Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 16
remaliss spune:
Sunt cutremurata!Mi-a scris Michelle pe mobil, " baietelul nostru este ingeras,l-am nascut sambata dimineata la 6 dupa o noapte de contractii. Nu mai pot!de ce?"
ce sa-i spun? Plang si eu si n-am cuvinte!De ce inca o data? de ce???????????????????Doamne,nu o lasa pe fata asta minunata, indura-te de ea, TE ROG DIN SUFLET!!!!!
Alina, o mamica fericita!!
remaliss spune:
Strig cu disperare la Cer si sper ca Dumnezeu sa m-auda!
Te rog, Doamne, ai mila de fiinta ei, ingrijeste-te de sufletul ei ravasit si inecat in durere! Poate nu va avea niciodata niciun raspuns la ceea ce i se intampla, dar te rog din suflet fa o minune ca aceasta fata sa nu mai sufere, sa nu mai fie atat de greu incercata! Te implor, Doamne!!!
Te iubim, draga mea!!!
irinabobe spune:
Mirela nastere usoara si sa fiti amandoi sanatosi!
As vrea sa iti facem mai multa galerie dar recunosc ca si pe mine m-a dat peste cap rau ceea ce i s-a intamplat lui Michelle din nou.
L5845 spune:
Michelle plang si nu-mi vine sa cred...refuz gandul ca din nou te-ncearca Dumnezeu....DE CE?????? Nu-i drept ce s-a intamplat
....nu din nou.....
![]()
....suntem alaturi de tine. Multa putere, draga mea!!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
remaliss spune:
Mirela, Roxana

Sa aveti fiecare o nastere usoara si copilasi sanatosi!Asta e cel mai important!
L5845 spune:

Hai MIRELA, nastere usoaraaa si mult laptic la bebic!
HAI
YANNIS!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
danangie spune:
Cum??? Nu pot sa cred. Va jur nu pot sa cred!! Refuz sa cred!! Off, D-ne oare cum o mai iesi din asta Michelle? D-ne Michelle cuvintele sunt de prisos...de fapt, nu pot exprima in cuvinte ce simt eu acum!Nu pot sa cred.....

ALESSIO
comoara meaS-a mai nascut o stea: ALESSIO!
mav spune:
...Si pt mine este un soc imens... Depaseste cu mult puterea mea de intelegere si acceptare... E... absolut... de neimaginat... ...Daca mesajul n-ar fi venit de la Flavia... mi-ar fi fost mai usor sa cred ca-i cea mai proasta gluma posibila....
Nici nu stiu ce as putea sa mai spun... ![]()
![]()
![]()
Imi pare ATAT DE RAU........
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
off fetelor nu pot sa cred michelle
imi pare rau sa iti dea Dumnezeu putere si tie si sotului tau 
blueyess asteptam vesti 
26+
Dimitrie
Teo2rina spune:
Draga mea Michelle,e de neimaginat,nu stiu ce sa spun, Doamne, de ce? las-o, Doamne, uit-o cu necazurile... ce destin crunt. nu stiu ce sa spun, parca m-a lovit ceva. imi pare atat de rau...
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA