Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Mirelus, Roxanico, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi, e cel mai important lucru. pupici si voua, mamicilor, si recuperare usoara.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mi-e foarte greu sa cred, aproape imposibil, ce s-a intimplat cu baietelul lui Michelle. Pentru asemenea durere nu exista cuvinte de regret. Doar lacrimi si imbratisari...
In momentele acestea nu pot sa-mi exprim coerent sentimentele fiindca nu am cum sa inteleg sensul unei noi incercari cumplite prin care trebuie sa treaca acesti parinti.
Michelle, iti suntem alaturi mereu si ne pentru voi si ingerasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sunt chiar mahnita rau.....nu o spun doar de dragul de a spune.....dar sunt atat de mahnita ca-mi sta plansul in gat. Mintea mea parca refuza sa creada ca e chiar adevarat ce i s-a intamplat lui MICHELLE.As vrea draga MICHELLE sa fiu acolo cu tine, sa te imbratisez si sa te incurajez, sa-ti ofer umarul pentru a plange. A fost bucurie mare la mine in casa cand am aflat ca erai gravida. Ii vorbeam sotului de tine incontinuu. Ca Sf.Stelian a facut minunea.....Acum nu reusesc sa-mi imaginez cum vei trece de acest hop la care D-zeu te pune la incercare. Sper sa te aiba totusi in paza Lui si sa nu te paraseasca tocmai acum cand ai atata nevoie de El. MICHELLE offf MICHELLE......

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cuvintele nu mai au loc…lacrimile isi pun amprenta.

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png
http://community.webshots.com/user/Ninia8120Poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Sfanta Fecioara Maria, ocrotitoarea familiei si a copiilor, sa va tina in brate si sa va aline durerea tie si sotului, draga Michelle, sa va dea multa putere si speranta, sa puteti depasi aceasta grea incercare la care v-a supus viata. Suntem alaturi de tine .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

nu e corect, niciodata viata n-a fost corecta, am vazut acum o fetita superba de 2-3 sapt ca fusese abandonata...un copil frumos. sunt foarte trista de soarta cruda... nu-mi pot imagina ce e in sufletul lui Michelle.
zilele trecute sotul meu mi-a spus ca nu mai are curaj sa mai facem un copil. si ii dau dreptate.
va pup, dragelor.

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

am pus cateva poze la poze noi

Poze noi cu bebe

(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Michelle, daca ne citesti, suntem cu toate gandurile alaturi de voi !
Doamne-Doamne sa va dea putere sa mergeti inainte.

Mai stiti ceva de Blueeyes si bb mic ??? E totul ok ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle........nu pot sa cred,imi pare foarte foarte rau......nu am cuvinte....am ramas muta in fata durerii tale!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Doamne,cat de tare doare!!!!!!!!!!!!Ma innec in lacrimi si nu pot intelege DE CE?????????Pana cand??Nu mi s-au uscat lacrimile dupa fetita noastra scumpa iar acum,acum din nou...este inuman sa traiesc cu o asemenea durere,nu este posibil!De ce ne-a fost luat si baietelul???Cum sa rezist,este prea mult!!!!Nu va pot spune ce simt pt ca v.ati ingrozi.Atata durere,o Doamne cum sa fac fata??????????????Ma doare atat de tare!!Nu pot vorbi despre ce s-a intamplat,aceasta putere nu o am...nu pot decat sa va spun ca sufletul meu este atat de gol acum si vindecare nu vad sa fie posibila vreodata pt ca durerea este atat de mare,plang in hohote,DE CE DOAMNE DE CE???????????????????

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput