Fotbal - UEFA Champions League
Diseara joaca Steaua! Asa ca... Haide Steaua! Ce ziceti, avem sanse?
Aici se transmite meciul pe Sat 1, am inteles ca in Romania va fi pe protv. Cine se mai uita?
Am gasit si asta: http://www.statisticifotbal.ro/
Raspunsuri
Alina spune:
Cristina ,noi ne uitam si normal,eu tin cu Steaua.
Sotul nu stiu cu cine tine,el zice ca e ca mine,stelist .
Eu,in mod normal,in Bundesliga sunt cu FC Bayern dar nu acum.
Sotul imi zicea ca multi ii zic lui Becali,"Betzali"pt ca aici c se citeste tz .Betzalen inseamna in germana a plati,si cum tot era Becali cu valizele de bani,i se potriveste perfect.
Eu zic ca avem sanse.Imi doresc si sper la cel putin un egal.Ar fi taaare frumos dupa victoria clujenilor.Si apararea lui Bayern nu-i chiar in forma asa ca Hai Steaua!
Alina
Claudelu spune:
va invitam sa urmariti meciul alaturi de noi la clubul stelistilor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
zuzunaki spune:
Cristina,daca vrei,modifica si tu titlul subiectului,ceva de genul"Forbal:Champions League & Uefa" ca e pacat sa nu discutam si aici despre toate echipele care participa in CL si Uefa anul asta.Mai ales ca jucam impotriva a doua echipe nemtesti!:)
Alinace tare!Auzi,Betzali
CFR -ul au fost chiar fantastici aseara,am vazut meciul.
Sa speram ca si Steaua face azi macar o juma'de surpriza!Tin pumnii!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzunaki Cristina,daca vrei,modifica si tu titlul subiectului,ceva de genul"Forbal:Champions League & Uefa" ca e pacat sa nu discutam si aici despre toate echipele care participa in CL si Uefa anul asta.Mai ales ca jucam impotriva a doua echipe nemtesti!:) |
Sunt chiar trei echipe nemtesti: FC Bayern, Hamburger SV si Wolfsburg. Asa ca azi avem iar treaba.
anangel_lexi spune:
Sotul meu zice ca golul Stelei a fost perfect valabil si ca arbitrul a tinut pe fata cu nemtii. Eu care nu ma pricep deloc la chestiile astea "tehnice" spun si eu ce zice el.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Alina spune:
Of,of,ce ghinion aseara!Echitabil era 1-1...2 bare si un gol valabil(discutabil dupa altii)...
In fine,nu-i totul pierdut!
Alina