*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
La mine se pare ca s-au intors greturile. Ieri am vomitat si vad ca nici azi nu mi-e mai bine.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
ChristinaB spune:
quote:
citat din mesajul lui BraveGirl
La mine se pare ca s-au intors greturile. Ieri am vomitat si vad ca nici azi nu mi-e mai bine.
==========
Corina20+
My baby
Albumul meu
oooo, Bravegirl, nu-mi spune!!! e posibil??? iti doresc sa fie o chestie trecatoare!
bafta!
babyzapi spune:
Neatza! acum am facut si eu ochisori. Mersi pt suc si croisssant Amalia si serviciu usor.
Criss, Otilia, Dandusa, WndyCtyGirl, Andreyutza 

Lorena distractie placuta la petrecere.
Lorellay eu nu am de gand sa muncesc prea mult, ca doar am un simplu job nu o mare cariera asa ca o sa intru in prenatal imediat ce va fi posibil, cred ca prin septembrie si abia astept.
![]()
Babyzapi
fericita 21+ cu 
babyzapi spune:
Elilov si VonHelen multa bafta la eco azi sa veniti cu vesti bune. Abia astept sa ne vedem Elilov
ChristinaB si mie mi se intampla destul de des sa se intareasca burtica fara sa ma doara si imediat dupa sa-si revina, iar picionetul meu cand misca de cele mai multe ori da tare de se vad si prin burtica loviturile.
De Mirtha stiti ceva? k vad k nu a mai intrat...
Babyzapi
fericita 21+ cu 
elilov3 spune:
buna fetele ![]()
numai ce am ajuns la calc la soramea abia astept sa merg la echo sa o intalnesc pe babizapy...si evident sa il vad pe bb Dimitrie la echo
imediat ce ies de la echo incerc sa prind trenul de la 16.30 pentru ca, coloana ma omoara numai stau nici la botezul nepotelei, la nimic, asta daca nu e nimic rau ca daca e ramal la cerclaj si alte cele...sper sa fie totul bine multumim de incurajari , dar na vreau si majorete 
vonhelen la echo
va pup si sa auzim numai de bine va trimit vesti prin babizapy ca eu ajung la nopate acasa si evident ma voi baga in patut.....
fete dragi 
23+
Dimitrie
ChristinaB spune:
voi ati inceput sa faceti cumaparaturi pentru bebe? patut, hainute etc.?
cu somnul cum este; dormiti bine noaptea? v-ati cumparat perna de-aia speciala?
va pup,
22 sapt + cu bebe Christian (baietel)
babyzapi spune:
Elilov hai ca am venit si cu majoretele 
pt tine si bebe Dimitrie.
Babyzapi
fericita 21+ cu 
andreyutza spune:
Elilov, daca vrei majorete iti trimit, numai sa iasa bine eco si sa nu te mai doara coloana. de babyzapi o sa-ti placa, iti garantez.

ce zici, sunt suficiente?????????

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+ 
loren@ spune:
Elilov iti tinem pumnii...si pe mine ma omoara coloana, in special seara..of of, mai mai!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
23+