Stelisti si steliste (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Durere mare si in seara asta. Steaua tocmai a luat 3 goluri de la FC Bayern si mai sunt inca 20 de minute .

Mergi la inceput

S-a terminat asa, cu 3-0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, ce rau imi pare! Dar nemtii i-au cam calarit de la bun inceput... Pacat!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Am fost la meci.Pacat ca nu am putut sa ma bucur de nici un gol al Stelei care a jucat foarte slab .
Am citit azi in ziare,nemtii sunt laudati ca au jucat bine si au evoluat in fiecare meci,se vad deja ff departe in Liga Campionilor.Eu cred ca merg prea departe,nu au jucat ei atit de bine(au ratat mult in prima repriza)ci au intilnit o Steaua slaba .

Atomsfera pe stadion a fost f frumoasa,am stat intr-o zona unde suporterii erau amestecati,stelisti si bavarezi,foarte pasnici si veseli.Ai nostri s-au cam pleostit spre final,aveam si de ce..Foarte tare ma enervau baietii din fata mea,rideau zgomots de orice gafa a stelistilor si au cam fost destule dar cel mai tare ma enerva un grup de suporteri romani(nu stiu daca erau din tara sau de-aici,vorbeau romaneste)care tineau cu Bayern si numai ce-i auzeam"Baga,ma,tu Ribery o torpila sa-i linistesti pe stelisti".La marcarea golurilor a fost delir pe stadion.Am avut bilete pe la mijloc in spatele portii Stelei din prima repriza,ceva mai in dreapta si sus au fost tortele alea aprinse si ma tot mir cum au intrat cu ele pe stadion pt ca pe noi ne-au controlat f riguros.
A fost ger dar am fost bine echipati insa m-am mirat sa vad spectatori cu paturi si chiar dune la purtator .

In U-bahn am nimerit in galeria Stelei si am murit de ris de cintecele lor impotriva Rapidului,lui Dinamo si a lui Jiji.Se cinta tare,cu suflet dar oamenii pareau pasnici,chiar unul mi-a zis ca daca nimerim pe stadion in mijlocul galeriei Stelei sa nu ne speriem,nu iese cu scandal sau brichete in cap .

Una peste alta,e faina viata de suporter

Am ajuns acasa dupa miezul noptii si stiind rezultatul de la Florenta(era afisat din cind in cind pe ecranul de pe Allianz Arena)am inceput iarasi sa visez la meciu'din 10 dec cind poate,in ceasul al 12-lea,Steaua va juca si isi va lua revansa calificindu-se in primavara cupei UEFA.Nah,dragi suporteri si suporterite,ce credeti,visez aiurea?

Alina

Mergi la inceput

Pana aici ne-a fost http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-5240220-steaua-fiorentina-0-1-ros-albastrii-eliminati-chinul-terminat-ghencea.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

din pacate chinurile continua...iar Liga Campionilor e cam departe deocamdata.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

din pacate jocul Stelei lasa de dorit... am fost la meciul de la Brasov unde nu au aratat nimic... cu Poli Iasi, am avut noroc ca nu ne-au egalat aia..

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iote aici http://good-times.webshots.com/photo/2309673850101626593oUtyWj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput