*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 15
bebecris spune:
ziua buna fetelor!!!
bafta celor care merg la eco si analize!!!
mai am o saptamana si intru in concediu pt 2 saptamani....si mergem la MAAAREE!!!
cred ca bebe o sa iasa un mare fotbalist...il duce tati la steaua....ieri l-am simtit si eu mai sus sub buric...stateam cu mana pe burta si eram ff concentrata la film (prison break - seria 3)...cand brusc am simtit o lovitura in palma...ia uite fortosul!!!
aaa...lovituri in jos sunt zilnic....ma duc la pipi de zici ca am baut tone de apa!!!!efectiv simt cum se impinge in vezica mea....
dar il duc eu din nou la apa mare...la costinesti...sa vedeti ce bine se simte bebe!!!!
fetelor...nu va mai faceti atatea griji...este cea mai frumoasa perioada...nu o mai umbriti cu atatea ganduri!!!!
22+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Noi nu am luat nimic pt bebe. nici macar un body, ceva. Poate azi daca merg in mall o sa cumpar si eu ceva hainute. Luna viitoare o sa incep sa caut mobilierul si o sa-i pun tapet in camera si o sa vopsesc peretii in diverse culori.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Bafta Eli, sa nu ai emotii mari la ecografie si sa vii numai cu vesti bune!
Corina, felicitari pentru licenta!
VonHelen, va tin pumnii, sigur vor fi vesti bune!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
Olivia26 spune:

Elilov

VonHelen

Olivia
23+
DavidCuculetul mameiwww.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
LaLa_20 spune:
[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
Miky-ea spune:
Burtici,subscriu celor afirmate de Bebecris, perioada sarcinii este unica,are o frumusete aparte,tb sa incercam sa ignoram aspectele negative si sa ne bucuram de ea!Tb sa gandim pozitiv: bebelusii nostri vor fi bine si ne vom topi sub inocenta zambetului lor peste numai cateva luni!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
simona_1402 spune:
Buna fetelor,
acum am reusit si eu sa intru sa mai citesc cate ceva din urma.
Babyzapi, cutremuratoare poveste cu hepatita. In legatura cu cezariana. Nu este chiar asa de buna pe cum se spune. Nici nu luam in calcul neplacerile pe care le poate provoca mamei – de la cele mai grave – reactii nedorite la anestezie pana la cele mai “simple” – infectii, dureri de cap. Problema se pune pentru copil. Un copil scos in 5 min direct din burtica mamei va suferi un soc si exista riscuri de neadaptare la viata din afara uterului. Daca nu se poate naste normal (sunt o gramada de situatii care conduc la asa ceva), este recomandat sa se astepte intrarea in travaliu si nu programarea operatiei de cezariana, asa cum se practica la noi pe scara larga. Ruperea membranelor si contractiile vor stimula producerea de cortizon in corpul mamei, cortizon util bebelusului pentru plamani. De asemenea, miscarile de contractie ale uterului il pregatesc pe cel mic pentru miscarile de respiratie. Se spune ca un prematur nascut natural are de 3 ori mai multe sanse de supravietuire decat unul prin cezariana.
Daca iti doresti sa ai mai mult de un copil deja cicatricea de pe uter devine o problema. Sa nu va inchipuiti ca eu am asteptat 10 ani pana sa incerc sa mai fac unul. Pur si simplu nu am mai reusit sa pastrez sarcinile. Mai grav se pune problema in lunile mari, cand exista riscul ca uterul cicatriceal, nemaifiind atat de elastic, sa nu se mai dilate in ritmul in care creste copilul si se ajunge la nasteri premature. Sau, si mai grav, poate pur si simplu sa se desfaca vechea cicatrice atunci cand apar contractii sau in timp ce faci efort.
Daca nu este nevoie, nu optati pentru cezariana!!
Am o prietena care a refuzat cezariana la a doua nastere (prima prin cezariana) si totul a fost OK. Acum are doi copii mari si sanatosi.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+
babyzapi spune:
Hey burtici si viitoare mamici!
In exclusivitate am vestile de la ecografia scumpicii de Elilov
. Bebita Dimitrie este bine sanatos, foarte voinic si bine dezvoltat.

.
Mai multe detalii vi le da Eli cand ajunge acasica.
Esti o fata super dulce Elilov si foarte plina de viata. Si ce-mi place ca misca bebe Dimitrie cand ma vede
...o sa fie un mare Don Juan. Mi-a placut sa vad ca si sotul te sprijina foarte mult si impartasiti amandoi aceleasi stari. Acum chiar vreau sa facem o inatlnire cu toate fetele, o sa ne distram de minune.
Va pupic dulce pe toate
Babyzapi
fericita 21+ cu