Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici!
Sar’na, fetelor, pt raspunsurile in leg cu diversificarea Am cumparat azi piept de curcan si maine ii fierb in supica. Am niste emotiii
Ven m-a palit curiozitatea si am vazut si eu una bucata mamica super faina Cum, pana mea, ai burta aia asa supla??? Eu muncesc pe branci la sala si nik Am o febra musculara de ma dor toate cele, daaar eu nu vad mari schimbari Felicitari! Aaaa si mi-a placut si vacanta ta ca sa nu mai zic de cei doi nazdravani
Doamne, iepuruta, ce ingeras de fetita buclata ai acolo Ce simpatica e cum sta ea dreapta cand sa o bage in cristelnita Cand vad ce copii zulufosi aveti ma apuca toate alea…vreau si eu, ca pe Thea mea multi o confunda cu un baietel si mor de ciuda!!!
Stancutza ai fost deja la ctrl? Sau ai programarea de acum incolo? Exact asa am si eu dureri! Asa am avut si du[pa nasterea trecuta si nu mi-au trecut decat tarziu tare, dar nici acum nush de la ce! Abia astept sa-mi spui ce-i si cum (nu cred ca-i de la surplus de greutate, ca in sarcina nu ma durea nik, doar acu’ si am aproape ca inainte).
Anandrei sa speram ca-I ok David pufosul. Cum ti-au spus si fetele, sa-l supraveghezi sa vezi cum se manifesta de acum incolo. Eu cred ca a fost doar o sperietura!
Am citit si eu despre Silviu Sa fereasca Dumnezeu toti copilasii de asa nenorociri! Maine voi merge si eu sa donez (oare nu pot face sa trimit bani direct de pe net?).

Tot nu m-am hotarat ce masa pt mancat sa-I iau Theei! Asa greu mi se pareee! As vrea sa fie cu mai multe pozitii de inclinare, dar sa se si poata transforma in masa cu scaun, pt mai incolo. Atzi vazut asa ceva? Sau doar separate (adica modele diferite)?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anandrei ce fel de iaurtel ii dai lui David?
Thea a papat piersica, mar, pepene galben/rosu, caisa, piure de legume (morcov 2-3 buc, dovlecel ½ buc – sunt mici - si cartof 1 buc) si de maine vreau sa bag si piept de curcan. Cum il maruntesc? Tot la mixer sau il tai fasii mici, mici? Am niste emotiii!
Lala am lesinat de ras la faza cu “manechinuita”. Cred ca n-o mai angajeaza nimeni la cat de impleticita e, saraca
In legatura cu laptele, eu am trecut de la Topfer 1 la Topfer 2 intr-o singura zi, adica brusc si nu a fost nicio problema.
Roxana ii dai Adelei doar zeama de la morcovul fiert sau zdrobesti si un pic de morcov? Thea nu vrea nici ea nici apa si nici ceai. Si a mea transpira in talpite si-n palmute mai ales cand papa san; e lipsa de calciu, ca dr ei mi-a spus ca probabil face efort la supt?
Cynthia ce cantitati faci la branzica (adica la cat lapte pui alea 2 pic de lamaie?)? I-as face si eu branzica dar nush nici de care lapte sa folosesc.
LauraD ce m-ai distrat cu saracutul Dimitris! El astepta sa vina rasul de sa faca pipi pe el? Lasand rasul la o parte, multa sanatate!
Valeleeeu, cat e ceasul! Nu-s normala! Am fugiiit

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

unde a-ti disparut?
Sa ne laudam si noi:astazi am papat si fructele si legumele in scaunel si oul ne-a placut tare mult!!!
Noi pana acuma papam mancarea solida numai afara in carut(numai asa accepta Bibi),avem si castonele speciale pt afara si desi am am vazut multe mamici care procedeaza aza,am intalnit si mamici care spuneau ca e ceva rusinos...voi ce parere aveti?Sunt eu mai nesimtita?!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Felicitari bibi pentru papica in scaunel !!!!
cum adica? sunt mamici care rad de faptul ca alti copii mananca afara in carucior ????
lala, stai linistita puiule ca esti normala!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Fetelor, voi de unde ati cumparat umbrelutza pt carucior?

Ereena, pe tine te interesa parca; i-ai luat? de unde?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

roxanici, eu i-am gasit in cora. i-am luat bleu ca doar asa i-am gasit. de la berttoni.
nu mi se pare prea buna... sa nu ii iei de la berttoni ca este trasparenta... tot patrunde soarele prin ea....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ven

Hello!

Ne-am intors si noi din vacanta de la bulgari. A fost minunat, deja sunt depresiva, ca de cum am ajuns, la Bistrita s-a pus pe plouat si e asa o atmosfera bacoviana de-mi vine sa-mi tai venele Vreau inapoi la mare!!!
La mood-ul meu contribuie si copilul mic, care e extrem de intors pe dos. Stiti ca el a fost la ai mei cat am fost noi cu Markus la mare. A fost ok, n-au avut nici o treaba cu el, atat ca a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte in loc de 1 data
Buuuuun, ne-am intors ieri acasa, ei bine copilul meu e turbat. Numai urla, nu-i trebe nimic, nu doarme ca lumea, nu mananca ca lumea, ce mai, pe bune, imi vine sa plang de frustrare.....e un pachet de nervi, asa ceva n-am mai vazut. Nu inteleg unde e copilul cuminte de acum o sapt.......
Markus a fost extrem de cuminte la mare. Nici n-am stiut ca am avut copil cu noi. Puiu' mamii drag...el a ramas acum 2 sapt. la Intorsura, si ii duc dorul in fiecare clipa, iar pe teroristu' asta mic imi vine sa i-l trimit la maica-mea inapoi
Incarc acum niste poze, le gasiti la semnatura in albumul Albena 2008.

Va pup!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Bine v-ati intors !!!
Cat despre "urlat"... pai daca tie iti vine sa-ti tai venele si lui ii vine sa urle dupa atmosfera de vacanta de la bulgari...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena

eu vreau sa cumpar un alt carut ca m-am saturat sa fiu vanata peste tot de la carat amaratul asta de 12 kg pe scari ,sus jos de 2 ori pe zi . vreau ceva super usor,am vazut unul de la baby care de 4,8 kg............wow,ce tare imi doresc unul asa usor.are cineva baby care-geoby? nu prea imi inspira nimik marca asta

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Ereena, eu am acum unul geoby cu 3 roti.
sunt super multumita de el!
este extraordinar de usor de carat in brate dar si de manevrat .
Si caruciroul lui dimitris care era/este baby care "traieste" bine mersi de 5 ani... am asteptat sa se rupa, am sperat sa se rupa si nimic !
l-am dus la mama ca sa am si un carucior la ea cand merg in week-end si sa nu-mi mai incarc masina si cu el....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

si eu la o pe aici .. ma pregatesc sa ies cu bubu in parc. copilu asta iar ma maraie, fug in lume!!

monica pupici si tie si clarei!! bine ati revenit din concediu, sper sa v-ati distrat si pitika a fost cumintica!!! si sa stii ca ai inteles bine .. mama e buni de 2 ori caci si sora mea are un baietel. al ei este cu 2 luni jumate mai mare ca eva.

laurici carnita i-o dai tot la blendar. cat despre burta .. tell me about it .. zici ca sunt insarcinata in 5 luni .. nu scap de ea si pace .. bine nici nu ma chinui dar sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa revin la formele initiale .. care nici alea nu erau faine dar oricum ..

ana ufff .. ai venit si tu in clubul bebeilor cazaciosi. si eu am patit-o .. acum sunt cu ochii in patru. trebuie sa fim foarte atente de acum incolo ca ei sunt in continua miscara si frichineala.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Fetelor, voi de unde ati cumparat umbrelutza pt carucior?

Ereena, pe tine te interesa parca; i-ai luat? de unde?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

roxanici, eu i-am gasit in cora. i-am luat bleu ca doar asa i-am gasit. de la berttoni.
nu mi se pare prea buna... sa nu ii iei de la berttoni ca este trasparenta... tot patrunde soarele prin ea....

si Eleni - 05.02.2008

asta de la abc design este groasa. nu trece soarele. prin cea de la bertoni copila prieteni mele s-a bronzat.

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura bine ca mi-ai spus de carucior. daca nu ma lamuresc ce si cum cu cel de la miniblu caut unul geoby. cele chipolino care sunt fff ieftine la bulgari si dragute ,manevrabile tot ce vrei sunt toate peste 7 kg si nu mai vreau .

ramane pe luni bebelusheala?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

FETELOR SUNT DISPERATA! A cazut David din carucior!!! Nu i-am mai pus hamurile si cand am coborat cele 5 trepte de la bloc a cazut! L-am studiat pe toate partile si n-are nimic, dar eu sunt f speriata! Si nici n-am spus nimanui ca dupa-aia mi se face observatie si ii gaseste toata lumea diagnostice! Daca avea ceva l-as fi dus la dr, dar nici nu-l doare nimic cand il pipai. Nu stiu ce sa fac! Incaurajati-ma va rog!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

OFFFFF !!!!

Dar, nu s-a rostogolit pe alea 5 trepte... nu?!
Ai observat daca s-a lovit la caput?
A plans rau?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput