Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Michelle, iubita , plang alaturi de tine de cand a scris Pepsi mesajul acela, pur si simplu plang si nu ma pot opri. Sunt alaturi de tine, stiu ca nu conteaza, dar esti in toate gandurile mele. As vrea sa -ti pot lua din durere, asa vrea sa treaca zilele repede.
Doamne, inca nu-mi vine sa cred ce grea incercare ti-a fost trimisa din nou.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
irinabobe spune:
Michelle chiar nu stiu cum vei putea face fata. din pacate... nu poti schimba nimic desi e atat de nedrept. ai iesit din spital? ti s-a dat vreo explicatie de ce s-a intamplat din nou?
mcrissa spune:
Michelle sunt muta in fata durerii tale.Ma rog la Dumnezeu sa va tina tari, sa va aiba in paza si sa-si aplece privirea asupra voastra.parca nu cred, parca e un vis urat.astept sa ma trezesc si sa vad ca nu e adevarat.Ma gasesti pe messenger oricand ca sa vorbim, stiu ca acum iti e greu, dar e bine sa plangi, sa te descarci.
Doamne te rog sa ai grija de un suflet indurerat, scumpa noastra Mihaela!
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle81 Doamne,cat de tare doare!!!!!!!!!!!!Ma innec in lacrimi si nu pot intelege DE CE?????????Pana cand??Nu mi s-au uscat lacrimile dupa fetita noastra scumpa iar acum,acum din nou...este inuman sa traiesc cu o asemenea durere,nu este posibil!De ce ne-a fost luat si baietelul???Cum sa rezist,este prea mult!!!!Nu va pot spune ce simt pt ca v.ati ingrozi.Atata durere,o Doamne cum sa fac fata??????????????Ma doare atat de tare!!Nu pot vorbi despre ce s-a intamplat,aceasta putere nu o am...nu pot decat sa va spun ca sufletul meu este atat de gol acum si vindecare nu vad sa fie posibila vreodata pt ca durerea este atat de mare,plang in hohote,DE CE DOAMNE DE CE??????????????????? DURERE FARA SFARSIT |
Michelle imi pare enorm de rau.
Nu indraznesc sa spun ... daca as fi in locul tau as face asta....dar incer sa gasesc o parte cat de mica de care sa te poti agata.
In viata asta am inteles ca din toate lucrurile rele care ni se intampla e bine sa gasim si o parte pozitiva.
Oricat m-as stradui nu pot sa gasesc decat un gand:
As pleca undeva departe fara lucruri si oameni cunoscuti... eu,sotul si gandurile noastre. Din pacate, durerea nu e posibil sa o lasi deoparte..darlucrurile pline de semnificatii da!
Apoi as incerca sa fac demersuri pentru ADOPTIE dupa care as lasa soarta sa hotarasca in privinta aducerii pe lume a unui copilas sanatos
Alinuk,
Teo si perlutza mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
jojo_miha spune:
Michelle plingi iubita,ca asta te va ajuta,scoate toata durerea din tine si sa stai cu sotul tau,numai voi stiti ce este in sufletele voastre.Stiu cat este de greu si ca nici o vorba nu te poate alina,nimeni nu-ti poate lua durerea.Suntem alaturi de tine.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
Alé spune:
Michelle, nu stiu ce sa-ti spun. Ma inclin in fata durerii tale. Desi am trecut prin asta tot de doua ori, nu stiu ce as putea spune sa te alin.... Nici macar nu sunt sigura ca e bine sa incercam sa-ti alinam durerea.
Te imbratisez cu drag si ma gindesc la tine.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
L5845 spune:
Sunt si eu alaturi de tine Michelle...nu inteleg de ce soarta a fost asa de cruda cu voi....sper sa-ti gasesti alinarea si poate un raspuns...
...si intr-o buna zi, sa vina din nou soarele in casa voastra. Nu renunta la vise!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
Doamne,nu stiu cum sa faci fata, e prea mult, e ingrozitor,prea multe incercari, prea muklta suferinta,ma depaseste totul. nu gasesc niciun cuvant de alinare, parca-s proasta. nu stiu ce e in sufletul tau, scumpa Michelle,dar imi imaginez ca toate cuvintele sunt de prisos... trimit o imbratisare si o rugaciune
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
Liana30 spune:
DE CE????intrebare la care nu vom avea raspuns niciodataaaaaaaaa!!!e crunt!!! e dureros!!!eeeeeeeee...eeeeee!!!!!!mama ei de viata!!!!!
eu nu pot decat sa te imbratisez.....multa putere iubita!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Pepsi spune:
michelle, te string tare in brate iubito, mamica de 4 ingerasi, sint alaturi de tine si voi fi intotdeauna si-mi pare atit de rau..........atit de rau.....te pup tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David