Stelisti si steliste (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina spune:
A jucat tare bine Cfr-ul,tot meciul!BRAVO!
Hai Steaua!Sper sa joace la fel de bine!
Alina
Claudelu spune:
ioi inca de la prima ora m-am certat cu un dinamovist...doamne ce destepti sunt ei Daca esti femeie nu inseamna ca nu ai habar de fotbal...ioiiiiiiiiii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
Cristina_C spune:
Claudelu, gata, scriu aici! Nu stiam de subiect, poate ma treceti si pe lista.
Azi dimineata astia de la un post de radio de aici (Arabella) au vorbit de Gigi si i-au zis prima data "Jiji",apoi nu l-au prezentat intr-o lumina prea favorabila. E adevarat ce-au spus, dar nu prea mi-a picat bine. Ma rog, asta este, acum sa speram ca baietii sa iasa victoriosi in meciul din seara asta.
HAI STEAUA!
Claudelu spune:
FORTZA STEAUA! FORTZA STEAUA!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
Claudelu spune:
DEZAMAGITORRRRRRRRR
Alina spune:
Of,of,cam ghinionisti si de data asta .
Putea sa fie cel putin 1-0.
Mi-a placut jocul Stelei in sensul ca au fost mai curajosi,nu s-au lasat obositi nici pe final si cu ceva noroc,puteau cistiga...
Oricum pe mine nu m-au impresionat italienii,Mutu la fel de arogant cum mi l-am inchipuit .
Alina