Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, stie cineva ceva de Mirelus? A anuntat pe cineva daca a nascut?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Michelle
Mai multe nu pot zice!!!

Mi-e sufletul atat de greu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Intrasem sa va zic ca am citit la subiectul Dr Nayel ca draga noastra Mirelush a nascut ieri si e bine!
Alte detalii n-am!

pupicei tuturor!

Bun venit pe lume pui mic Yannis Robert! Sa fii sanatos, norocos, destept si cuminte !
Mirelush...felicitari mamico!!! Refacere usoara si mult laptic pentru bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Michelle - sunt alaturi de tine ... sa dea DD sa treci cu bine si peste acest hop.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Michelle draga mea, te imbratisez, ma gandesc la tine si ma rog sa iti dea Dumnezeu putere sa rezisti. E o nedreptate cumplitata, imi pare atat rau...nu mai inteleg nimic

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Michelle, intru aici pentru ca presupun ca iti e mai usor sa citesti aici. Vreau doar sa iti spun ca suntem alaturi de tine, ca te asteptam oricand vei dori sa vorbesti, sa te descarci. E cumplit de nedrept! Ai fost reperul meu tot parcursul asta de sarcina, te asteptam mereu cu vesti.
Insista pentru investigatii amanuntite. Undeva trebuie sa fie un raspuns.
Mii de imbratisari!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200518+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

O, Doamne, Michelle, acum am aflat!
Nu pot sa ma opresc din plans si tremur toata!!! Oare nu mai e nimic drept pe lumea asta!!!????? Eram atit de fericita pentru tine...De ce a trebit sa treci din nou printr-un asemenea cosmar!!!????? Off, Doamne, oare cum ai sa-ti revii? Nu stiu, in momentul acesta nu stiu ce sa-ti spun, nu mai pot gandi limpede, nu stiu cum sa te ajut, e cumplit!!!!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti!!! Eu nu mai gasesc nici o logica, viata e o mare porcarie!!!! Ne loveste atunci cand credem ca avem totul, ne pregatim de fericire si ne alegem cu DURERE!!!! Imi pare tare rau, o sa incerc sa-ti scriu maine mai mult pe mail, acum efectiv nu reusesc sa-mi gasesc cuvintele! Te imbratisez si incearca sa nu cazi de tot, trebuie sa gasesti macar un strop de putere! Plangi, dar fa-o alaturi de sotul tau. Plangeti impreuna, tineti-va in brate, nu te izola, ai nevoie sa cineva alaturi care sa te ajute. Imi pare tare rau, nu vreau sa-ti spun ceva care sa te raneasca si mai tare, dar e NEDREPT SI CUMPLIT!!!!! Oare chiar exista Dumnezeu????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Michelle stiu ca acum cuvintele sunt de prisos. De cand am aflat numai la tine ma gandesc si imi pare atat de rau ptrce ti s-a intamplat.... Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva eu sunt alaturi de tine si poti sa imi scri pe messenger.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mirelus sa-ti traisca flacaul!refacere cat mai usoara si laptic bun pentru bebic!
Bun venit pe lume Yannis Robert! Sa fii sanatos, norocos, destept si sa ai noroc in viata !

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput