Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza gagici. Da ce credeati, ca daca se fac 40 sapt se prinde Filip ca e rost de iesire?? Noooooo way Jose Bai si daca nu mi s-ar parea ca creste in fiecare zi de ma rupe de organe. Dimineata efectiv nu mai puteam sa respir, plus ca ma dor coastele si splina crek. Toata burta mea e o manutza sau un piciorutz sau un funduletz.
Estrella al meu misca de zor. E drept ca misca mai in reluare asa da nu face pauze prea mari. Oricum mereu a fost foarte activ, de asta mi se pare paradoxal ca la iesit e asa puturos.
Vad ca la Ralu respecta data intocmai. Bagam agitate, nastere usoara baftoaso
Dana ce doctorita comoda ai. Io n-as lua Gynipral in locu tau, cu toate recomandarile. Ce naiba, esti la termen, e normal sa ai contractii ca se pregateste uteru. Io am luat cateva reprize de Gynipral cand era pericol de avort si iti spun ca nu e nici o placere. E adevarat ca opreste contractiile dar te si simti rau de la el. Da palpitatii, tahicardie si scade tensiunea. Si cum zic si fetele, crek n-o sa nasti prea curand, poate chiar mai tarziu. Si daca iti induce poate o sa fie un travaliu lung din cauza pastilelor. Ce ma enerveaza medicii astia care fac ei programari asa dupa ureche.
Anka n-aveam aparatu la mine sa fac poza cu Darius, si oricum abia am intrat 10 min sa-i vad. Da maine le da drumu asa ca poate pune Camy poze.
Fetele si io sunt nedumerita cu contraceptia. Inainte sa raman insarcinata am fost la planning si mi-a zis ca este un singur tip de pilule ce pot fi luate pe perioada alaptarii si crek astea o sa le iau dar o sa discut si cu dr. Io la sterliet nici nu ma gandesc, nu diger ideea de corp strain plus ca daca mai vrei alti copii e posibil sa ramai mai greu insarcinata dupa ce-l scoti. Ca sa nu mai zic ca unele organisme il tolereaza mai greu. Cu prezervativu m-as descurca o perioada, dar acu depinde cat alaptez. Oricum si dupa alaptat ma gandeam ca o sa revin la pilule ca io m-am impacat foarte bine cu ele.

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Saptamana trecuta pe vremea asta faceam 13-14 prin casa si aveam niste emotii de abia le stapaneam, si nu stiam cum sa treaca mai repede timpul pana a doua zi, si acum iata-ma acasa cu ariciul - nici nu-mi vine sa cred!!!Parca a trecut o vesnicie, parca nici n-as fi fost (bine, exceptand burta care nu s-a retras inca si ma cam enerveaza chestia asta, iar dr a zis ca pot purta o burtiera abia dupa 3 saptamani de la nastere). In fine, mai important acum este sa ne descurcam cu ariciul, si de aceea o astept pe dr ca sa-mi mai dea niste sfaturi, ca in maternitate nu ne-au invatat nimic alea, iar eu am stat mult in pat ca mi-am revenit mai greu asa ca n-am putut sa merg la fata decat in ultimele 2 zile.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

RALU si MAGDA bafta azi si nastere usoara.

Ce fain de cele care au bebeii acasa, mor de curiozitate si eu sa o vad pe a mea.
BOTICELINA de unde ai luat cosul lui Nancy ca mi-ar place si mie sau l-ai primit. La inceput as tine-o langa patul meu in cos abia apoi in patut.
Foarte frumosi toti pepenasii sunt ca niste ingerasi in poze dar nu as vrea sa fiu acolo cand au colici
Cele care aveti animalute si stati la apartament cum va descurcati,impacati si capra si varza? Eu am doua pisici una de 5 si una aproape 6 ani si nu le dau nici moarta dar nu stiu cum sa impartim 2 camere la 5 suflete.

Va pup fetele!

Anca 39s cu Sara-Stefania

AMR 7 zile maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti mi-am luat vitamine sunt la noi facute de boots, un lant de farmacii-cosmeticale etc., au vit speciale pt new mum.
Legat de contraceptie aia care ai zis tu e aia de 12 sapt care cica da pb cu fertilitatea dupa, dar mai e una cica cu efect de 8 sapt. Acuma despre implant am vazut numai lucruri bune, ei zic ca e safe si eficient.
Pastile am luat da eu nu m-am impacat cu ele plus ca mereu uit sa le iau.
Vicky da aici trebuie si apostila fara nu vor. Cat alaptezi aici este o mini-pill special pt perioada cat alaptezi.
Anna bafta azi la scos firele.
Bujo nici eu nu as vrea sterliet din acelasi motiv mi se pare aiurea sa stiu ca e acolo, parca nu ma incanta ideea de corp strain cum zici tu.
Boti ms mai multi au zis ca seamana cu mine. de distrat bebe ori gym ori jucarii ori stam de vb asa face 2 face ori ne plimbam prin casa sa ne uitam in jur.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ralu si Magda, nastere usoara!!!

Anna, pe mine nu m-a durut cand mi-a scos firele, a fost ok.

Grea noapte am avut; Aida nu a prea vrut sa doarma, s-a tot foit, ba vroia sa manance dar foarte putin, ba o durea burtica, ba trebuia schimbata... si tot asa toata naoptea . Si nici acum nu ii e somn!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am luat o scurta pauza de la calcat!!...

Sun, plimbare placuta!!!

Dana , felicitari pentru cei 4 anisori de la casatorie!!! Sa aveti parte de o aniversare frumoasa !!!

Mada, ti s-a retras super burtica...aproape ca nici nu se mai cunoaste...

Anna, simti ca o piscatura cand iti scoate firele, stai linistita ca nu doare!!!

Hmmm..metoda contraceptiva pe perioada alaptarii, sigur va fi prezervativul, apoi o sa trec la contraceptive, o peioada. Mie nu imi surade ideea de sterilet. Oricum, in urmatorii 2 ani vrem sa ii mai facem lui Mihaitza un fratior sau poate o surioara..

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 32 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dr_anca cosuletul l-am primit, e tare vechi, bebele care a dormit in el e acum clasa a III-a

Didi eu am gasit de 2 zile un remediu pentru frichineala de seara. Dupa baita, cand de obicei incepea show-ul, o mufez, stam cat vrea ea la tzitzi, uneori si 50 minute, si apoi cand adoarme nu o pun in patutul ei ci o tin vreo juma de ora sa doarma linga mine, lipita de burtica mea si eu stau cu mina pe burtica ei. Si cade intr-un soooomn... apoi dupa juma de ora o pun la ea in cosulet si rupem amandoua paturile pina dimineata.

Mada, deci tu zici ca ar fi util un playmat sau gym? Il tii direct pe podea?

Vic si eu stau si ma uit la ea si ma simt vinovata sa tac, incerc sa-i vorbesc, sa-i citesc, dar apoi ma simt iar vinovata, ma intreb daca nu suprastimulez copchilu', zau ca nu stiu cum sa fac. Mama zice s-o las asa sa se uite pe pereti dar io ma simt vinovata, parca as abandona-o singura, la ea in cos...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele n-am vesti bune deloc. M-a sunat Camy mai inainte si nu se putea opri din plans. Bebelushul ei are o malformatie la inima si au fost trasportati la maternitate. Acum e conectat la tot felul de aparate si asteapta sa afle ce anume se poate face exact. Mi se rupea inima cand o auzeam plangand. E cazul sa ne adunam fortele si sa ne rugam si pentru bb Darius asa cum am facut-o pentru toti pepenashii cu probleme. Doamne ajuta

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dana, maxime felicitari pentru aniversarea casatoriei!!

Noi avem deja aproape 13, asa ca voi sunteti un cuplu tinar in toata regula!

Mada aici anul trecut ma tot indemnau sa-mi pun inel contraceptiv numit NuvaRing. Tocmai am gasit pe net un calcul al costurilor metodelor contraceptive anual si se pare ca cel mai ieftin este steriletul clasic, dar nu acela cu hormoni gen Mirena.(Acum inteleg de ce majoritatea suedezelor - dupa cum reiese tot din statsitici- prefera steriletul.LOL)

Nici eu nu doresc "corp strain", dar nici tablete sau orice alte metode de contraceptie HORMONALA. Asa ca solutia mea ramine preze si dispozitivul gen ClearBlue Fertility Monitor, care spre rusinea mea, il folosesc nu numai la conceptie, dar si la contraceptie...

Annababy scoaterea firelor nu m-a durut deloc.Cel mult e o senzatie de foarte fina piscatura.Aici mi-au scos la 6 zile dupa operatie.

Boti eu o iau in brate si o dragalesc, dar asta daca e in timpul zilei treaza.Cind e vorba sa se intimple noaptea, o iau linga mine s-o adorm si daca nu, o tin aproape cit mai lipita de mine.Noi avem playmat si este bun, dar cind incep ei sa se intoarca si sa se rostogoleasca bineinteles ca nu va sta mult in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Bujo nu imi vine sa cred!!
Nici nu am cuvinte sa mai spun ceva!!

37+

Mergi la inceput