Viata in Germania (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Alina,si eu ma gandeam sa ne luam bilete la meci,dar nu stiu in care parte sta galeria Stelei?
Noi am mai fost si in Elvetia,la Romania-Franta,dar nu am avut bilet la galeria romanilor si mi-a parut tare rau ca acolo e atmosfera mai faina.
Voi de unde ati luat biletele si in ce zona?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Am un prieten bun care vine din Bucuresti pt meci, m-a intrebat daca vin si eu ca sa imi aduca bilete la peluza sa fiu in galerie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Alina,si eu ma gandeam sa ne luam bilete la meci,dar nu stiu in care parte sta galeria Stelei?
Noi am mai fost si in Elvetia,la Romania-Franta,dar nu am avut bilet la galeria romanilor si mi-a parut tare rau ca acolo e atmosfera mai faina.
Voi de unde ati luat biletele si in ce zona?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Am un prieten bun care vine din Bucuresti pt meci, m-a intrebat daca vin si eu ca sa imi aduca bilete la peluza sa fiu in galerie

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Monica,
Pai hai la meci!
Daca stiam,iti ziceam sa ne ia si noua bilete in galerie.
Ei na,eu o sa fac galerie acolo unde sunt,daca imi mai gasesc si un fular cu Steaua sunt mai mult decit ok .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daconst, pe Allianz Arena, oaspetii stau, de regula, la peluza din stanga.Mai exact blocurile 345,346,347.Cel putin asa mi s-a spus la sediul clubului FC Bayern, de unde am luat biletele.Noi ne-am luat locuri in apropiere si o sa mergem cu steagul Romaniei.Asa suntem siguri ca nu luam vreo bricheta in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetelor!
Stiti cumva de unde sa cumpar si eu un dvd cu alba ca zapada si cei 7 pitici titrat in romana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Alina,tumpi,
multumesc frumos.Pana la urma am folosit Hausnatron si a fost ok.Insa am dat chix cu prajitura(umplutura de fapt) fiindca rahatul(ala grecesc de la Lidl)a fost groaznic si nu l-am putut nici macar taia

denisa,
eu dvd-uri cu titrare si dublare in romana am numai luate din Ro(mi-a adus/trimis sora mea).Eventual cauta pe site-uri romanesti(z.B.la Diverta)si roaga pe cineva sa-ti trimita.Aici n-am gasit cu titrare in romana,dar poti sa te uiti pe la Müller,poate ai noroc:)Sau mai poti cauta si pe amazon .de

Apropo de dvd-uri,fi-miu e mare fan Kleine Einsteins( e si pe Premiere Playhouse Disney serialul,dar si pe dvd).E f educativ ,se plimba pustii aia prin toata lumea,fiecare episod are Kunst si muzica simfonica,tare dragut.Il recomand pana in 5 ani.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,imi cer scuze,ca dau buzna peste voi,dar disperarea te impinge sa faci multe lucruri,mai ales cand este vb de sanatatea copilului tau,asa ca,va rog din suflet,cititi aici despre noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
si daca vreti si puteti,dati mai departe blogul lui mihaita!
cu cat ne vede mai multa lume,cu atat mai bine,si poate fiecare din putinul lui,ne da si noua 1 euro...dupa cum se stie,putin cu putin se aduna marea!
va multumesc din suflet,ca aveti rabdare sa ne cititi,si poate sa ne si ajutati!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hei, scolaritele de cls. I, cum fu? La noi a fost bine, azi am vazut si sala de clasa, diseara avem sedinta cu parintii. Andra sta in ultima banca, nu stiu daca e bine sau nu dar banuiesc ca se mai schimba...nu? Ea nu e foarte inalta si ma gandesc ca s-or gasi altii mai marutzi asa, ca sa vada mai bine la tabla. Ieri a avut si tema pt acasa! Tananaaaa, jetzt wird's ernst

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Hei, scolaritele de cls. I, cum fu? La noi a fost bine, azi am vazut si sala de clasa, diseara avem sedinta cu parintii. Andra sta in ultima banca, nu stiu daca e bine sau nu dar banuiesc ca se mai schimba...nu? Ea nu e foarte inalta si ma gandesc ca s-or gasi altii mai marutzi asa, ca sa vada mai bine la tabla. Ieri a avut si tema pt acasa! Tananaaaa, jetzt wird's ernst

cristina
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Cristina ,pai fu bine.Parintii chiar foarte emotionati,elevii mai putin,preocupati mai mult de ghiozdane si Schultütte .Eu am mai povestit putin la un subiect stai ca-l caut si pun link.
Sa stii ca si Anna si Marie stau in ultima banca de la geam,pur si simplu era singura libera de 2 locuri cind am intrat noi in clasa dar nu-i bai,ele zic ca vad bine la tabla.Eu zic ca se mai schimba pe parcurs.In clasa am vazut ca ele is cam la medie,exista si copii care au implinit curind 7 dar si care vor implini 6 .
Da,si la noi au avut tema si au si pe miine .In seara asta sedinta cu parintii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua germanute,

Stie cineva pe ce program va fi diseara meciul Steaua-Bayern?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Monica ,am citit aici si Cristina_C a spus ca se da aici pe Sat 1 si in Ro pe ProTV.

Hai Steaua!

Alina

Mergi la inceput