Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Mersi de raspuns Lala. Sunt panicata rau! Ma simt o mama idioata! Imi vine sa ma bat singura! El e ok, a plans dupa, dar cred ca mai mult de sperietura decat de durere propriu zis. Nu stiu cum sa explic, dar a cazut intr-o pozitie destul de safe, adica nu s-a lovit la cap, nici la spate. Cel putin asa am vazut eu. L-am tot studiat si pare sa n-aiba nimic, nici cand il iau in brate nu se vaita, are comportamentul lui obisnuit, e ok, dar eu ma simt groaznic! Bine, bazaie, dar stiu sigur ca e de la dinti ca toata ziua a fost asa. D-aia si iesisem afara ca sa se mai linisteasca.
Of, sper sa nu aibe nimic. Si eu am cazut in cap de pe masa cand eram mica si n-am patit nimic. Sper sa fie si el bine si sa nu apara pe viitor ceva.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Am inteles.
Inseamna ca totul este in regula si nu s-a lovit rau.
Asta este... vorba lui lala si grati... toate trecem prin asa ceva...

multi lui davidosu' pufosu' !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Anandrei ce fel de iaurtel ii dai lui David?
Thea a papat piersica, mar, pepene galben/rosu, caisa, piure de legume (morcov 2-3 buc, dovlecel ˝ buc – sunt mici - si cartof 1 buc) si de maine vreau sa bag si piept de curcan. Cum il maruntesc? Tot la mixer sau il tai fasii mici, mici? Am niste emotiii!
Lala am lesinat de ras la faza cu “manechinuita”. Cred ca n-o mai angajeaza nimeni la cat de impleticita e, saraca
In legatura cu laptele, eu am trecut de la Topfer 1 la Topfer 2 intr-o singura zi, adica brusc si nu a fost nicio problema.
Roxana ii dai Adelei doar zeama de la morcovul fiert sau zdrobesti si un pic de morcov? Thea nu vrea nici ea nici apa si nici ceai. Si a mea transpira in talpite si-n palmute mai ales cand papa san; e lipsa de calciu, ca dr ei mi-a spus ca probabil face efort la supt?
Cynthia ce cantitati faci la branzica (adica la cat lapte pui alea 2 pic de lamaie?)? I-as face si eu branzica dar nush nici de care lapte sa folosesc.
LauraD ce m-ai distrat cu saracutul Dimitris! El astepta sa vina rasul de sa faca pipi pe el? Lasand rasul la o parte, multa sanatate!
Valeleeeu, cat e ceasul! Nu-s normala! Am fugiiit

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

multumesc mult pentru urarea de sanatate !!!
multi-multi frumoasei theuta1
Si, nu fii suparata ca tot foarte frumoasa este chiar daca este chelioasa... ca si a mea este chelioasa si, vorba ta..., cum nu are nici cercei inca...poate fi usor confundata cu un baietel

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neata!

Sunt o nesimtita, ca nu am intrat sa mai zic nimic, desi stau toata ziua... Sunt la mama si inca nu m-am apucat de invatat. Am intrat sa va salut, o sa imi bag si eu net la mine in camera saptamana viitoare, ca e tare incomod sa nu ai calculatorul tau, dom'le!

Conrad e mai bine, tot ca un tantar mananca, dar am reusit sa ne triplam la 6 luni, yuppy! E bazait si marait ca o sa ii iasa si lui un dintisor, poate doi, nu stiu unde, dar doc. asa a spus, se repede la tot ce vede si face ca un catelus, are febra seara... Ce sa mai...

In rest, ne rotogolim, am papat carnita de pui la indicatia medicului, maine o sa bagam si niste piure de fructe cu cereale ca mami o sa fie bye bye! Plec la Artmania sa ma rockeresc, abia astept!

Va salut si va pup pe toate cu drag!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena

laura bine ca mi-ai spus de carucior. daca nu ma lamuresc ce si cum cu cel de la miniblu caut unul geoby. cele chipolino care sunt fff ieftine la bulgari si dragute ,manevrabile tot ce vrei sunt toate peste 7 kg si nu mai vreau .

ramane pe luni bebelusheala?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

pai eu asa zic!!!
de abia astept sa se faca ziua de luni sa ne vedem1
daca mai ai rabdare putin, vei vedea luni exact cum este caruciorul meu si te vei putea hotari in cunostiinta de cauza...

cum este viata dupa cateva zile fara "granuloamele" pe care credeai ca le ai...?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

(innebunesc cu netu' - imi dispar mesajele inainte sa le trimit)

Helene, Ereena, LauraD pt info cu umbrela - poate ajung la cora inainte sa se termine stocul

Ana, ici pt David acrobatul - sunt sigura ca nu-i nimik grav; nu-ti mai face procese de constiinta!

LauraI, ii pasez si putin morcov, in suc, dar se lasa la fundu' bibe si tot zeama chioara o bea - da' ii place!

Mi-a zis dr sa-i cumpar ceai - i-am luat de la hipp 'ceai pt copii 6 plante' da' am vazut ca are zahar si dextroza.

Helene (pe tine te-am retinut ca-i dai bubulinei Eva) tu de care ii dai? stiu c-ai mai zis, dar la mine, se pare ca incepe sa se manifeste scleroza .

Am citit povestea lui Siviu - si am dat apa la soareci, bineinteles.
Fac tot posibilul sa depun ceva.

Ven aratati de milioane; se vede ca v-a priit vacanta.

Si acum cireasa: am fost la dr Marcu aseara; concluzia: analizele sunt bune - leucocitele pot fi pana la 100; sunt 25; asta imi statea mie pe creier - practic, in acest moment este vindecata; mi-a recomandat la primul semn de febra (>38) sa-i recoltez pipi.
In rest lunar repet sumarul si urocultura.

(se pare ca si analizele - ultimele - de gr alexandrescu au fost ok)

Deci acum, este in regula buburuza mea iubita !!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LauraD, dar copilul mic n-a fost la mare, ci la munte, la Intorsura-Buzaului, la ai mei.
LauraI, cred ca e chestie de mostenire genetica cu burta. N-am facut nici o vergetura, nimic, in nici una din sarcini, iar la prima m-am ingrasat 20 kg, deci sanse aveam La o luna dupa nastere, acuma, aratam de parca n-am avut burta in veci.....eh, dar am eu alti pitici pe creier, cu celulita de pe fund si sanii prea mici. Nah, fiecare cu ce-l doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui Ereena

laura bine ca mi-ai spus de carucior. daca nu ma lamuresc ce si cum cu cel de la miniblu caut unul geoby. cele chipolino care sunt fff ieftine la bulgari si dragute ,manevrabile tot ce vrei sunt toate peste 7 kg si nu mai vreau .

ramane pe luni bebelusheala?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

pai eu asa zic!!!
de abia astept sa se faca ziua de luni sa ne vedem1
daca mai ai rabdare putin, vei vedea luni exact cum este caruciorul meu si te vei putea hotari in cunostiinta de cauza...

cum este viata dupa cateva zile fara "granuloamele" pe care credeai ca le ai...?

si Eleni - 05.02.2008

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Neata!

Sunt o nesimtita, ca nu am intrat sa mai zic nimic, desi stau toata ziua... Sunt la mama si inca nu m-am apucat de invatat. Am intrat sa va salut, o sa imi bag si eu net la mine in camera saptamana viitoare, ca e tare incomod sa nu ai calculatorul tau, dom'le!

Conrad e mai bine, tot ca un tantar mananca, dar am reusit sa ne triplam la 6 luni, yuppy! E bazait si marait ca o sa ii iasa si lui un dintisor, poate doi, nu stiu unde, dar doc. asa a spus, se repede la tot ce vede si face ca un catelus, are febra seara... Ce sa mai...

In rest, ne rotogolim, am papat carnita de pui la indicatia medicului, maine o sa bagam si niste piure de fructe cu cereale ca mami o sa fie bye bye! Plec la Artmania sa ma rockeresc, abia astept!

Va salut si va pup pe toate cu drag!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

mitsule !!! Bine ai revnit !!!
Hai, ca-mi vine mie sa vin la ploiesti sa-ti bag eu cablu la tine in camera numai sa intri mai des p'aci...

LA MULTE-MULTE LUNITE SI ANI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI LUI CONRAD PENTRU IERI...!!!!

Sanatate multa si sa iasa dintisorii mai repede!

"Rockareala" placuta lui mami lui !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

tocmai ce-l adunai pe fi-miu de dupa pat ............de fapt nu a cazut ,dar l-am prins de picioare ca se prelingea.era cu capul in jos, jumatate se scursese din paT Si se juca cu mainile pe perete.daca nu ma duceam direct in cap venea

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Laura pun 250-300 ml de lapte milli 3.5 grasime pun si 2-3-picaturi de lamaie las la fiert pana se formeaza branzica, dupa care o las la scurs, iese super(reteta am vazut-o la o emisiune de copii de pa euforia).
Cat despre carnita o pun la mixer pun si o lingurita de ulei de masline plus legumele plus o ling de legume la bocanel ca sunt un pic sarate si Octi nu-mi mananca legumele nesarate.

Aaaa si eu i-am luat o data piept si era foarte inecacios si de atunci i-am luat pulpite.

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Anandrei ce fel de iaurtel ii dai lui David?
Thea a papat piersica, mar, pepene galben/rosu, caisa, piure de legume (morcov 2-3 buc, dovlecel ˝ buc – sunt mici - si cartof 1 buc) si de maine vreau sa bag si piept de curcan. Cum il maruntesc? Tot la mixer sau il tai fasii mici, mici? Am niste emotiii!
Lala am lesinat de ras la faza cu “manechinuita”. Cred ca n-o mai angajeaza nimeni la cat de impleticita e, saraca
In legatura cu laptele, eu am trecut de la Topfer 1 la Topfer 2 intr-o singura zi, adica brusc si nu a fost nicio problema.
Roxana ii dai Adelei doar zeama de la morcovul fiert sau zdrobesti si un pic de morcov? Thea nu vrea nici ea nici apa si nici ceai. Si a mea transpira in talpite si-n palmute mai ales cand papa san; e lipsa de calciu, ca dr ei mi-a spus ca probabil face efort la supt?
Cynthia ce cantitati faci la branzica (adica la cat lapte pui alea 2 pic de lamaie?)? I-as face si eu branzica dar nush nici de care lapte sa folosesc.
LauraD ce m-ai distrat cu saracutul Dimitris! El astepta sa vina rasul de sa faca pipi pe el? Lasand rasul la o parte, multa sanatate!
Valeleeeu, cat e ceasul! Nu-s normala! Am fugiiit

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput