 ml din ambii sani am renuntat sa mai sper.Si acum bagam Nan la greu.Am avut pb si cu scaunul si inca mai sunt,iese f greu si se chiunuie si imi e mila de el,saracutul.E si tare mancacios,pana acum manca intre 90-120 ml la o masa,de acum cred ca trecem la 150 ml ca vad ca nu se satura(mie sincer mi se pare cam mult si uneori imi e si frica sa ii dau lapte,iar apa nu o vrea de nicio culoare,la ceai am renuntat ca cica constipa,BabyCalm-ul cel putin)Am apelat la supozitoare la inceput,dar imi era frica sa nu se invete asa.Si acum geme si se inroseste tot si pana la urma face,o data pe zi,la ora 12-1.As putea sa il pun la olita deja :D.Theo e super dulce ,la inceput era satelit in jurul lui,ne dadea pe oti la o parte sa stea ea langa bb,acum s-a mai calmat.Cam atat.
Ralu si Magda,nasteri usoare si bb cumintei!!!
Nu-mi vine sa cred ca am reusit in sfarsit sa scriu un mesaj!!!!
Andreea mami de Theona-Lucia (27.08.2002) si Flavius-Casian (18.06.2008)
M&M spune:
NU mi-a venit sa cred cand am citit de Camy!!! credeam ca in sfarsit a iesit soarele si pe strada ei!!! Dar, asa cum toti pepenasii au trecut peste ce a fost mai greu si DD i-a ajutat, sunt sigura ca si bebe Eduard Darius se va face bine!!

De Dara si micuta ei Denisa Maria mai stie cineva ceva???
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 32 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dma2007 spune:
bujo nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!

te rog spune-i sa nu stea asa!!!!!!!!!!!!!
sa cera transferul stiu ca la tg mures si la cluj sunt clinici specializate pt malformatii la inima
Doamne ai grija de BB!
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ankalaura spune:
Nu pot sa cred ce citesc! ![]()
Saracuta CAMY, dupa ce ca a avut o sarcina atat de zbuciumata, mai continua si acum emotiile...
pentru BB Darius!
Didi81 spune:
Sunt socata de vestea despre Camy
. Ma rog si eu sa fie bine bebe Darius si sa vina cat mai repede sanatos acasa, cum au facut ceilalti bebelusi ai acestei odisei
.
Didi
de Aida Maria